Hangi Kinezi ile başlamalı?
Re: Hangi Kinezi ile başlamalı?
Bu arada element kontrolü biraz değişik.Çok ilerleme olması için büyü de yapmak gerekiyormuş.O yüzden fazla ilerlenemeyeceği için başlamayı doğru bulmuyorum.Bi element kontrülü için şirke girmeye değmez..
-
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
ben ciddiye almıştım o elektrik olayını ya :P yani günde sabah akşam 50 volt 500mA aç karnına desen verirdim herhalde :D birde zaten tecrübeli olduğun belli o yüzden sana sorabildiğim her şeyi sordum. element kontrolünden de vazgeçtim elementallere teşekkür edin falan diye saçmalamışlar. sende büyü şirk deyince iyice zaten soğudum :D yardımların içinde teşekkürler 13 temmuzdan itibaren başlamayı düşünüyorum hadi hayırlısı :DUchiha Sasuke yazdı:Ateş su hava ve toprak element kontrolüne giriyor.Diğerleri telekinezinin alt dalları.Yani temeli telekinezi ile atıyorsun.Temel enerji kontrolü,psi whell, psi ball vs. Ondan sonra sadece cisimleri hareket ettirmek istiyorsan zorlaştırıp denersin.Yok biyokinezi,elektrokinezi yapıcam dersen enerjini normal düzeyde kontrol edince diğerlerine geçersin.
1-O ikisi başlangıç.Psi ball ı çok gerekli görmüyorum.Ellerinden çıkan enerjiyi kontrol etmek için psi wheel yeterli.Ondan sonra sarkaç yaparsın pipet çevirirsin.Hele bir psi wheeli istediğin yere döndür sonrasına sonra bakarız :)
2-Bu konu sitede daha önce geçmişti.Namaz etki eder okuduğun surelerin,duaların nuru, enerjisi var.Etkisi tabii ki olur.Ama şuan namaz kılmayıp sırf telekinezi için başlayacaksan ben doğru bulmuyorum.Önemli olan Âllah rızası için kılmak.Âllah(c.c) ayakkabı bağcığınızı bile benden isteyin diyor.Yani herşeyi ondan isteyeceksin bu telekinezi bile olsa.Mesela meditasyon yaparlar ya iç huzur, enerji kontrolü için.Ben onu yapmam.Gözlerini kapat içinden zikir çek bak bakalım kimin enerjisi tavan yapıyor :)
3-Şakaydı o ciddiye aldım deme :)
4-Şimdi ne söylersem yalan olur.Telekinezi de en son ne yapılabilir desen ona bile cevap veremem.Ben tembeldim çok geliştirmedim kendimi ama az çok biliyorum bunları.Sınır olayı yine forumda konuşulmuştu(konuşuldu felan diyorum da eski konularya bulmaya üşeniyorum :D ) forum olarak 2 düşünce vardı.Sınır var diyenler ve sınır yok diyenler.Ben sınır yok diyen taraftaydım.Şimdi bu yaptığımız şey tam olarak gelişmiş değil.Çok az insan tarafından bilinip kabul ediliyor ve sürekli çalışıp kendini geliştiren birini ne duydum ne gördüm.Bu yüzden sınırı belirlemek zor.Bence sınır insanın kendisidir yaptığın yere kadar yapacaksın.
Son olarak bi ekleme yapayım şimdi telekineziye tekrar başlamış olsam 10-15 psi wheel ve 30dk kapak çalışması(forumda var aratırsan bulursun) ile benden önce başlayanları sollar geçerim. Aklında bulunsun tecrübe konuşuyor abicim :)
-
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
birde (bir susmadım ama ya :D) elektrokinezi yapmak için önereceğin bir çalışma varmı?
- Meerox
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Psiwheeli nasil istedimiz yone cevircez?
https://telekinezi.com.tr/koruyucu/elektrokinezi-t3497.html
Bu arkadaşın dediği gibi elektriklenmeyi hisset.Yazdıklarının tek doğrusu o, şehrin elektriğini kesecek hali yok :)
Bunu yap her gün sonra o hissettiğin elektriklenme ile ampüle vs etki etmeye çalışırsın imajinasyon ile.
İstediğin yöne çevirmeyi zamanla kavrayacaksın anlatılacak birşey değil.Ben psi wheel de imajinasyon kullanmam ama sen döndürmek için rüzgar,hortum vs çıktığını onun döndürdüğünü düşünüyorsan onu ters yönden yaparsın.Ama sadece ellerine yanına koyup ya da gözlerin ile bakıyorsan zamanla ister istemez alışırsın ..
Bu arkadaşın dediği gibi elektriklenmeyi hisset.Yazdıklarının tek doğrusu o, şehrin elektriğini kesecek hali yok :)
Bunu yap her gün sonra o hissettiğin elektriklenme ile ampüle vs etki etmeye çalışırsın imajinasyon ile.
İstediğin yöne çevirmeyi zamanla kavrayacaksın anlatılacak birşey değil.Ben psi wheel de imajinasyon kullanmam ama sen döndürmek için rüzgar,hortum vs çıktığını onun döndürdüğünü düşünüyorsan onu ters yönden yaparsın.Ama sadece ellerine yanına koyup ya da gözlerin ile bakıyorsan zamanla ister istemez alışırsın ..
- Diablo11
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
O arkadaşın yazdığı şeyler pek mantıklı gelmedi açıkcası ve fantastik geldiğini söylemem lazım. Prizden elektrik çekme falan, bilim kurguya kaçmış gibi.Uchiha Sasuke yazdı:https://telekinezi.com.tr/koruyucu/elektrokinezi-t3497.html
Minilogue
Aynen.Meditasyon yazısı doğru gerçi her insan düşününce öyle birşey üretebilir.
Bilim kurgu ve fantastik filmlerin yan etkisi, gerçeklikten uzaklaştırıyor.Ama paraksikolojinin sınırı belli olmadığı için ya tutarsa hesabı teknikler üretiliyor, hepsine aldırış etmemek lazım.
Bende dalgasına yazardım ama kalkıp milleti elektrokinezi çalışıyorlar diye jenaratör yerine kullandırmıyorum :)
Bilim kurgu ve fantastik filmlerin yan etkisi, gerçeklikten uzaklaştırıyor.Ama paraksikolojinin sınırı belli olmadığı için ya tutarsa hesabı teknikler üretiliyor, hepsine aldırış etmemek lazım.
Bende dalgasına yazardım ama kalkıp milleti elektrokinezi çalışıyorlar diye jenaratör yerine kullandırmıyorum :)
- Diablo11
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Kesinlikle, ya tutarsa mantığı ile ilerleniyor. Parapsikolojiye gerçek anlamda inan her insan, olabllir veya olmayacak şeyleri denemekten asla vazgeçmez, ki bu zaman kaybı mıdır yoksa içimizde bulunan bir şeylerin açığa çıkması için uğraşmak mıdır, tartışılır.Uchiha Sasuke yazdı:Aynen.Meditasyon yazısı doğru gerçi her insan düşününce öyle birşey üretebilir.
Minilogue
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
YazdıklarındanUchiha Sasuke yazdı: ↑05 Tem, 19:29 Çalışırsın 2 sinide.O yazdıklarının çoğu uydurma.(Neye ilgin varsa sen seçeceksin,biz tavsiye versek etkili olmaz )Yetenek kaybetmezsin çalışırsan tekrar eskiye döner zor da olsa.Kapak çalışması yap odaklanma için.Etkilemez.Sitede var araştırırsan bulursun ..![]()
Typhokinezi sadece uydurma öbürsüleri hangileridir ?

-