Merhaba, ben kaan 20 yaşındayım ve başımdan geçenleri paylaşıp bilgi almak için hesap oluşturdum. Öncelikle böyle bir forum ürettiğiniz için teşekkürler.
Anlatacağım şeye başlamadan önce geçmişimden bahsetmek istiyorum. Küçüklüğümden beri gözümü kapatınca bazı nesneler mekanlar veya kişiler bazen de hepsini bir arada görürüm. Bu istem dışı olurdu. Daha sonradan o zamanlardaki araştırmalarım sonucunda bunun duru görü olduğunu öğrenip üzerine gitmiştim. Bu sefer istem dışı değildi ve kendim odaklanıyordum. Gözlerim kapalı ve göz bebeğimi oynatmadığım sürece bir şeyler görmeye başlıyordum. Ve odaklandığım sürede de etrafımda bi kuvvetle dönüyor gibi etki yaşıyordum (tabi hala bu şekilde olmakta) Bu şekilde ilerlerken gördüğüm ve gerçekleşen ( geçmişte veya gelecekte) birkaç şey oldu. Sonradan nedense zaman bulamadım ve uzaklaştım yapmamaya başladım. Fakat arada uyurken odaklanarak uykuya daldığım zamanlarda bazen sesler duyduğum oldu (ciddi anlamda beni korkutan sirenimsi veya radyo dalgaso tarzında ve nadir de olsa değişik bi çığlık sanki içe doğru nefes çekilerek atılan ve uzun süren) ve bu seslere zamanla alıştım korkutmamaya başladı.
İşte bu noktada bunlarla bağlantılı 8 marttan 10 marta doğru gelişen bir olayı anlatmak istiyorum. Kısaca 8 ve 9 Mart’tan bahsetmem gerekirse bu günlerde Odaklanarak yatıp çok gerçekçi ve korkutucu rüyalar gördüm.(9 martta radyo dalgası tarzında bir ses duyduktan sonra gördüm) Bunlardan sonra 10 Mart’ta yatmadan önce korkmuyorum her neysen dedim (sesli olarak) ve uyumaya çalıştım. Yine radyo dalgası sesleri geldi ve yine ne olduğunu anlamadığım sürecin başladığını anladım. korkutucu ve aşırı gerçekçi bir rüya gördüm.(bu seslerden sonra olan rüya olarak adlandırdığım şeylerde genelde zor yürüyorum ve gözlerimi açmak zor geliyor yani hep kararık oluyor sanki ve daha önceden biliyormuşum gibi gelen yerlerde oluyor. Bu rüyanın sonlarına doğru tık tık sesleri duydum ve uyandım ama ses kapıdan geliyordu hırsız olabileceğini düşünüp korkudan gözlerimi açmadım. Sonra ses kesildi ve hafifçe gözümü açtım duvarın köşesinde bana doğru bakan ama benden büyük bir şey gördüm kadın gibiydi ama korkunçtu derme çatma bi tipteydi karalanmış gibi ve sonra gözümü açıp kapadım belki yanılsamadır diye ama bu sefer hareket etmişti sonra ben tekrar gözümi açıp kapadım her açıp kapadığımda değişik hareketler yapıyordu. En sonunda bir an önce gitsin diye gözümü sürekli açıp kapadım ve sonlara da yok ol dedim. En sonunda gitti. Zaten bundan sonra ağlayarak arkadaşımı aradım ve korkudan yatağımdan çıkamadım. 02:45de uyuduğumu not etmiştim ve uyandığımda 03:25ti. Sorum bu gördüğüm şey ne olabilir? duyduğum sesler nedir? Ve gözümü kapatıp odaklanırken gözümden başıma doğru bir ağrı oluyor bu nedir?
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Korkunç deneyimim ve duru görü.
Moderatör: Sai
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
- Bukra
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Re: Korkunç deneyimim ve duru görü.
Karabasan linkteki konu belki bir fikir verebilir.
-