Telekinezinin var olduğunun kanıtı !!! (İçeride... )

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
holyhealth

Telekinezinin var olduğunun kanıtı !!! (İçeride... )

Okunmamış mesaj gönderen holyhealth »

Evet ,
Bana içinizden küfür edeceğinizin farkındaym, ama bunları söylemek istiyorum.
Ben kimim, bir dönem (ergenlik dönemlerine denk geliyor) telekinezi yapmaya çalışmış ama tahmin edebileceğiniz üzere yapamamış biriyim.
Evet , düşünüyorum , araştırıyorum
Eminim bu sitenin kullanıcı profili 15 - 18 yaşındaki gençlerden oluşuyor(büyük bir kısmı)
Birşey dediğim yok , aynı şeyleri bende yaşadım , farklı birşey yapıp arkadaş ortamında öne çıkmak , vay ba x'e bak sen nasıl yaptı amk lafını duymak için bir takım arayışlar içindesiniz.Bende öyleydim bu yüzden sizi anlıyorum.
Ama size birkaç şey demek istiyorum, Dikkate alırsınız veya almazsınız hiç sorun değil ben söylemek istedim bunları.
İçinde yaşadığımız ortam telekinezi gerçekten var olsa bile buna hazır değil yani şunu demek istiyorum.
Pipet çevirme mi ne ondan yapmaya çalışacaksınız mesela arkadaşlarınızın yanında , ordan gerizekalının biri atlar yok mıknatıslı , yok üflüyosun, yok şu , yok bu, insanlar için değmez bence.
Eğer varsa bile değmez bırakın yormayın beyinlerinizi.Gerçekten inanıyorsanız şimdi yapmayın oturup derslerinize çalışın, ne kadar yararı olduğunu üniversiteye hazırlanırken veya üniversite döneminde göreceksiniz.
Gençler psi-wheel ' diye birşey yok.Bende denedim bunların hepsini.Kağıda 5 metre uzaktan baksam ,farklı şeyler düşünsem bile dönüyor.Sebebi ise siz göremesenizde denediğiniz ortamda az da olsa hava akımı var , istediğiniz kadar camı pencereyi kapatın bunu engelleyemezsiniz.Çünkü gazlar maddenin en düzensiz halidir dolayısı ile odanın gaz hareketliliğine engel olamazsınız.
Yapmayın gençler:
Düşünce gücü ile hareket ettirilebilen tek şey Penis'tir.
O psi-wheel 'de elleri yana koyma varya parmak uçlarında enerji hissetme filan , yok öyle şeyler , eller yan yana geldiğinde(psi-wheel ortada) eller arasındaki elektriklenmeden dolayı (zihin gücü ile ilgisi yok ) bir kuvvet oluşuyuyor,kağıtcağızda ne yapsın zaten ince şeyin üzerinde dönüveriyor.
Sizde elektrik gitse ben yaptım sanıp kendinizi kandırıyorsunuz.
Belki de buraya kadar yazdığım herşey yanlış, belkide siz doğrusunuz bilemiyorum.
Eğer gerçekten kişilikli iseniz yukarıdakileri sizi eleştirmek için değil sadece fikirlerimi beyan etmek için yazdığımı anlarsınız.
Tekrar söylüyorum: Düşünce gücü ile hareket ettirilebilen tek şey Penis'tir.
Düşünün bakalım megan fox'u nasıl hareket ediyor.İşte budur.
Teşekkür ederim.

*Adminlere:Bu konuyu silmemenizi rica ediyorum, Nasıl ki birtakım şeyler konusunda şöyle veya böyle yapılması için öneri verebiliyorsanız , Bu tarz düşüncelere de saygılı davranmanızı beklerim.
İyi çalışmalar...
En son Admin tarafından 05 Mar, 23:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Gereksiz renklendirme kaldırıldı

Kullanıcı avatarı
KralBenim
Yaşadığınız İl: 5 Amasya

Re: Telekinezinin var olduğunun kanıtı !!! (İçeride... )

Okunmamış mesaj gönderen KralBenim »

Bu mu Telekinezinin varlığının kanıtı xD
Kullanıcı avatarı
çırak

Okunmamış mesaj gönderen çırak »

:))
Belki senin dediğin gibidir..
Kendi adıma konuşuyorum..
Belki kendimi kandırıyorum ama sonuçta o psi-whell dönerken ben mutlu oluyorum..

Ayrıca bir suya sevgi verdiginizde suyun molekülleri biz görmesekte güzel şekiller alması ne kadar gerçekse telekinezide o kadar gerçektir..

Ve yine istediğiniz şeylerin gerçekleşmesi de telekineziyle alakalı değilde neyle alakalıdır??
Belki tesadüf dersiniz ama unutmayın şυ ԋαყαƚƚα Ⴆιɾ ƚҽʂαԃüϝ Ⴆιɾ ԃҽ ιɱƙαɳʂıȥ ԃιყҽ Ⴆιɾşҽყ ყσƙƚυɾ..

