Telekinezi Hakkındaki Sorularınız

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Keci
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telekinezi Hakkındaki Sorularınız

Okunmamış mesaj gönderen Keci »

Öncelikle Selamun Aleyküm Hocam.

2013 Yılından beri bu islerle ugrasiyorum. Araya Uzun Zamanlar Girdi.

Şimdi Tekrardan Basladim Ve Kararlıyım.

Öncelikle Ben sağlak bir insanim fakat psiwhrel yaparken sag elimle donmuyor. İki el kullanincada donmuyor fakat sadece sol el kullaninca süper dönüyor.

Yardiminizi Bekliyorum saygilar.. Yaşım 14

Kullanıcı avatarı
Yashida_TR
Yaşadığınız İl: 47 Mardin
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen Yashida_TR »

Keci yazdı:Öncelikle Selamun Aleyküm Hocam.

2013 Yılından beri bu islerle ugrasiyorum. Araya Uzun Zamanlar Girdi.

Şimdi Tekrardan Basladim Ve Kararlıyım.

Öncelikle Ben sağlak bir insanim fakat psiwhrel yaparken sag elimle donmuyor. İki el kullanincada donmuyor fakat sadece sol el kullaninca süper dönüyor.

Yardiminizi Bekliyorum saygilar.. Yaşım 14
Bende de oluyor o sağlayın ama sol ile dönüyordu bu inançla ilgili biraz . Pratik yap hangi elle yPtiginin önemli olmadığını kendine telkin et
Kullanıcı avatarı
Yashida_TR
Yaşadığınız İl: 47 Mardin
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen Yashida_TR »

inflames yazdı:2 gün olmuş daha sakin ol elbet yaparsın ellerin ıslak olmamalı bu önemli ellerinin ıslak olmadığından emin ol çalışmaya devam et yaparsın
Elementin su ve ıslak el ile çok rahat sonsurebiliyorum video da çektim istersen upload ederim :) kesin konusmyalim
msrose
Yaşadığınız İl: 25 Erzurum
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen msrose »

Ya ben sadece ateşle odaklanabiliyorum ve tek yapabildiğim şey kagidin veya baktigim şeyin rengini değiştirmek veya onda ateş şeklinde bi leke oluşturmak basta sadece ateşe çok fazla baktigim için oldugunu düşündüm ama öyle değilmiş kardeşim de gördüğünü söyledi sizce ne yapmaliyim? Yoksa yeni basladigim için mi boyle oldu
Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

msrose yazdı: 31 Ağu, 09:07 Ya ben sadece ateşle odaklanabiliyorum ve tek yapabildiğim şey kagidin veya baktigim şeyin rengini değiştirmek veya onda ateş şeklinde bi leke oluşturmak basta sadece ateşe çok fazla baktigim için oldugunu düşündüm ama öyle değilmiş kardeşim de gördüğünü söyledi sizce ne yapmaliyim? Yoksa yeni basladigim için mi boyle oldu
Yeni başladığın için yapamaman bile gerekirdi. Demekki doğal yetenek var. Hazır yapabiliyorken devam ettir büyült. İşin mantığını iyice anla.

Kullanıcı avatarı
CrazyDaddyCool
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen CrazyDaddyCool »

Zek Asakura yazdı: 09 Haz, 18:47 Telekiniti gücümü en seri biçimde nasıl geliştirebilirim
Psi ball tekniği ile geliştirebilirsin. Benimki öyle oldu. Sürekli kağıda yada herhangi nesneye enerjini fırlat zamanla görüceksin rahatlıkla diğer nesneleride oynatacaksın. Yalnız yan etkileri olarak: vücudunda yanma. baş ağrısı gözlenebilir(Bende o çok oluyor) Yan etkilerini gidermek için toprağa dokun doşarı çık bol bol oksijen çek geçiyor
Zamanla televizyonu rahatlıkla bozabilirsin yada düzeltebilirsin :)
İnanç inanmanın felsefe taşı, felsefe ise inancın yapı taşıdır. :roll: :idea:
ikram
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen ikram »

merhabalar selamun aleyküm benim telekineziye ilgim var. bir cok şey denedim avuc içimde o manyetikliği hissediyorum ama hiç bir şekilde yönlendirme yapamıyorum yaDA birşey hareket ettiremiyorum? neden böyle yapmadığım birşeymi var yardımcı olabilirimisiniz :) teşekkürler.
Fade
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Fade »

