Telekineziye Başlamadan - Ne Yapılmalı
Telekineziye nasıl başlanır, telekineziye başlarken dikkat edilmesi gerekenler, telekinezi öğrenmek
-
Re: Telekineziye Başlamadan - Ne Yapılmalı
Aileme her ne kadar Aref'in telekinezi'yi kullandığını söylesem de bana inanmadılar. Daha önce de telekinezi denemiştim ama sonuç alamamıştım. Şimdi hiç yılmadan her gün deneyecem ve yapacam. Sağolun. Başlangıç için ne önerirsiniz ?
-
telekinezi hakkında önerebileceğiniz kitap var mı ?
-
eckhart tolle ' un şimdinin gücü kitabından başlayabilirsin..
BÜYÜK GÜÇ BÜYÜK SORUMLULUK İSTER...
- lifeto
Önerdiğin kitapı bek tutmadım .. Ama gercekten öğreten ve ilerlememize yardımcı olucak çok iyi kitap ların oldugunu duydum .. Varmı tamamiyle bu işler üzerine yazılmıs bir kitap önerebilirmsin :) ..
Telekinezi ve türlerine ilgim çok .. Bana rehberlik etmek isteyen üstadlar msn mi eklerse sevinirim, Birinin yol göstermesi beni daha iyi yerlere getirir .. Aranızda/Forumda olmak güzel birşey (: İyi Forumlar ..
-
ergün candanın ruhsal güçler geliştirme tekniklerini de okuyabilirsn..
BÜYÜK GÜÇ BÜYÜK SORUMLULUK İSTER...
- BLaCKDRaGoN25
merhabalar ben burda yeniyim de yazılarınızı okudum da benim için ilginc geldi ve inandırıcı bir şey yazılarınızda kendi tekniginizi geliştirin diyorsunuz ama onu nasıl yapmamız gerekiyor mesale ben her zaman zihnimde bir çismi hareket ettirmeyi veya onu ucurmayı düşünürdüm ve üzerinde zaman harcadım sorun nasıl yapacagım birde ateşe karşı bir yakınlaşma var elementlerden ateşi seviyorum bana yardımcı olsanız bir yol gösterseniz eger zahmet olmasa
:[BLaCKDRaGoN:[
ateş yakmaz yakacagından korktugumuz için yanıyor zannediyoruz
ateş yakmaz yakacagından korktugumuz için yanıyor zannediyoruz
Kod: Tümünü seç
KıZıL Su
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Zaman zaman özel mesajla gelen sorulara verdiğim cevapları bu sayfada yayınlamaya devam ediyorum...
Bir kaç ay daha uğraş. Sonra dur, Gemi kaptanı olabilmek için Pilot, Pilot olabilmek için de Gemi kaptanı olmaya çalıştığınızı farket. Farkedemezsen bir kaç ay daha uğraş.
Kısaca yaptığın veya yaptığınız şu;
1- Canın sıkıldı. Kendini keşfetmek istiyorsun. Değişiklik, farkedilmek...
2- Bunun için uzaklara yeni bir başlangıç yapmak için gitmek istiyorsun
3- Otogara gidiyorsun
4- O kadar çok firma ve teklif var ki... Hangisini tercih edeceğini bilemiyorsun
5- Tercih yapıyorsun. Ancak yaptığın tercihlerde Aslında iyi bilet satıcılarının marifetidir.
Sonra gittiğin yeri beğenmiyorsun... Çünkü aslında senin gitmek istediğin yer orası değildi.
Bir kaç ay daha uğraş. Sonra dur, Gemi kaptanı olabilmek için Pilot, Pilot olabilmek için de Gemi kaptanı olmaya çalıştığınızı farket. Farkedemezsen bir kaç ay daha uğraş.
Kısaca yaptığın veya yaptığınız şu;
1- Canın sıkıldı. Kendini keşfetmek istiyorsun. Değişiklik, farkedilmek...
2- Bunun için uzaklara yeni bir başlangıç yapmak için gitmek istiyorsun
3- Otogara gidiyorsun
4- O kadar çok firma ve teklif var ki... Hangisini tercih edeceğini bilemiyorsun
5- Tercih yapıyorsun. Ancak yaptığın tercihlerde Aslında iyi bilet satıcılarının marifetidir.
Sonra gittiğin yeri beğenmiyorsun... Çünkü aslında senin gitmek istediğin yer orası değildi.
Aramak, güzel bir çabadır.
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
aref illüzyonisttiraykans90 yazdı:Aileme her ne kadar Aref'in telekinezi'yi kullandığını söylesem de bana inanmadılar. Daha önce de telekinezi denemiştim ama sonuç alamamıştım. Şimdi hiç yılmadan her gün deneyecem ve yapacam. Sağolun. Başlangıç için ne önerirsiniz ?
-
evet asıl konuya gelelım; bu bılgıye ulasmada ne tur onerıler verebılırsınız hangı konuya tıklasam kılıtlı yardımcı olursanız cok sevınırım
- KhornE
arkadaşım ne sihiri, bu beyinle ilgili birşeydir, beyninde gelişmesinde yardımcı olur, örneğin derslere daha fazla odaklanabilmene ve dikkat dağınıklığını azaltmana yardımcı olur ayrıca beynini geliştirmek ve kullanmak allahın sana verdiği bir mükafattır, asıl sen beynini kullanmassan kendine kötülük etmiş olursun güzel kardeşim :)degre1 yazdı:arkadaşlar sihire başlamayın çok büyük günah yapmak öğrenmek günah tövbe edin yapmayın
-