sitedeki üyelerin yaşları

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
ebelfez

sitedeki üyelerin yaşları

Okunmamış mesaj gönderen ebelfez »

forumdaki üyelerin yaş ortalamaları 14-15... buda sitenin ciddiyetine halel getiriyor gibi...yani biraz daha açmam gerekirse şöyle söyleyeyim :
bu yaşlarda olan kişilerin düşünceleri - hayal dünyaları oldukça çocuksu ve zengindir... bu nedenle forumda malesef güvenililirk kaybına neden oluyor bu durum...
farklı düşünen arkadaşlar olablir ama şahsi kanaatim bu yönde...
teşekkürler

ugur8989

Re: sitedeki üyelerin yaşları

Okunmamış mesaj gönderen ugur8989 »

çok haklısn katılıyorum sonuna kadar...
Kullanıcı avatarı
whaki

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

akıl yaşta değil baştadır diye laf vardır, buda bize yaşın önemli olmadığın ve asıl zihnimizin nasıl olduğunu gösterir, ben ne çocuklar gördüm, görsen çocuk değil kocaman adam dersin haraketlerine, hallerine, tarzlarına
ne adamlar gördüm çocuktan farkı yok...
eğer bu işi de yaşa bağlıcaksanız, bırakalımda büyüklerimiz yapsın, büyüyünce yaparız bizde...
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
ebelfez

Okunmamış mesaj gönderen ebelfez »

akıl her ne kadar yaşta değil başta olsada , genelde akıl, yaşını başını almışların başında oluyor...
kaldıki buradaki tavırlardan bu sonuca ulaşmak zor olmasa gerek...
yorumların geneline bakmak bile kafi..
Batux1995

Okunmamış mesaj gönderen Batux1995 »

Pekala dediklerinizin hepsi doğru;ama hayal kurabilmek de bu işte daha başarılı olmamızı sağlar bence ve küçük yaşlarda bu işi başarmak daha kolay sevgili abilerim ve ablalarım:D Ayrıca onlar daha yaratıcı olacaklarından akıllarına ilginç bir teknik/yol/vesaire gelebilir...Bence...
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3

Kullanıcı avatarı
~kristal~

Okunmamış mesaj gönderen ~kristal~ »

ee napalım yani? şu anda büyük olanlara bu konular genelde saçma geliyor ve genelde ilgilenmiyorlar. ama 15-14-16... yaşlarındaki insanlar genelde farklı bişeyler arayış içindeler ve bu konulara ilgileri yoğun. siteden mi atılsınlar bu yaştakiler ne demek istiyorsun?? o zaman zaten forumda paylaşımda bulunan veya yorum yapan kimse kalmaz.. bu durum siteye üye olanların suçu değil, daha büyüklerin bu konuları saçma bulmasından kaynaklarnıyor..
♥Du ßist miη, ich biη diη:
♥Des solt du gewis diη;
♥Du bist beslozzeη iη miηem heяzeη,
♥Veяloяη ist daz slüzzeliη:
♥Du muost och immeя daяiηηe siη MERT...
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

abi bu çocukların tek suçu parapsikolojiye ilgi göstermek(tabi buna suç denirse),onlara yaşları küçük olduğu için kızamayız,git büyü öyle gel telekinezi yap diyemeyiz,forumun kalitesi evet bu küçük çocuklara bağlı ama büyüklerin bu konularda çocuklar kadar ilgili olmamaları da forumun kalitesine etki eder,yani bu forumda bu çocuklar olmayadabilirdi,ilginç bi konu açmışsın:D bu çocuklar ne yapsınlar şimdi,hedefe sadece ulaşmak isteyen varır,büyüklerin forumda olmamaları veya yorumda bulunmamaları onların suçu değil..
Kullanıcı avatarı
whaki

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

herkes simdi kendi capinda hakli, konuyu acan abimiz 31 yasinda gosteriyor ve sanirsam dusuncesi "benim yaptigim seylerin 15-16 yasindaki kisiler tarafindan yapilmasini istemiyorum" veya baska dusuncelerde olabilir bunu paylasirsa seviniriz, nedeni ne acaba ?
buyuklerin ve kucuklerin yapabilecegi seyler belki biraz ayri olabilir, fakat sole dusun abicim, sen simdi 16 yasinda olsaydin, yazin ortasindasin ve canin sikiliyor, hayatina yeni eglenceli seyler katmak istiyorsun fakat bunu bilgisayar basinda yapmak istemiyosun, napicaksin kendine yeni hobiler bulcaksin, ee bizde napalim telekineziyi bulmusuz, herkesin yaptigi biseyde degil, yani insanin ilgisini cekiyor...
bence artik bu yas sinirlamalarinin kalkmasi lazim, 15-16 yasindaki kisileri cocuk olarak gormeyelim, artik ergenlige girdik hatta ciktik bile ve akil bali olduk, artik Allah'in gozunda bizde bir yetiskiniz... yani seninle benim bi farkim yok suan, ikimizde yetiskin bireyiz (sen biraz daha yetiskinsin :D)

yanlışım varsa söleyin bileyim... bide neden gençlerin bulunduğu bi siteden rahatsız oluyorsun ??
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

bi yönde arkadaş doğru söylüyor neden mi çünkü ergenlik çağında olanlar genelde duyguları ile hareket ederler ama hepsimi? hayır işin içine duygu katılınca iş çok sarpasarar ama düşünce ile haareket eden bir insan belki birçok arkadaşı ona karşıdır ama onun yaptıkları doğrudur çünkü diğerleri her işin içine duygu katar buda insanı bence daha çocuksu daha hayalperest yapar nitekim hareketleri de daha çocuksu olur konuşması da benim tavsiyem duygunuzla değil aklınızla hareket edin büyükler sizinle sohbet etmekten daha haz alacaklar ve sizi takmıyormuş gibi yapmayacaklar. çünkü söylediğiniz konuşmanın içinde duygu yüklü bir katman yok mantık yüklü bir katman var ve bu katman onları size doğru çeker.
selametle...
acar12

Okunmamış mesaj gönderen acar12 »

arkadaşım hiç kimseyi yaşı küçük diye aşağılamaya hakkın yok bilakis telekinizide en zor olay önyargıyı kaldırmaktır örnek verecek olursam kaşık bükmek.. sen 31 yaşındasın ve 31 yaşına kadar kaşığın sert olduğuna inanmışsın bense 16 yaşındayım ve 16 yıldır kaşığın sert olduğuna inanmışım bu durumda benim kaşığı bükme ihtimalim senden fazla (matematiksel olarak) demek istediğim şey şu insanlar telekineziyle ne kadar çabuk karşılaşırlarsa o kadar başarılı olurlar..
Katılmayan varsa fikirlerini saygıyla dinlerim..
Ve haykırıyor Kabe;

Hani nerede ordunuz?
Hani gururlanıyordunuz?
Hani kaçış yurdunuz?
Hem nereye kaçaksınız ?

Takip eden Allah...

“Serbest Genel Alan” sayfasına dön