Telekinezinin var olduğunun kanıtı !!! (İçeride... )

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
netenes

Re: Telekinezinin var olduğunun kanıtı !!! (İçeride... )

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

var. istersen discovery channelin hazirladigi belgeseli siteden indirebilirsin

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Bi konuda haklı arkadaş penis evet :D biraz kaba olmuş ama neyse.Söylediklerine vericeğim cevap bu bulunduğumuz yüz yılda sen farkında olmayabilirsin ama çok değişiklikler oluyor paranormal olaylar artıyor parapsikoloji ilerliyor hatta bilim yakında parapsikolojiyi kabul edicek belkide etmiştir bizi uyutuyorlardır bilemessin yabancıların politikalarını bilirsin daha önceden işi ilerletirler sonra piyasaya sürürler her neyse.Gözünü açık tut bence büyü sihir parapsikoloji bunlar afedersiniz ------ uydurma işler değil herkez öyle yapamadı diye inkar edemez.Hadi canlarım fotonda görüşürüz...

afetmem, bu tür sözcükler kullanmayalım.
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
bosan

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

slm illa ki bilimsel açıklama istiyorsan yapayım.
psi wheel'in üzerine cam bardak yerleştirilerek yapılır.
hava akımı yoktur!
cam bir elektrik iletkeni değildir. bu nedenle bir manyetik alan oluşumu görülmez!
cam bardağın içindeyken ona etki edebilecek kuvvet de yoktur.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
bosan

Okunmamış mesaj gönderen bosan »

haa bu arada 2. dünya savaşından bu yana parapsikoloji hakkında gizli olarak bilimsel çalışmalar var.
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
Kullanıcı avatarı
tseven

Okunmamış mesaj gönderen tseven »

arkadaşlar ben bu işe 5 ay önce başladım inançsızca 1 hafta denedim ve başaramadım.fakat şimdi bu işe yeniden girişiyorum.ayrıca bilim adamları kabul etmiyor bu yanlış bu yalan diyor diye vazgeçmeyin.zaten ne bekliyorsunuz hangi ülkenin bilim adamı ''biz telekinezi yi yapıyoruz telekinezi doğru ve elimizde çok büyük bir güç var'' derki görmüyor musunuz ülkeler savaş içinde israil filistini bombalıyor başka bir tarafta afrikalı insanlar açlıktan ölüyor hayvanlar ve doğa tükeniyor nüfus oransızca artıyor.hangi ülke elinde böylesine harikulade bir gücü barındırdığını söyler ki.fakat benim bildiğim kadarıyla israilli bilim adamları bu konuda çok büyük aşama kaydetmiş.bilim adamları böylesi harika bir gücü tabi ki inkar edecek başkalarının bu güce sahip olmasını hangi ülke ister ki.arkadaşlar burada bahsettiğim örnek ülkeleri siyasi amaçla değil bir şeyleri göstermek amacıyla yazdım.umarım sizlerde yanlış anlamamışsınızdır

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

arkadasim.cisimi bos verelim cisime girismeyelim.peki uzakdan insan itince onu dami hava akimi yapiyor :Dyada uzankdan insani indirme chi energy knockout
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

tseven yazdı:arkadaşlar ben bu işe 5 ay önce başladım inançsızca 1 hafta denedim ve başaramadım.fakat şimdi bu işe yeniden girişiyorum.ayrıca bilim adamları kabul etmiyor bu yanlış bu yalan diyor diye vazgeçmeyin.zaten ne bekliyorsunuz hangi ülkenin bilim adamı ''biz telekinezi yi yapıyoruz telekinezi doğru ve elimizde çok büyük bir güç var'' derki görmüyor musunuz ülkeler savaş içinde israil filistini bombalıyor başka bir tarafta afrikalı insanlar açlıktan ölüyor hayvanlar ve doğa tükeniyor nüfus oransızca artıyor.hangi ülke elinde böylesine harikulade bir gücü barındırdığını söyler ki.fakat benim bildiğim kadarıyla israilli bilim adamları bu konuda çok büyük aşama kaydetmiş.bilim adamları böylesi harika bir gücü tabi ki inkar edecek başkalarının bu güce sahip olmasını hangi ülke ister ki.arkadaşlar burada bahsettiğim örnek ülkeleri siyasi amaçla değil bir şeyleri göstermek amacıyla yazdım.umarım sizlerde yanlış anlamamışsınızdır
hangi bilim adamları onlar , gerikafalı olan önyargısı olan ezberci olanlar mı? birçok bilim adamı biliyorum bunlara inanan vs.. hatta nörokuantoloji diye bölümde var bunlarla uğraşıyor, kuantum fiziği vs de var..
Kullanıcı avatarı
DaredeviL

Okunmamış mesaj gönderen DaredeviL »

Telekineziye inanmak aslında zor birşey ben bile hergün telekinezi egzersizleri yaptığım halde :) inanç konusunda bazen şüpheye düşüyorum. Ama şöyle düşünerek inanmaya çalışıyorum : Madem böyle birşey olmasaydı ; dünyada bu konuda ilerlemiş kişiler belgesellere, programlara vs. çıkarmıydı ? Yani bunu televizyon karşısında yapan insanlar (tabi show amaçlı olmayanlar ) bu işi gerçekten yapamasaydı neden saygın kuruluşlar bunları belgesellere konu ederdi ? Neden olmayan birşey için sayfalarca kitap yazılırdı ? Ve neden insanlar bunu yapamayıp da yaptığını iddaa ederdi ? Yani yapıyorum deyip de kendini kandırabilirsin ama ne kazanacaksın ? Gerçekten yapamadıktan sonra insanları nasıl kandıracaksın ?
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

biz parapsikoloji yaptigimizi saniyoruz o kadar... asil parapsikologlar neler yapiyor canlilar uzerinde neleri deniyorlar bir ogrenseniz...
Kullanıcı avatarı
kinetik_prens

Okunmamış mesaj gönderen kinetik_prens »

netenes yazdı:biz parapsikoloji yaptigimizi saniyoruz o kadar... asil parapsikologlar neler yapiyor canlilar uzerinde neleri deniyorlar bir ogrenseniz...
merak ettm ilgincinden bir örnek istiorm merak uyandırdı bu cümle bndee
İmza Yhok.