korku istemeden telekineziye neden olur mu?

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
lordkesmal
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

korku istemeden telekineziye neden olur mu?

Okunmamış mesaj gönderen lordkesmal »

Arkadaşlar telekinezi varlığına inandığım ama üzerine hiç çalışmadığım bir konu. Arkadaşlar öncelikle söylemek istediğim çocukluğumdan beri ( o zamanlar çok yoğundu) garip bir enerjimin olduğunun farkındayım. Çocukken bir filmden görerek gözlerim kapalı renk ayırt etmeye çalışmıştım yapabiliyordum hatta ilkokul arkadaşlarım şahit oldular çoğu sefer ama artık yapamıyorum. Elektronik aletleri de gergin olduğumda istemeden bozabiliyorum. Ama asıl sormak istediğim başıma gelen musluk açılma ve kapanması olayı. Arkadaşlar musluk açılması ile ilgili google da arama yaptım. Açılması birçok insanın başına gelmiş. Bende olan açılıp tekrar kapanması ( arkadaşlarım da şahit yani mental olarak rahatsız olma ihtimalimi eledim). Ailemin yanına geldiğimde olmuyor sadece kendi yaşadığım yerde oluyor. İlk başlarda evden kaynaklı olduğunu düşünmüştüm hatta taşınınca rahatlamıştım daha doğrusu unutmuştum ama ev arkadaşıma anlatır anlatmaz yani hatırlayınca tekrar oldu. üç harflilerden korkuyorum sizde lütfen yorumlarda çok korkutucu şeyler yazmayın zaten tırsıyorum baya :)
Benim merak ettiğim bu korkuyla yarattığım bir enerji olabilr mi?

Uchiha Sasuke

Re: korku istemeden telekineziye neden olur mu?

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Bende dahil normal çocukluk geçiren yok :D
Abicim o musluk nasıl bir şey ki telekinezi ile açıyorsun ?
Cinler değil merak etme.Bilinenin aksine onlar bu dünyaya fiziksel olarak etki edemiyorlar.
Korkuyla enerji ortaya çıkabilir.Ani duygu değişimleri de böyle.Mutluyken birden sinirlenirsen ortaya büyük bi enerji çıkar ki bu da beyin dalgalarıyla alakalı.Senin durumunu bu açıklıyor aslında.Duygu yüklü olunca hele ki korku daha çok etki ediyor.

Eskiden bir savaşta rus askerlerinin mermileri bitiyor.Düşman askerleri kalabalık, onların üstlerine geliyor.Rus askerleri o durumda öyle korkmuşlar ki bu korku onların enerjisinin istemsizce çıkmasına neden olmuş ve düşman askerlerine fiziksel etki yapmadan hepsini öldürmüşler..
Her şeyin açıklaması var aslında.
Senin şuan yapacağın bu gücü kontrol etmek için çalışmalar yapmak.Gerekli bilgiler sitede var,arama yaparak hepsine ulaşabilirsin ..
lordkesmal
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen lordkesmal »

Teşekkür ederim yorumunuz için. İçime biraz olsun su serpti. Umarım enerjimi korku gibi yıkıcı değil yapıcı yönlerde geliştirebilirim.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

lordkesmal yazdı:Teşekkür ederim yorumunuz için. İçime biraz olsun su serpti. Umarım enerjimi korku gibi yıkıcı değil yapıcı yönlerde geliştirebilirim.
Çalıştıkça zamanla kontrol etmeye başlayacaksın .. Rica ederim ..