hermesçi bilimlere giriş
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
Re: hermesçi bilimlere giriş
bu tür konular enerjiyle ilgili. hem müslümanım demişsin islamiyet zaten büyü diye bir şey yoktur der. benimde çok fazla bilgim yok konuyla ilgili.
ama büyü olmadığından eminim.
- mekanik1395
options a katılıyorum adam müslüman o yüzden sormuş hatta sorarak iyi bile etmiş.Kardeşimiz müslüman günahsa almıcam diyor bunda ne gibi bir gariplik olabilir anlamış değilim.İnsan hangi dine inanıyorsa böle araştırıp sonra yapmalı.
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
- ScreamOfTheElements
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
islamiyet : büyü VARDIR. ama kullanmak yasaktır. demiştirutku_tahan yazdı:bu tür konular enerjiyle ilgili. hem müslümanım demişsin islamiyet zaten büyü diye bir şey yoktur der. benimde çok fazla bilgim yok konuyla ilgili.
tamam rahatlıkla oku uygula içinde büyü yok ;)
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!
Witch
Witch
-
ben 8. sınıfım din derslerinde öğretmenler büyü diye bir şey yoktur islamiyette demişti. olduğunu düşünüp yapmanında günah olduğunu söylemişti. şimdi hangisi doğru ?
öğretmenler fazla ilgilenmememiz içinde söylemiş olabilir gerçi. veya bilimsel olmadığı içinde söylemiş olabilir. büyünün bilimsel bir açıklamasıda yok. ama telekinezi vs nin
tam olmasada var. telekinezinin mantığı belli büyünün mantığı nedir ben çözemedim ?
öğretmenler fazla ilgilenmememiz içinde söylemiş olabilir gerçi. veya bilimsel olmadığı içinde söylemiş olabilir. büyünün bilimsel bir açıklamasıda yok. ama telekinezi vs nin
tam olmasada var. telekinezinin mantığı belli büyünün mantığı nedir ben çözemedim ?
- Shamarchi
Scream din her zaman konuşulacak bu tür sitelerde ne yazıkki :))ScreamOfTheElements yazdı:ya yine din yine büyü. anlaşılan bitmeyecek. Açıklayayım : kitabın giriş bölümünde diyorki : hermetizm din değildir, bu yola başlayan biri KENDİ DİNİNE sonsuz sahip çıkmalı. büyüyle alakası yok konuların. :D
Ve utku_tahan sen din öğretmeninin her dediğine inanma bence. Çünkü bazıları din öğretmeniyim diye geçinse de çok farklı bilgiler veriyorlar. Her doğru bildiğimiz doğru değildir. Biraz düşünmek gerek. Zihnini kullanırsan hangi dine mensup olursan ol doğru yolu bulursun zaten. Unutma tüm dinlerin ortak bir amacı vardır O'na ulaşmak...
- Shamarchi
Onlara karşı kendini savunmak için olamaz mı?? Neden tek taraflı düşünüyorsun?? Adam büyü yapıyor, sende onun nasıl yapıldığını ve nasıl bozulduğunu bilirsen daha iyi olmaz mı?? Neden okumasına değilde okumaması için yönlendiriyorsun?? Neden ilk emri es geçmesini istiyorsun??options yazdı:alıp okuyup yapmayacaksan niye alasın?
- options
arkadaşımız müslüman olduğu için öyle diyorum.Shamarchi yazdı:Onlara karşı kendini savunmak için olamaz mı?? Neden tek taraflı düşünüyorsun?? Adam büyü yapıyor, sende onun nasıl yapıldığını ve nasıl bozulduğunu bilirsen daha iyi olmaz mı?? Neden okumasına değilde okumaması için yönlendiriyorsun?? Neden ilk emri es geçmesini istiyorsun??options yazdı:alıp okuyup yapmayacaksan niye alasın?
Biraz ara verelim.
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
İstersen buradan türkçesini indir.
http://hotfile.com/dl/125803651/843d3ff/HBG.pdf.html
http://hotfile.com/dl/125803651/843d3ff/HBG.pdf.html
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”