Düşüncenize saygı duyuyor ve sizi anlıyorum..
çünkü Bir ara bende böyle düşünmüştüm..
şυ ԋαყαƚƚα Ⴆιɾ ƚҽʂαԃüϝ Ⴆιɾ ԃҽ ιɱƙαɳʂıȥ ԃιყҽ Ⴆιɾşҽყ ყσƙƚυɾ..
holyhealth

@Kralbenim : Daha etkileyici olması açısından düşündüklerim ile zıt anlamlı bir başlık seçtim.
@çırak : Ama tüm yazdıklarımın aksine , telekinezinin var olmasını istiyorum , ve onu yapabilmek istiyorum.Ama ona inanmadan olmaz , belkide yoktur , ama belkide vardır ,
Kullanıcı avatarı
çırak

Okunmamış mesaj gönderen çırak »

İstemekle olmuyor..
Harekete geçmen gerek..
şυ ԋαყαƚƚα Ⴆιɾ ƚҽʂαԃüϝ Ⴆιɾ ԃҽ ιɱƙαɳʂıȥ ԃιყҽ Ⴆιɾşҽყ ყσƙƚυɾ..

netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Eğer tüm bu olaylara yani telepati, telekinezi, doğaüstü olaylar gibi şeylere inanmıyorsan bilimsel olacam diye bilimi çiğnemiş olursun. :)
holyhealth

Telekinezinin bilimsel bir açıklaması yok(gerçek veya değil bilemiyoruz, ama eğer yapan var ise gözüm ile görmeden de inanmam) , böyle durumlarda insanlar kendilerine yakın olanı doğru kabul ederler.
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

telekinezide inancın payı tartışılmaz elbette ama senin elektiriklenme dediğin şey pet bardağa tutup da 2-3 metreden etki edemez.

belki kırgınsın telekineziye bilemiyorum ama düşünce gücüyle hareket ettirilebilen birşey değil telekinezi düşünmeden de telekinezi yapılabilir örneğin yürümek gibi,yürürken adımlarını düşünmeden yürür insan(sağ adımı attım şimdi sol adımı atacağım şeklinde kimse yürümez) sadece nereye gitmek istediğini düşünür,telekinezi beyinle öğrenilir otonom sinir sistemiyle istemsiz olarak yapılır...
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Sanırım sitede yeni olduğun için sitenin işleyişi hakkında fikir sahibi değilsin;

* Hiçbir aykırı konuyu silmiyoruz hatta ne kadar farklı bilgi, görüş ve düşünce varsa hepsinin olmasından yanayız çünkü gerçekler ancak farklı bakış açıları ve düşüncelerle derinleştirilebilir
* Kimse kimseyi inanıyor diye veya inanmıyor diye kınayamaz. SAdece bilimsel veya mantıksal çıkarımlarda bulunabilir. En azından kendince çıkarımlarda bulunmuşsun. "Ben inanmıyorum kimsede inanmasın" dememişsin, tecrübelerini ortaya koymuşsun.
* Bu hayatın temelinde "Kendini KEşif" vardır. Bu ister toplum içerisinde tatmin olsun ister yapabildikleri ile gurur duyma ve yapabilme hissi ile güven olsun farketmez insan sürekli çeşitli vesilelerle arayış içerisindedir. Beğebilme ve kabul görme insan arayışa iten vesilelerdir. Sürekli tekrar ediyoruz Bir kişi sırf çevresine gösteri yapmak için Telekinezi yapıyorsa veya zaman harcıyorsa bu dünyanın en gereksiz işlerinde biri olur. Ancak unutmamak gerekir ki beğenilme duygusu insanın hayatta tutunabilmesini sağlayan en azından belli bir yaşa kadar kendini gerçekleştirme sürecinde onu gaza getiren bir dürtü gibidir. Bu hayatta en büyük keyiflerden biri "Bir şeyleri Başarabilme Hissi"dir.
Şu an yaşadığımız devir madde üzerinde kurulu ve insan gerçek kendisinden oldukça uzaklarda yaşıyor. KEndini yeniden keşfetme basamağı olarak telekinezi de bir yoldur.
* İlk ergenlik yılları arayışın zirveye tırmanışı gibidir. Her insanı aynı arayışlara itmek, aynı zevklere ortak olmasını istemek ahmakça olur. Bir süre sonra herkes kendi yolunu zaten çizecek bu sitede geçirdiği vakitler anı olarak kalacaktır. Çünkü telekinezinin gerçek hayatta bir yeri yok. Kullanılmayan ve hayatı kolaylaştırmayan herşey de bir şekilde sönecektir. Burada önemli olan bir şeyleri başarma isteği ve arzusudur. Sınırları zorlamaktır. Bu kimileri futbol oynayarak, kimileri zor matematik problemleri çözerek, kimileri sokakları arşınlayıp omuz atarak kimileri de fıtratı gereği iç alemini çözmeye çalışıp içsel gücünü çözmeye çalışarak yapar. Bu her insanda kendi farklı farklı şekillerde gösterir. Kim kendini ne şekilde ifade edebiliyorsa o yoldan gitmelidir. Sapmadan, yanılmadan, yanlış düşünce ve etkilere kapılmadan.

* Yazdığın bir cümleyi bende aynen tekrarlamak isterim. Telekinezi hiçbir zaman SBS, YGS veya KPSS sınavlarına etki etmeyecektir. Ülkemizde hala bir parapsikoloji bölümü yoktur. Burada yapılan Telekinezi çalışmalarının iler ki yaşamlarında bir katkısı olmayacaktır. Öncelik her zaman derslerde olmalıdır.
Bu ve benzeri sitelerin en büyük getirisi kazandıracağı farklı bakış açısı ve hayata bambaşka pencerelerden bakabilme becerisi olacaktır.
Aramak, güzel bir çabadır.
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

ben sadece telekineziyi kastetmedim, su an rusyada amerikada hatta yanlis hatirlamiyorsam lubnanda bile parapsikoloji egitimi universitelerde veriliyor. yani durduk yere hadi cisim oynatalim diye baslamadik tum o akim statik elektrik olaylarinin cevabida