Bir takım sorular

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
cehalet

Re: Bir takım sorular

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

**profesyonel** yazdı:bu arada ben zaten pek dallara takılı olarak kalmıyorum mesela boyutlar üzerinde düşünüyor ve teoriler üretiyorum yada evrim teorisinin zayıf yanlarıyla uğraşıyor ve kanser hücrelerinin nasıl etkisiz hale getirilebileceği yada nasıl yok edileceği üzerinde ve uzayın oluşumu hakkında teoriler üretiyor ve olasılıkları göz önünde bulunduruyor ve dine uygun olarak ilerlemeye çalışıyorum yni ben bir dal üzerinde takılmıyor diğer dallardan ilgimi çeken konularla da uğraşıyorum sen dal diyince onları demek zorunda kaldım bu arada diğer konularlada az çok ilgim vardır mesela kuantum fiziğine ilgim olsa da daha yeni liseye geçeceğim için ve fiziğin temellerini geçemediğimiz için kuantum fiziğinde etkisizim aslında zamanda yolculuk paralel evrenler gibi konularlada uğraşıyorum sonuçta uğraşıyorum da uğraşıyorum ama teori kurmaktan öteye geçemiyorum:D
Yaptığın şey teori kurmak değil fikir yürütmek.Teori bilimsel temellere dayanır.Big bang bir teoridir.Senin yaptığın ise fikir yürütmek.Kahvehane dedikodusu diyelim.Tabi daha üst düzey olanından.Ama biliminsanlarının yanında yaptığımız bundan öteye geçmiyor.Birçok dalla ilgilenmen güzel ama benim senin yaşındayken düştüğüm hataya düşme.Sana mantıklı gelen fikri değil araştırıp edindiğin ve doğru olduğunu kesinleştirdiğin bilgiye inan.Yoksa kanseri önlemek için domatesten kanseri önleyen maddeyi alıp hayvanlara veya insanlara belli aralıklarla nakletmeyi ve ardından kanser virüsünü verip gözlemlemeyi düşünebilirsin :D Senin yaşındayken kanserli hücreleri kullanarak (sürekli ve hızlı hücre bölünmesi özelliği sayesinde) sakat olan kolunu bacağını kaybetmiş insanlara kanseri kontrol altına alarak kol vb çıkartmayı düşünüyordum :D
Sınanıyorsunuz...

Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

çok sağol tam istediğim bilgilerdi:)
En son **profesyonel** tarafından 20 Ağu 2011, 23:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

**profesyonel** yazdı:çok sağol tam istediğim bilgilerdi:)
Kendini geliştiriyorsun dostum.Bu çok çok güzel birşey.Sakın bırakma.Bilimle her yönüyle ilgilen.Milletin sizin gibi gençlere ihtiyacı var.Bu arada hangi liseyi kazandın?
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

ö.m den söylerim artık:D
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.