hermesçi bilimlere giriş

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
mr_ceza

hermesçi bilimlere giriş

Okunmamış mesaj gönderen mr_ceza »

arkadaşlar hermesçi bilimlere giriş acaba büyü ile bir alakası varmı islamiyet tarafında bir günah veya kötü bir yani varmı ben müslümanım yani bu kitapta büyü felan alakalı konular varmı araştırma yaptımda element bükme hakkında bilgiler avrmış ama büyü felan yazıyorda acaba doğrumu?

Kullanıcı avatarı
options

Re: hermesçi bilimlere giriş

Okunmamış mesaj gönderen options »

büyü günahtır.eğer büyü varsa alma
Biraz ara verelim.
mr_ceza

Okunmamış mesaj gönderen mr_ceza »

ewt biliyorum bende ondan sordum acaba büyü ile alakalı bir şeyler varmı varsa almıcam.
Kullanıcı avatarı
Shamarchi

Okunmamış mesaj gönderen Shamarchi »

İlla büyü kitabı okudun diye Cehenneme gideceksen alma. Sonuçta okuyacaksın yapmayacaksın. Bildiğim kadarı ile o kitapta elementler hakkında yazılar da var.Bence al oku.İçinde büyü varsa da al oku. Yapıp yapmamak sana kalmış.
Kullanıcı avatarı
options

alıp okuyup yapmayacaksan niye alasın?
Biraz ara verelim.

Kullanıcı avatarı
whaki

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

Kitabi internette turkce olarak bulamadim fakat, ingilizce olarak e-book'unu bulabildim, biraz goz attim sanirim buyu var, ama uygulamayacagim icin sorun oldugunu dusunmuyorum, sadece benim isime yarayan bilgileri kullancam, buyu yerlerini atliyorum, sende bole yapabilirsin.
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
Kullanıcı avatarı
hannibalking

Okunmamış mesaj gönderen hannibalking »

bu tür kitaplar varsa birz bilgi verin element hakkında hangi kitaplar okumalıyım ?
sadace

Okunmamış mesaj gönderen sadace »

Büyü sizce büyü varmıdır? Elbette yoktur.Sen al kitabı oku ordaki büyüleri denesende hiçbirşey olmaz.Bunlar ilgi çekmek para kazanmak için basımı yapılmış kitaplar.Tabi işe yarayan şeylerde vardır içinde
Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen ScreamOfTheElements »

ya yine din yine büyü. anlaşılan bitmeyecek. Açıklayayım : kitabın giriş bölümünde diyorki : hermetizm din değildir, bu yola başlayan biri KENDİ DİNİNE sonsuz sahip çıkmalı. büyüyle alakası yok konuların. :D
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!

Witch
Kullanıcı avatarı
options

ScreamOfTheElements yazdı:ya yine din yine büyü. anlaşılan bitmeyecek. Açıklayayım : kitabın giriş bölümünde diyorki : hermetizm din değildir, bu yola başlayan biri KENDİ DİNİNE sonsuz sahip çıkmalı. büyüyle alakası yok konuların. :D
konu din le ilgili değil,, arkadaş müslüman olduğu için o kitapta büyü hakkında yazılar var mı diye soruyor.
Biraz ara verelim.

“Serbest Genel Alan” sayfasına dön