Telekinezi başlangıcı ve devamı

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
DeMoNsS

Telekinezi başlangıcı ve devamı

Okunmamış mesaj gönderen DeMoNsS »

Ben telekineziyi bir arkadaşımdan duydum. Elinde anahtar çeviriyormuş. Yarım saat denemiş ancak olmuş. Ben yapaya çalışırken elektrikler kesildi. Geçtim mumun başına 2 dk sonra ateş büyüdü. 1 metre öteden ısıyı hissediyordum. Sonra elimde anahtar çevirmeye başladım. İpi kaldırma ve benzeri. Anahtar çevirmeye başladıktan bir gün sonra gözlerim kapalı çevirmeye ve tek hamlede çevirmeye başladım. Yürümek-konuşmak kadar kolay ama açığa çıkarmak zor. Bunu yapanlar beyninin %10unu değil %12sini kullanıyordur yani zekidir. Yapmak isteyen sorusunu yazsın ve şu psi-ball'ın açılımını söylesin o ne ya
[/color][/color]BİLDİĞİM TEK ŞEY HİÇBİRŞEY BİLMEDİĞİMDİR!/ACEMİLERİN EN UZMANIYIM.

netenes

Re: Telekinezi başlangıcı ve devamı

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Yaptıklarını videoya çekip buraya koyabilirmisin?
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Aynen yeni telekineziyi duyan birinin bunları yapması imkansız ama videoya çekmek istersen keyifle izleriz...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
ed155

Okunmamış mesaj gönderen ed155 »

Hangi zamanda olduğumuzu unutmayın
I'm have returned
DeMoNsS

tamam ama ipi kadırmayı çekemem çünkü onu yapmakta aşırı zorlanıyorum diğer bazı şeyleri çekmeye çalışırım ok.
[/color][/color]BİLDİĞİM TEK ŞEY HİÇBİRŞEY BİLMEDİĞİMDİR!/ACEMİLERİN EN UZMANIYIM.

DeMoNsS

ayrıca tam yeni değil 1 ay oldu
danger5

Okunmamış mesaj gönderen danger5 »

Bu tip şeylerin olması mümkündür. İnanıyorum. Ancak video çekmeniz, hem izleyenleri gaza getirir. Hem de örnek teşkil eder.
01nesli01

Okunmamış mesaj gönderen 01nesli01 »

slm ya benim bu esyaları kımıtlatma yani telekinezi yi herseyden cok yapmak istiyorum dün ögren dim böyle biseyin oldunu dün yarım saat urastım ama tek bir kıpırtı bile olmadı lütven bana yardımcı olun. ya hayır yani mum lamı yapılması gerekiyor esyayla benim aramda nasıl bi baglantı düsüne bilirim. ben kücüklümden beri buna inan dım ve herkez bana böyle birseyin olamıyacagını söyledi kanıt aradım bulamadım en son bunu buldum ve hala inancımı kimse kıramadı kıramazda
Kullanıcı avatarı
timelord

Okunmamış mesaj gönderen timelord »

bende yeni başlıycam telekineziye..ama duyalı çok olmuştu...eski avrupada cadılık olarak anılan telekineziyi nası yapabilirim konsantrasyonum kuvvetlidir ancak ne kadar çalışmalıyım
insanların çoğu
Duygularini ifade etmekten korkuyor reddedilmekten korktugu için.
Unutulmaktan korkuyor,dünyaya iyi birsey vermedigi için.
Ve ölmekten korkuyor aslinda yasamayi bilmediği için
Kullanıcı avatarı
MerquriaL

Okunmamış mesaj gönderen MerquriaL »

valla ben yeni başladım sizin gibi telekineziye.psi-weel falan kafanızı karıştırmadan söyliyim bi silgiye tam dik olarak iğne batır üstüne bi kağıt koy kare ama böyle hiçbiyerden hava gelmesin. bıraktıgında normal dursun kağıt sonra düşünerek onu çevirmeye çalış.Düşün o kağıdı benimse bu benim elim gibi falan de :D ( ben öyle dedim :D ) kağıdın döndüğünü düşün ben ilk normal kağıdı masanın üzerine koyup denedim de olmadı çok az hareket etmişti titremişti diyelim :D

artık düşünüyorum elimi götürürken dönüo :D
MerquriaL...

Take Everythig Away From Me..Silent Angel...