Biraz Uzun ama Benim İçin Önemli Sorularım

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
0192006
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Biraz Uzun ama Benim İçin Önemli Sorularım

Okunmamış mesaj gönderen 0192006 »

Merhaba,
Benim bir iki sorum vardı izninizle yazayım:
ön açıklama: Ben kundalini uyumlamasını ve axtional hatlar uyumlamasını aldım (axtional hatlar uyumlaması tam benlik uyumlaması diye geçiyor okuduğum kaynaklarda ve istendiği kadar alınabilir diyordu).

1)Ben axtional hatalar uyumlamasını 2.kez yaptıktan sonra ve sonraki diğer her gün geceleri yüzüm tavana bakacak şekilde yattıktan bir süre sonra bir nevi uyku felci durumu yaşıyorum olayı sırasıyla yazayım
"yüzüm tavana bakacak şekilde yatıyorum > vücudumun dışından göğüsümün ortalarına doğru kötü bir his yayılmaya başlıyor" ve o hissi hissettiğim yerleri felç olmuş gibi hareket ettiremiyorum ve o halden çıkana kadar nefes nefese kalıyorum.
Bunun sebebi nedir? Ve nasıl kurtulurum bu olaydan?

2)Bir keresinde hafıza sarayıma (daha iyi hatırlamak için kullanılan bir teknik) bir bilgiyi kodlarken bir kadın imajine etmem gerekiyordu ve imajine ettiğim esnada kadının bir yüzü oldu üstelik tanımadığım birinin yüzüydü eğer olsa anlardım tanıdık geliyor derdim ama değildi (normalde istesem bir yüz hayal edemezdim tanıdığım kişilerin kini bile).
Bu yüzü ikinci kez chi topu yaparken gördüm başımın solundan sarkıp yaptığım şeye bakıyordu ve onun olduğu yerde (sol tarafımda) bir sıcaklık hissettim
bu kadın nedir neyin nesidir kimdir?
Cevaplarınızı merakla bekliyorum iyi günler.

turfanda sebze

Re: Biraz Uzun ama Benim İçin Önemli Sorularım

Okunmamış mesaj gönderen turfanda sebze »

Cinler yelken takmadan denize açılanları sever.
Teletik

Okunmamış mesaj gönderen Teletik »

Karabasan dedikleri şeydir
0192006
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Teletik yazdı: 08 Haz, 00:02Karabasan dedikleri şeydir
peki kurtulmanın yolu var mıdır? Varsa nedir?
0192006
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Aklımda birkaç olası açıklama vardı; uzun süre hareketsizlikten kaynaklanan bir sorun olması,doğaüstü varlıklar, istemsiz gerçekleşen bir transa girme durumu sebeplerini de açıklayayım:
1) uzun süredir hareketsizlikten dolayı zayıflamak ve dolayısıyla kalbimin de zorlanması diyim nasıl diyeceğimi bilemedim.
2)doğaüstü varlıklar da dua okuyunca kısmen de olsa azalması ama her an olacak diye bir hissin başlaması.
3)bu esnada bazen transa geçerken yaşadıklarımın aynısını yaşamam.
Not: Şuan kısa bir araştırma yaptım (neden daha önce yapmadım bilmiyorum) ve o an aklıma şu geldi: geçenlerde bir gün, gün içerisinde bayağı yorulmuştum o gün bu tarz bir olayın almadığını hatırlıyorum(yanlış hatırlamıyorsam). Ve eğer öyleyse bunu kurtulabilirim. Ama yinede temkinli olayım nasıl olsa daha geçmedi kesin bir şey yok ;)