7 rakamıyla başım dertte
Moderatör: Sai
-
Re: 7 rakamıyla başım dertte
zihninin sana oynadığı bi oyun kardesim:D
- onuryilmaz01992
Dediklerinizi düşünmeye başladım. Takmamaya çalışıyorum. Daha farklı şeylere konsantre olmaya çalışıcam.
Başlamak demek başlangıçta olmak demektir. Bir kaç kez aynı şeyleri yapmaya çalışıp bıkıp usanmak değil.Demekki bazı şeylerin devamı gelmelidir.
MENTALİZM
MENTALİZM
- onuryilmaz01992
Herkese teşekkürlerimi sunarım.
Başlamak demek başlangıçta olmak demektir. Bir kaç kez aynı şeyleri yapmaya çalışıp bıkıp usanmak değil.Demekki bazı şeylerin devamı gelmelidir.
MENTALİZM
MENTALİZM
- levitasyon
Bilinç altımız sürekli kayıt yapar ancak üs beyinin ilgilendiği birşeye raslayınca üs beyin uyarılır
ilgilendiğin şeyi fark edersin. Örneğin 7 bılakıp başka bir sayıyı düşün o sayıyada bir çok örnek bula bilirsin
unutma 7 senin değil sen yedinin peşindesin bunu fark ettiğinde korkmana gerek olmadığını anlıyacaksın.
ilgilendiğin şeyi fark edersin. Örneğin 7 bılakıp başka bir sayıyı düşün o sayıyada bir çok örnek bula bilirsin
unutma 7 senin değil sen yedinin peşindesin bunu fark ettiğinde korkmana gerek olmadığını anlıyacaksın.
Zihninizde canlandırabildiğinizi, ellerinizde de tutabilirsiniz.
- onuryilmaz01992
Arkadaşlar ben bi arkadaşımın tavsiyesiyle 23 isimli bir film izledim. Bu film bana herşeyi anlattı. Artık düzeldim. Rakamın benle hiçbir ilgisi yok. eski yaşantıma kavuştum. Hepinize teşekkür ederim. Bence filmi sizde izleyin tavsiye ederim. Çok güzeldi Jim Carrey oynuyor.

MENTALİZM
MENTALİZM
- dramakolimelan
yanlız cok komik geldi bana böle bi alaka kurulmus olması..2kere2 4eder 2artı2de 4edio.ee nabalım.bende bi ara saat kullanmıyodum dakikası dakikasına biliodum saatim olmadıı halde o zamanlar seçilmiş olduğumu sanıyodum ama yok yani
tabi benim fikrim bu..bence takma kafana

- multiplayer1
rakamlarla başım dertte diye bir söylem olamaz...o rakamlar senin başına dert olamıcak kadar acizler...
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
_onuryilmaz01992 yazdı:Arkadaşlar ben bi arkadaşımın tavsiyesiyle 23 isimli bir film izledim. Bu film bana herşeyi anlattı. Artık düzeldim. Rakamın benle hiçbir ilgisi yok. eski yaşantıma kavuştum. Hepinize teşekkür ederim. Bence filmi sizde izleyin tavsiye ederim. Çok güzeldi Jim Carrey oynuyor.![]()
![]()
![]()
Sorun çözüldüğüne göre izninizle kilitliyorum arkadaşlar.
Saygılar..
Geri döndüm