En sevdiğiniz film nedir?

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: En sevdiğiniz film nedir?

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Last Girl Standing - Gerilim , Korku
Resim

Yeni izledim. Gerilim-korku sevenler için güzel bir film bence. Konusu bir grup genç katlediliyor. Ayakta sadece bir kız kalıyor. Ve o kızın sonradan yaşadıklarını konu alıyor. Sonucu beni şaşırttı baya.

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: En sevdiğiniz film nedir?

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Dangal
Resim

En etkilendiğim filmlerden yerini aldı. Büyük mücadele var. Gerek fiziksel olarak gerek aşağılayıcı ve pislik cümleler gerek zor duruma bırakmalar. Babaları kızlarını çok disiplinli bir şekilde eğitiyor(şarkısı bile var :D ). Filmin sonunda tüylerim diken diken oldu. Birde gerçek hayattan alıntı olduğunu görünce daha bir coştum. Ders verici, motive edici bir film. İşin diğer güzel yanı ise oyuncuların bu film için büyük çaba harcaması. Aylardır spora gidip güreşten özel ders almaları. Hiç yapmacık bir şey yok. Son olarak araya komik dokunuşlarda bulunmuşlar ve bu da yerinde olmuş. Tek eksisi bana göre çok uzun olması.