Merhabalar benim bir sorum var

Meditasyon yaptıktan sonra ve karanlıkta iken gözlerimin önünde her yeri kaplayan mavi ile yeşil arası renkte değişen noktalar görüyorum enerjiyi ellerimde toplarken bu ışıklar ellerim de yoğunlaşıyor bu enerji midir ve herkes bunu görüyorda benim mi haberim yok

Başlayalı çok olamadı 1 hafta falan oldu
KineticEnergy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen KineticEnergy »

Meditasyon yaptıktan sonra ve karanlıkta gözlerinin önünde mavi ile yeşil arası renkte değişen noktalar görmen, enerji çalışmalarına veya meditasyona yeni başlayanlarda yaygın olarak bildirilen bir deneyimdir. Bu tür görsel çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir,

Meditasyon sırasında gözlerin kapalıyken veya karanlıkta çeşitli ışıklar veya renkler görmek yaygındır. Bu, gözlerin retina ve beyindeki görsel işleme merkezlerinin uyarılmasından kaynaklanabilir. Bu fenomenlere "fosfen" denir ve herkes bu deneyimi yaşamasa da oldukça yaygındır.

Meditasyon ve enerji çalışmaları sırasında, birçok kişi enerjiyi hissettiklerini veya gördüklerini bildirmektedir. Bu hisler ve görseller, enerji akışının farkındalığının artmasıyla ilişkilendirilebilir. Ellerinde yoğunlaştığını hissettiğin ışıklar, enerji çalışmalarının bir yansıması olabilir. Bu tür deneyimler, meditasyon pratiğine yeni başlayan kişilerde de görülebilir.

Meditasyon sırasında beyin dalgalarında değişiklikler meydana gelir ve bu da görsel algıyı etkileyebilir. Beyindeki bu değişiklikler, gözlerinin önünde ışık ve renklerin görünmesine neden olabilir.

Herkesin meditasyon deneyimi benzersizdir. Bazı insanlar belirli enerji veya ışık fenomenlerini daha sık yaşarken, bazıları hiç deneyimlemeyebilir. Senin deneyimlerin de kişisel ve benzersiz olabilir.

Bu tür deneyimlerin enerjinin bir yansıması olup olmadığı veya tamamen sinirsel ve psikolojik fenomenlerle açıklanıp açıklanamayacağı konusunda farklı görüşler bulunmaktadır. Ancak önemli olan, meditasyon pratiğinin senin için rahatlatıcı ve faydalı olup olmadığı, amacına ve hedeflerine uygun ilerleyip ilerlemediğindir.

Eğer bu tür deneyimler seni rahatsız ediyorsa veya sağlıkla ilgili endişelerin varsa, bir uzman doktora danışmak (nöroloji) iyi bir fikir olabilir. Meditasyona devam ettikçe bu tür deneyimlerin değişebileceğini veya azalabileceğini de unutma. Meditasyon pratiğine yeni başladığın için, zamanla bu tür fenomenlere alışabilir ve onların anlamını daha iyi anlayabilirsin.

Eğer bir rehber eşliğinde başlamışsan bunu mutlaka ona bildirmen gerekir.
KinesisWorld
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 61 Trabzon
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen KinesisWorld »

selamlar benim bir şey yapmama gerek kalmadan sağ elimi kağıdın yanına koyunca sola doğru dönüyor fakat sağ tarafa dönderemiyorum. sağa doğru döndüğünü imajine ediyorum ama fayda etmiyor nasıl çözebilirim sizce