Telekineziyi bırakıyorum çünkü....

Moderatör: Sai

optimist_21

Re: Telekineziyi bırakıyorum çünkü....

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

ellerine yüklen arkadaşım telekinezi çalışmadığın zamanlarda da örneğin tv izlerken bile sürekli ellerine enerji çek bırak o enerji gün boyu dolaşsın ellerinde etkisini göreceksin..

Kullanıcı avatarı
merhamet62

Okunmamış mesaj gönderen merhamet62 »

BIRAKMAYI DÜŞÜNEN ARKADASIM VE ARKADASLARIM....

BEN SİZE İŞİ ANALATAYIM..
YAZI TAMAMEN KENDİME AİTİR..

BİR DÜNYA YAZI OKUMUSUNDUR BİDE BUNU OKU ;)

PSİWELL DENİLEN CİSMİ DÖNDÜRMEK İÇİN=

KAĞITI İNCE UÇLU VE UZUN BİR İNENİN ÜSTÜNE KOYUN ;)

DÖNMESİNDEKİ SIR HER NE KADAR KONSANTRASYON'DAN GEÇİYOR DENİLSEDE ASIL OLAY AVUÇ İÇİNİ ISITMAK...
BUNUDA SÖYLE YAPABİLİRSİN ELERİNİ BİR BİRİNE SÜRT (AVUCUNUN İÇİNE KAREBİR KAĞIT KOYA BİLİRSİN,VEYA DİREK İKİ ELİNİ BİR BİRİNE SÜRTE BİLİRSİN.) ELERİN ISININCA ZATEN ANALARSIN .DENE BEN İLK YAPMAYA ÇALSITIĞIMDA YAPTIM DÖNDÜ..
ŞİMDİ DİYE BİLİRSİN Kİ BEN ELLERİM ISISI GEÇİNCE NE YAPCAĞIM.. OZAMN DA ELERİNİ BİRAZ KİRLET :) EVET AVUÇLARINI SOKAĞA ÇIK VE DİREĞE SÜRT ASVALTA SÜRT TOPRAĞA SÜRT..AMA SAKIN ISLATMA ELERİN PİS OLUNCA VUCUDUN PİS EL MİKROP GETİRİR VUCUT SAVUNMAYA GEÇİCEK VE ELERİN ISNACAK :) GEL EVE DÖNDÜRE BİLDİĞİN KADAR DÖNDÜR. :)

PİSİ BALL=

BEN SAHSEN KONSETRE OLArak yapmaya ÇALISTIM AMA OLMADI AMA SÖYLE BİR ÇÖZÜM BULDUM...

PİSİWEEL VARYA ONU KARŞINA KOY BİR KAÇ KARIŞ MESAFE AÇ BNEİM AYAKABI NUAMRAM 44 AYAĞIM KADAR MESAFE BIRAKIYORUM :) SONRA AVUÇ İÇİMİ BİRLEŞTİRİYORUM..VE İÇİNE SICAK HAVA ÜFLÜYORUM(DOĞA ÜSTÜ BİR YETENKLE DEĞİL TABİ HANİ ELERİN ÜŞÜR VE HOHLERSINYA AYNEN ÖYLE) sonra pisiwelle doru fırlatıyom gidiyo hata pisiwell dönüyor..Ama yerine mum a dogruda yapa bilirsin :) ..

Ben böyle bir eşylerin olduğuna kendimce inandım..bunun sırı konsantire olmakta felan olabilir belki ama YİNE Kendi İnanışıma göre OLay bu işe kendini inandırmakta HAni yazının basında yazmıştımya Elini toprağa sürt DİYE SÜRTERKENDE biraz elerinle oyna toprakla elerini toprağa göeme bilirsin anlayacağın toprakla işli dışlı ol (toprala bütünleşmek gibi düşün) SONRA EVE DÖN ELERİNİ YIKAMA SADCE ELEİNDE TOPRAK KALMISA susus temizle kuru bezle sil toprak kalsın enerji verir...EVDE BİRAZ BEKLE ELERİN ısınacak bunu söylede yorumlaya bilirsin ben topraktan güç alıyorum..ZAMANLA kaşığı bile bükersin... BEN yeni başladım ama çok iyi felse fe yaparım :) yorumalam iyidir..

İNSANLAR BUNU YAPIYOR İŞT KONSANTİRE MEVZUSUNDA SUDUR ELERİNİ SABİT KOYARSAN KAN DOALSIMINDAN DOALYI ISINIR :)
TELEKİNAZİ. AKDEMİ
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
======AKADEMİ ADRESİ========
https://telekinezi.com.tr/telekinetik-akedemi-f121/
Kullanıcı avatarı
huseyin_33

Okunmamış mesaj gönderen huseyin_33 »

ama ben ellerimi kullanmadan da döndürebiliyorum. kapıyı 3 metreden oynatabilyr kapatabiliyorum bunlarıda acıklarmısın?
asıl sen su anda kafa karıstırıosun onla alakası yok dedigini yaptım olmadı ben psi whelli de 2-3 metreden dödürebiliyorum... ne ayak!
Gelecek Hakkında Neye İnandığımıza Çok Dikkat Etmeliyiz Bir İnanç Sistemine Ne Kadar Çok Bağlanılırsa , O kadar daha fzlası olur.Eğer Realite Holografikse Siz Onun Gelişimine Yardım Ediyorsunuz
persephone

Okunmamış mesaj gönderen persephone »

Bende 4 gündür ugraşıyorum bi dönüyo bi dönmüyo ama yapmadan bırakmam kapak olayını denemeye başladm inş olacak
Kullanıcı avatarı
merhamet62

huseyin_33 yazdı:ama ben ellerimi kullanmadan da döndürebiliyorum. kapıyı 3 metreden oynatabilyr kapatabiliyorum bunlarıda acıklarmısın?
asıl sen su anda kafa karıstırıosun onla alakası yok dedigini yaptım olmadı ben psi whelli de 2-3 metreden dödürebiliyorum... ne ayak!

AL BAKALIM AÇIKLAMA

1.YALAN SÖYLÜYORSUN(BU SANA HAKERET OLSUN DİYE DEİL)
KAFA KARIŞTIRMAK DEİL İNSAN BU YÖNTEMLE ÖZGÜVEN KAZNABİLİR
3.HALİSÜLASYON GÖRÜYORSUN :)
CAMI PENCERE AÇIK OLABİLİR CERYAN YAPIP KAPIYI OYNATIYOR OLABİLİR
YAKINDAN NEFES ALDIĞIN İÇİN DÖNE BİLİR.

NOT: HANİ FORUM SİTESİ ARGO OLUCAK AMA ÖZÜR DİLERİM BEN KIÇIMLA BİLE DÖNDÜRÜYOM NE AYAK ;)
TELEKİNAZİ. AKDEMİ
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html

Kullanıcı avatarı
merhamet62

persephone yazdı:Bende 4 gündür ugraşıyorum bi dönüyo bi dönmüyo ama yapmadan bırakmam kapak olayını denemeye başladm inş olacak
BENİM YOLUMU BİR DENE
TELEKİNAZİ. AKDEMİ
==KATILIM ŞARTLARI==
persephone

Okunmamış mesaj gönderen persephone »

merhamet62 yazdı:
persephone yazdı:Bende 4 gündür ugraşıyorum bi dönüyo bi dönmüyo ama yapmadan bırakmam kapak olayını denemeye başladm inş olacak
BENİM YOLUMU BİR DENE
Tamam bu gece onuda denerim bi zararı yok
Kullanıcı avatarı
whaki

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

birakin gitsin, kendine guvenmeyenin, basarabilecegini dusunmeyenin bu sitede isi yok.
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
misafir54

Okunmamış mesaj gönderen misafir54 »

Hocam ben fatkettim de vücut çalışıncada olaylara bakış perspektifi genişliyor, bununda odacıkla ilgisi var mı ki
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

pes ettiğin zaman hiçbirşeyi başaramazsın çalışmazsanda sınavdan geçemezsin psi-wheel yürek ister uraşcaksın 3 hafta değil 3 sene boyunca çeviremezsen bile bırakmıcan:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.