Telekinezi başlangıcı ve devamı
- timelord
Re: Telekinezi başlangıcı ve devamı
bilgi için teşekkürler deniycem:D
insanların çoğu
Duygularini ifade etmekten korkuyor reddedilmekten korktugu için.
Unutulmaktan korkuyor,dünyaya iyi birsey vermedigi için.
Ve ölmekten korkuyor aslinda yasamayi bilmediği için
Duygularini ifade etmekten korkuyor reddedilmekten korktugu için.
Unutulmaktan korkuyor,dünyaya iyi birsey vermedigi için.
Ve ölmekten korkuyor aslinda yasamayi bilmediği için
- HİPerSPAce
Kusura bakma ama video eklemeden inanmak zor olur.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
-
arkadaşlar hepinizin cevabını cevaplayacağım şimdi
[/color][/color]BİLDİĞİM TEK ŞEY HİÇBİRŞEY BİLMEDİĞİMDİR!/ACEMİLERİN EN UZMANIYIM.
-
01nesli01 yazdı:slm ya benim bu esyaları kımıtlatma yani telekinezi yi herseyden cok yapmak istiyorum dün ögren dim böyle biseyin oldunu dün yarım saat urastım ama tek bir kıpırtı bile olmadı lütven bana yardımcı olun. ya hayır yani mum lamı yapılması gerekiyor esyayla benim aramda nasıl bi baglantı düsüne bilirim. ben kücüklümden beri buna inan dım ve herkez bana böyle birseyin olamıyacagını söyledi kanıt aradım bulamadım en son bunu buldum ve hala inancımı kimse kıramadı kıramazda
mumla yapamazsın çünkü ben 3 yaşımdan beri telekinezi yapmak isterim ve özellikle de ateşi kontrol etmek... heryerinin yandığını ve içinden şimşeklerin geçtiğini düşün omurganda bir his olacaktır ve bu seni titretecektir biraz. şahsen ben bunu yapa yapa öyle bir enerji kazandım ki asla telekinezi beni yormuyor. sonra aline eski anahtarlardan koy (hani kale7 kale5 felan var yha böyle kapı da dururken kalemi vurursun düşer) ve döndüğünü düşün. yakında onu geçersin istediğin zaman döner ben 10dk bakınca geri gelio ama elime koyduum anda dönüo :) sen biraz çalış ve yapamazsan ateşi dene. kimse inanamayacaktır çünkü çok hassastır. ayrıca tek başına denemeni tafsiye ederim sana stres bozabilir (sinir bozmaz çünkü hırs iyidir) ayrıca mumla yapmanı tafsiye etmiyorum ama anahtarı çeviremezsen ona geçersen sakın evi yakma :D
[/color][/color]BİLDİĞİM TEK ŞEY HİÇBİRŞEY BİLMEDİĞİMDİR!/ACEMİLERİN EN UZMANIYIM.
-
senin cevabın basit verdiğim diğer teknikleri kullan senden önce yazan arkadaşa verdiğim cevaptakileritimelord yazdı:bende yeni başlıycam telekineziye..ama duyalı çok olmuştu...eski avrupada cadılık olarak anılan telekineziyi nası yapabilirim konsantrasyonum kuvvetlidir ancak ne kadar çalışmalıyım
-
aga senin taktik vermeye fazla hakkın yok çünkü psi-well felan oyun pek inanma. onlar sonraki kademe işler. sen anahtar çevir o daha iyi geliştirirMerquriaL yazdı:valla ben yeni başladım sizin gibi telekineziye.psi-weel falan kafanızı karıştırmadan söyliyim bi silgiye tam dik olarak iğne batır üstüne bi kağıt koy kare ama böyle hiçbiyerden hava gelmesin. bıraktıgında normal dursun kağıt sonra düşünerek onu çevirmeye çalış.Düşün o kağıdı benimse bu benim elim gibi falan de :D ( ben öyle dedim :D ) kağıdın döndüğünü düşün ben ilk normal kağıdı masanın üzerine koyup denedim de olmadı çok az hareket etmişti titremişti diyelim :D
artık düşünüyorum elimi götürürken dönüo :D
- MerquriaL
evet psi-wellle sadece döndürüyorum.Hakkın yok derken ezio musun benı ?
Bas gitar çaldığımdan Telekineziyle ilgilenmiyorum.Hidrokinezi falan takılıyorum arada.Asıl amacım telepati.
anahtarı nası çevirion ya :D Ben kalemi döndüremiom daha enerji tamamda onu hissediyorum ama döndürmeye gelince oynatıorum sanki titrior kalem ama dönmüor... :D
Bas gitar çaldığımdan Telekineziyle ilgilenmiyorum.Hidrokinezi falan takılıyorum arada.Asıl amacım telepati.
anahtarı nası çevirion ya :D Ben kalemi döndüremiom daha enerji tamamda onu hissediyorum ama döndürmeye gelince oynatıorum sanki titrior kalem ama dönmüor... :D
MerquriaL...
Take Everythig Away From Me..Silent Angel...
Take Everythig Away From Me..Silent Angel...
-
Dediğim gibi yandığını ve içinden şimşekler çaktığını düşün. Havada uçtuğunu düşün ve onu elinekoy (tabi engel olmasın) kaşlarını çatmadan döndüğünü düşün ve iste. Telepati çok zor hiç çalışma ben de yapamıyorum :). Ayrıca seni ezmiyorum ve anahtar kalem çevirmek çok kolay. Ben taşı koyuyorum dönüyor.MerquriaL yazdı:evet psi-wellle sadece döndürüyorum.Hakkın yok derken ezio musun benı ?
- HİPerSPAce
Dediğim gibi hâlâ video bekliyorum.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
-
çektim atıyorum
-