Chris Angel'ın uçma numarasının perde arkası

Yolgezer1986

Okunmamış mesaj gönderen Yolgezer1986 »

netenes

Re: Chris Angel'ın uçma numarasının perde arkası

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

evet criss angel da ilüzyonist deniliyordu fakat criss in numaraları bu adamınkinden daha güzel doğrusu :D bununla bizi yalanlamaya çalışmadın umarım zira aramızdan kimse(bildiğim kadarıyla) uçmadı :D
En son netenes tarafından 29 Eki 2009, 19:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

arkadaşım bence illüzyonist kişilerin isimlerini öğren. çünkü illüzyonist le telekinezi yapanları sürekli karıştırıyorsun. bu da seni alçaltmaya devam ediyor.
Yolgezer1986

Yav siz uzaydan mı geldiniz? Vidyolardan birinde chris angel'ın uçma numarası hakkında abuk sabuk yorumlar vardı bende gerçeğinin nasıl yaptığını gösteren bir vidyo koydum.Ben yüksek lisans yapan bir öğrenciyim acaba kendime soruyorum burada ortaokul çocuklarımı bana cevap yazanlar diye. Ben yukarıda bunun telekinezi yaptığını iddia edenlerle alakası vardır gibisinden en ufak bir yazı yazdımmı? sizin telekinezi saçmalıklarınızın vidyolarınıda ayrıca koydum.Nasıl yapıldığını da anlattım. Ama siz kitlenmişsiniz yapacak bir şey yok.
netenes

bu adam neysede criss in nasıl yaptığını anlatan olsa daha iyi olurdu çünkü criss birçok şüpheyi ortadan kaldırıyordu fakat tabiki bir illüzyonist o ayrıca hayır uzaydan gelmedik ve biz şüphelenemiyoruz çünkü gözümüzün önünde olay gerçekleşiyor ama sen hayır gerçekleşmiyor diyorsun ya sen kitlendiysen? ay

Yolgezer1986

Yav sening gözünün önünde gerçekleşen olayın arkasında fizik var.Sen fizik bilmediğin için sana beyin gücü gibi geliyor.Hayatında hiç fizik kitabı okudunmu? Atom hareketlerini atom altı parçacıklarını biliyormusun? Hiç biyoloji okuyup duyu organlarının ne işe yaradığı hakkında fikir edindinmi? Bunları bilmezsen aynı ortaçağ avrupasının ilkel zihniyeti gibi cadı,peri,cin,doğaüstü olayar ile iç içe olur bunları gerçek zannedersin
netenes

ben fiziği yada biyolojiyi yalanlamadım üstüne basa basa söylemen gereksizdi hayır hiç fizik yada biyoloji kitabı okumadım lise düzeyinde bilgi biliyorum çünkü liseye gidiyorum :) ayrıca cadı,peri,cin,doğaüstü olaylar yokturmu diyorsun yani? diğerlerini bilmem ama cin ve doğaüstü olayların olduğunu biliyorum (doğaüstüyle doğada herzaman olabilecek olaylardan farklı olayları kastediyorum)
Yolgezer1986

Doğaüstü olay demek fizik kurallarına uymayan olay demektir ve yoktur.Cin tabiki yoktur.Eğer bir üniversiteye gidersen ve bir fizik dersinde yada biyoloji dersinde bunları söylersen sana herkes feci şekilde güler. Umarım büyüyünce bilimin ne demek olduğunu, kanıtların nasıl üretildiğini, inançtan neden farklı olduğunu anlar ve bir gün beni anarsın.Cadılar, periler ve cinler ortaçağ cehaletinden kalma ögelerdir.Bir sürü insanı katletmiştir avrupa. Bu cehaletin henüz ülkemizde sürmesi ile bir başka ayıp. Atatürk sizce bu ülkeye modern bilimi öğretmek için ömrünü harcarken hata mı etti? Cinlerle ilgili hikayelere inanacak kadar bilim dışı bir insanı yola sokmak çok zordur umarım hocaların veya hayatındaki insanlar bunu başarır.Seninle burda tartışırdım ama bilimsel düşünce metodların gelişmediği ve kanıt gibi bir olayın ne demek olduğunu bilmediğin için tartışma bir yere varmaz.
netenes

yani sence cinlere inanıyorum diye bilime tamamen karşıyım :) sanırım ateistsin(herhangi birşeyi kastetdiğimi sanma) ama yinede söylemek istiyorum gelecek görülebilirmi sence? hatta görülmeyide geçtim gelecek bir şekilde bir yerde biliniyor olabilirmi?
Yolgezer1986

Tabiki görülemez. Gelecek dediğin şey varolmamıştır çünkü. Gelecekle ilgili tahminler yaparsın ve bunlar bazen tutar.Çünkü düşünce ve hesap gücüne sahibiz.Ama bazen düşündüklerimiz olmadığında bunları hesaba katmayız.Sonra olan düşüncelerimizi sadece değerlendirince geleceği bildiğimizi düşünürüz.Buna vb durumlara algıda seçicilik denir.Bu konuyu gerekince tekrar açarız ama madde madde gidelim.Cinlere inandığın için bilime karşı olmazsın herhangi bir şeye inanırsan bilime karşısındır.Çünkü inanç dinin karşısındadır.şöyle diyelim.İnanç herhangi bir kanıt aramaksızın bir olgunun varlığını kabul etmektir.bilim ise kanıtsız herhangi bir olgunun varlığını asla kabul etmez.Ya sen inançlı birisindir yada bilimsel biri.Ateist olduğum açık zaten bu arada. Gelecekle ilgili konuyumu açalım cinlerle ilgili olanımı.İkiside epey derin çünkü

“Video ve Görseller” sayfasına dön