Chris Angel'ın uçma numarasının perde arkası

Chris Angel'ın uçma numarasının perde arkası

netenes

Re: Chris Angel'ın uçma numarasının perde arkası

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

aslında pc arkasından ingilizce eğitimi yapıyorum ikidebir bölünüyor derin konuya girersek çıkamayız ki bunlar konuşarak bitecek şeyler değil

kuranda çok uzun zaman önce bu gün olacak bazı şeylerin anlatımları vardır kuranda tabiki ileride telefon olcak falan demiyor ama o zamanın aklındaki birisinden geleceğin anlatımı var demekki gelecek görülebilir..

ve ben artık bundan sıkıldım içimde çok birikmiş duygu var hem allaha inanıp hem atatürkü sevebilirim bir elimde türlerin kökeni kitabını tutup diğer elimde kuran-ı kerimi tutabilirim bu tür kutuplaşmalardan nefret ederim ve iki tarafında doğrularının olabileceğine inanırım ben

Yolgezer1986

Okunmamış mesaj gönderen Yolgezer1986 »

Türlerin kökeni ile kuranı aynı anda elinde bulundurursan kendinle çelişirsin.Anladığıma göre ikisinide hiç okumamışsın.Kuran'da gelecekle ilgili hiç bir şey söylemiyor.Tahminler yapıyor ve senin zihnin o tahminleri günümüze uydurarak benzetiyor.Bu sadece kuran için değil her din için geçerli.Mitolojilerdede benzer bir sürü tahminin gelecekte gerçekleştiğini görürsün.O zaman Zeus'a sen inanıyormusun? Pek tabi inanmıyorsun.Buda benzer bir olay. Ben kuran'ın türkçesini 6 kere okudum.eğer sende bir kere okursan mutlaka seninle istediğin heryerini tartışabilirim.Bilmediğim bir şey değil.Türlerin kökeni ise kütaphanemin baş köşesindedir.
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

kendimle çeliştiğim yerler çok oluyor ve bundan hoşlanıyorum arada bir yol bulmaya hatta ikisindende farklı bir yol bulmak sevdiğim birşey mesela evrim hakkında bir teorim var ve tahminlerle kastettiğin o zamandan ilerde bu çok gelişmiş olur yada ilerde öyle şeyler olurki şu olabilir gibi şeylerdir heralde ama benim dediğim şeyler o zamandan bilinmesi imkansız şeyler

ve benim kuranı okuma amacımla senin okuma amacın elbet farklı o yüzden ben tamamen okumadım parça parça veya sure sure okudum ama tamamen okuduğum olmadı inşallah okurum
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Sürekli sitedeki insanları küçümseyip duruyorsun ortaokul çocuğu diye..yüksek lisans öğrencisiyim ben diyerek kendinle övünüyorsun..önemli olan yaş mı?orta yaşta olup çocuk gibi konuşan, çocuk gibi düşünen insanlar var.. ve bunun tersi olarak yetişkinlerle güzel sohbetler yapabilecek küçükler var..ben son sınıf fen lisesi öğrencisiyim..senin için yeterli mi yoksa beğenmedin mi?
Videoya gelincee:
Criss Angel zaten kendi söylüyordu ben ilüzyonistim, numaralarım gerçek değil diye..Yani bilindik bir şey onun gösterilerinin sahte olduğu..youtube criss angelin numaralarının deşifre edildiği birçok video var..
::Welcome to home Bruce::

“Video ve Görseller” sayfasına dön