Benim elektrokinezim hakinda

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Elektrobuyucu
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Benim elektrokinezim hakinda

Okunmamış mesaj gönderen Elektrobuyucu »

Merhaba ben yeni başladım elektrokineziye elektriği vucutumda hisetme meditasyonu yaptığım günlerde ampula elektrik almaya calisiyimi ve günde 80 dk hissetme meditasyonu yapsam kaç günde lamba kapatirim o 80 dkyi 2 derste sıkılınca yapiyuom tebefuslerde ara veriyom
Elektrokinezi %20
Psi ball% 30
Psi wheel %0

Uchiha Sasuke

Re: Benim elektrokinezim hakinda

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Süre veremeyiz bu sizin gelişiminize bağlı. Meditasyon tek başına yeterli değil normal çalışmalarda yapmalısınız. Siteyi incelerseniz gerekli bilgilere ulaşırsınız.
Elektrobuyucu

Örnek verir misin ve bu gün 2. Günüm arkadaşımın elini çarptım katıncalandi bıçak saplanmış gibi oldu dedi ve geceleri uyuyamıyorum başladığımdan beri
Elektrokinezi %20
Psi ball% 30
Psi wheel %0
Elektrobuyucu

Başka cevap
Elektrokinezi %20
Psi ball% 30
Psi wheel %0
Uchiha Sasuke

sizden-gelenler/iste-size-telekinezi-te ... -t189.html buranın en popüler çalışması. Bu kapak çalışması ile hızlı gelişirsiniz. Tabii en az bir kaç aydan bahsediyorum.

Kapak çalışmasını burada anlattığım şekilde uygulayabilirsiniz. Elektrokinezi dediğiniz şey telekinezinin bir dalıdır. Haliyle temel olarak yapmanız gereken enerjiyi kontrol etmeyi öğrenmek, odaklanmanızı ve imajinasyonunuzu geliştirmek. Kapak çalışması odaklanmayı geliştirir, enerjinizi kuvvetlendirir ve arttırır, gözlerden enerji çıkışını zaman içinde kontrol etmenizi sağlar.

Psi wheel çalışması ellerden enerji çıkışını sağlar ve zaman içinde çıkan enerjiyi arttırır. Enerjiyi de kontrol etmenizi sağlar.

burada anlattıklarımı da uygularsanız imajinasyonunuz gelişir.

Tabii anlattıklarımdan fazlası bu sitede var. Buradaki bilgileri çoğu yerde bulamazsınız. Çalışma yapmaya devam ettiğiniz gibi araştırıp, okuyarak da kendinizi geliştirin.

Elektrobuyucu

Abi saolda ben okula gidiyor hepsini ayni günde yapmak zor
Elektrokinezi %20
Psi ball% 30
Psi wheel %0
Elektrobuyucu

Başladığımdan beri geceleri uyuyamiyom
Elektrokinezi %20
Psi ball% 30
Psi wheel %0
Elektrobuyucu

Kapağa bu gün baslicam psi wheela 1 ay sonra bide elektriği hisetmr yaparken ara versem olurmu
Elektrokinezi %20
Psi ball% 30
Psi wheel %0
Uchiha Sasuke

Olabildiğince hiç birine ara vermemeye çalış. Az da olsa devamlı yap. Bir kaç gün ara vermek bile geriye götürür seni. Elektriği hissetmeyi 5 dakika yap mesela, o çok önemli değil.
Elektrobuyucu

Tamam bir sure 10 dk filan yaparım elektrik histemeyi psi wheel de 10 dk kapak ta 10 dk kısa sürede lamba kapatmak yani patlatmak üstiyom o yüzden fazla yapiyodum elektriği hisetmeyi
Elektrokinezi %20
Psi ball% 30
Psi wheel %0