Psi Pet son durum
-
Re: Psi Pet son durum
arkadaşlar psi pet fln ismine bakınca yapılabilecek bişeymiş gibi geliyor ama yaratmak sadece Allah'a mahsustur,hiç yoktan canınızın istediği gibi bir yaratığı var edemezsiniz...ben kendim telekineziye canlı şahit olmuş bir insanım ve gerçekten doğruluğuna inanıyorum ve çabalıyorum ama kalkıp da telekinezi yüzünden dini inanışlarınızda sapmalara gitmeye gerek yok...
- ghost61
yaratmaktan bahsetmiyoruz zaten...geçen bi yazı okudum bu sitedendi galiba adam diyodu işte 'siz onu yaratmıyosunuz enerjinizden bi parça koparıyosunuz' gibisinden laflar ... ama ben inanmıyorum şahsen...
'For The Record'
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
bende inanmıyorum biraz saçma geliyor
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ondan Şüphemiz Yok Zaten:Daynı dygular herkeste oluyo galiba ...
ztn ps pet wardır diynlerin yarısı makara
yarısı da sizofren xD
Minilogue
-
aslnda kmse grmuyo bn görüorm şizfre gzel bı durum (=
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
-
Kafan mı güzel :DProserpina yazdı:aslnda kmse grmuyo bn görüorm şizfre gzel bı durum (=
-
kimsenin görmediklerini görüp duymya alşkınım (=peh0enix13 yazdı:Kafan mı güzel :DProserpina yazdı:aslnda kmse grmuyo bn görüorm şizfre gzel bı durum (=
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!
- byfreestylerap
- İletişim:
googleda 1.320.000 kez aranmış bu psi pet uydurması XD
- unf0rgiven
olduğunu sanmıyrm.sadece alexandra david neel'in böyle bişey yaptığını duydum.tabii kadın tibetli bi münzeviydi.
never give up...
-
Psi pet varmı yokmu göstercem sana sen gel eskişehire ben sana ne psi petler göstercem psi camıştan tut psi dinazoruna kadar.Töbe töbe adamı deli edersiniz ulan kaç kere psi pet yok dedik allahın alzaymırına benim size söylediğim kadar psi pet yok desem unutmaz.:/
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka