Telekineziyi bırakıyorum çünkü....

Moderatör: Sai

onraefniin

Telekineziyi bırakıyorum çünkü....

Okunmamış mesaj gönderen onraefniin »

Ben artık telekineziyi bırakıyorum çünkü bu site yüzünden çoğu kişi ben psi-wheeli 5 günde yaptım gibi yazılar yazıyor ben 3 hafta uğraştım yapamadım (galiba yaptım ama bir olup bir olmayınca insan başarabiliyormu anlayamıyor)
sonra bazı konulardada şunu bunu imaje edin gözlerinizi açın psi-wheel dönüyor yazıyor ama dönmeyince insanın morali bozuluyor benim gibi düşünen arkadaşların konun altına yorum yazmasının hem konuyu güncel tutacağını hemde daha çok ses getireceğini düşünüyorum.

Kullanıcı avatarı
CRAZYCUPER44

Re: Telekineziyi bırakıyorum çünkü....

Okunmamış mesaj gönderen CRAZYCUPER44 »

bende KISA bir süreliğine bırakıyorum çünkü okul var ama tüm yaz boyunca bu işle uğraşıcağım
Kullanıcı avatarı
kara952

Okunmamış mesaj gönderen kara952 »

ya başlarda bende öyleydim ama şu an psi well psi ball yapabiliyorum :D yeterki kendine güven :)
Dersin bitmesine sayılı dakikalar kala, öğretmenin "Çocuklar sorusu olan var mı?" sorusuna, "Var hocam..?" diyen kişi haindir.
Gusco

Okunmamış mesaj gönderen Gusco »

kara952 yazdı:ya başlarda bende öyleydim ama şu an psi well psi ball yapabiliyorum :D yeterki kendine güven :)

bende biraz internetten video fln arastırım dedim ama video koyanlar baya üst sevyiede olanlar video ları paylaşırsanız en azından kendimize güvenimiz gelir :) çünkü bende de bir dönüp bir dönmüyor tam yaptım diyorum güvenim geliyor bu sefer dönmüyor harbiden sinir bozucu oluyor ama yapmaya çalışyrm en azndan inanmya çalışıyorum :)
Kullanıcı avatarı
Shamarchi

Okunmamış mesaj gönderen Shamarchi »

onraefniin yazdı:Ben artık telekineziyi bırakıyorum çünkü bu site yüzünden çoğu kişi ben psi-wheeli 5 günde yaptım gibi yazılar yazıyor ben 3 hafta uğraştım yapamadım (galiba yaptım ama bir olup bir olmayınca insan başarabiliyormu anlayamıyor)
sonra bazı konulardada şunu bunu imaje edin gözlerinizi açın psi-wheel dönüyor yazıyor ama dönmeyince insanın morali bozuluyor benim gibi düşünen arkadaşların konun altına yorum yazmasının hem konuyu güncel tutacağını hemde daha çok ses getireceğini düşünüyorum.
Kardeşim sen komple bırak gerçekten.Çünkü içinde ne inanç kalmış nede umut.Bu tür şeyler inançla olur.İlk denemede hangimiz başarabilmiş (Yeteneği gelişmiş olmayanlardan) Bunları denedikçe denedikçe yapabilirsin.Bak sana bir tavsiye eğer bırakmazsan şunları bi yap.Hangi dine mensupsan o dinin gereklerini yerine getir (Müslümansan namaz kıl,Budistsen meditasyon yap vs.vs.) Müslümansan ve okuyabiliyorsan Kur'an'ı arapçadan oku...Kendini biraz geliştirmiş olursun.Ve bunların sonucunda döndürebilirsin psi-whell'ini Dönünce artık gerisi azmine ve inancına kalmış birşey.

Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen ScreamOfTheElements »

a-aa arkadaşım hemen pes edilir mi ? boşver imajinasyonu psixwheel için nie imajinasyon yapıyosunki ? Sadece kağıdı önüne koy ve kağıda odaklan döner bu şekilde.
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!

Witch
Kullanıcı avatarı
huseyin_33

Okunmamış mesaj gönderen huseyin_33 »

arkadaşlar bende 2 haftadır uqrasıorum. başlarda bende yapamıyor cok sinir oluyor ve bırakmayı düşünüyordum. ama biraz azim sabır ve inanç ile başaracagınızdan eminim. 3 gün öncesine kadar psi ball yapamadıgım için bırakmayı düşünüyordum. artık psi ball yapabiliyor ve kapı pencere gibi cisimlerin oynatabiliyorum.
Bu işin araç ve gereçleri sadece İNANÇ, SABIR VE AZİM dir.Gerisi teferruat... tarfi yerine getiriorsun. biraz inanıp gayret edin. başarınca siz istesenizde artık beyniniz onu bırakmayacak... o zaman size çok zevkli gelcek.
başlarda psi whelle uğrasırken cok sinir oluyordum dönmeyince ama şimdi elimi kullanmadan sadece bakarak döndürebiliyorum. burda sizin kendinize söylemeniz gerekn başkları yapabiliyorsa bende yapabilirim demek olmalıdır....
Gelecek Hakkında Neye İnandığımıza Çok Dikkat Etmeliyiz Bir İnanç Sistemine Ne Kadar Çok Bağlanılırsa , O kadar daha fzlası olur.Eğer Realite Holografikse Siz Onun Gelişimine Yardım Ediyorsunuz
misafir54

Okunmamış mesaj gönderen misafir54 »

bende senin gibi yapamıodum başlarda inanç sabır ve azim sonucu hala yapamıom. Birde çalışman lazım diolar nasıl çalışacaz anlamadım gitti....
misafir54

Okunmamış mesaj gönderen misafir54 »

Bizim akraba kaşık büküyo, sordum nasıl başladın nasıl geliştirdin dio ki bırak olm boş iş bunllar
Kullanıcı avatarı
huseyin_33

Okunmamış mesaj gönderen huseyin_33 »

bu işi yaparken kesinlikle birileri görsün birilerine gösteriş yapim hava atim demiceksiniz. o arkadaş kaşık bükmede hile felan yapıor olabilir. bende kaşık bükebiliyorum. cünkü bunlar boş iş degil. insan beyinini geliştiriyor. bir insanın beyninde odacıklar vardır. doğustan 1 odacıgınız acıktır. diğerr odacıklarınızı kendinizi geliştirerek açıyorsunuz. ben bir test yapmıştım bu işe başlamadan önce benm 4 odacıgım acıkmıs. ve 2 gün önce aynı testten bir daha yaptım 5 odcıgım acık cıktı. bu iş beyninizi geliştriyor olaylara ve sorulara geniş ve sakin bakmanızı sağlıyor. ayrıca gecen gün tarh calısırken konuyu 1 sefer okudum ve satırı satırna ezberlediğimi farkettim. yani diyecegim kimsenin sözüne bakmayın. ayrıca yapamıyorsanız ya bir konsantrasyon ya bir inanç ve gösteriş ya da o an sakin değilsiniz. bunlarda bir eksik vardır. hepsini tamamlayıp tekrar deneyiniz...
Gelecek Hakkında Neye İnandığımıza Çok Dikkat Etmeliyiz Bir İnanç Sistemine Ne Kadar Çok Bağlanılırsa , O kadar daha fzlası olur.Eğer Realite Holografikse Siz Onun Gelişimine Yardım Ediyorsunuz