sitedeki üyelerin yaşları
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- İletişim:
Re: sitedeki üyelerin yaşları
Ben 15 yaşındayım. Yaklaşık bir ay önce çoğu kişi tarafından beğeni toplayan bir konu açtım. Fakat bazı kendini büyük zanneden kişiler <ki o da 18 yaşında çok büyük ya benden> küçükler burada konuşsunlar uğraşmayalım diyor. Ki henüz daha yeni kayıt olmuş biri :D Unutmayalım ki akıl yaşta değildir arkadaşlar. Bu forumun yaş ortalamasını beğenmeyenler üyeliklerini iptal ettirip yaş ortalaması daha yüksek bir foruma gidebilirler. Ama unutmayalım ki bu forum diğer parapsikoloji forumlarından daha aktif ve daha günceldir. Bunun sebebi de genç beyinler olmasın!!!!!
- whaki
ya en kısacası laf şudur arkadaşlar '' beğenmeyen gider '' seni burda zorla tutmuyoruz ve sitenin senin burda olmanada ihtiyacı yok...
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
-
aynen kardeşimwhaki yazdı:ya en kısacası laf şudur arkadaşlar '' beğenmeyen gider '' seni burda zorla tutmuyoruz ve sitenin senin burda olmanada ihtiyacı yok...
Ve haykırıyor Kabe;
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?
Takip eden Allah...
-
çocuksu cevaplar almışız :))
neyse ben söyleyeceğimi söyledim...gerisi sizlerin takdiri...
neyse ben söyleyeceğimi söyledim...gerisi sizlerin takdiri...
- whaki
triplerdeyizzz... istenmeyince böle oluyor galiba :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
-
- İletişim:
Bence de arkadaşlar forumun ortalama yaşını veya herhangi bir şeyini beğenmeyen çeker gider. Yeni yetmelerin büyük taslamasına tokuz. Hepsinin yolu açık olsun. Burasının bir tartışma programı olmadığını inşallah anlatabilmişizdir.
- whaki
konu kilit pls, bu yas olayi ne boyle yaa, site ici savas cikti yaslardan dolayi :D Admin bu yas olayina bi cozum getirelim, kimsenin yasi gozukmesin bence...
- HİPerSPAce
Yaş 45 olsa ne olacak 15 olsa ne olacak?
45 yaşında biriside olsan bu iş üzerinde çalışmadıktan sonra değerin 0 dır.Eğer o beğenmediğin 15lik bu işe çalışıyorsa o senden üstün birisidir.Ha diyosun yaş küçük inanmıyorum sizlere.Bak ctrl+w diye bir çözüm sunuyoruz siz çok bilgin büyük üstad beyefendilerimize abilerimize.Ha diyorsun ben bu işi yapacağım her türlü yardımı yaparız.
45 yaşında biriside olsan bu iş üzerinde çalışmadıktan sonra değerin 0 dır.Eğer o beğenmediğin 15lik bu işe çalışıyorsa o senden üstün birisidir.Ha diyosun yaş küçük inanmıyorum sizlere.Bak ctrl+w diye bir çözüm sunuyoruz siz çok bilgin büyük üstad beyefendilerimize abilerimize.Ha diyorsun ben bu işi yapacağım her türlü yardımı yaparız.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
- whaki
anlamiyolarki :D bide buyuk olcaklar :D
- Gambit
Valla denmesi gereken herşey denmiş ve sonuç ortada..
Olmaz olmaz deme,olmaz,olmaz..