grup içindeki bir bilgiyi yazmamam gerekmez miydi?ikea yazdı:ben element grubuna kabul edildim fakat tavsiye etmem çünkü gerçekten verilen çalışmaları yapmazsınız, yapamazsınız sabahın köründe kalkıp parka gidip tütsü yakıp hava için şiir okurmusunuz imkanım olsa gruba alınınca yapardım ama imkanım yok buda sadece bir örnek daha çok imkan gerektiren dersler var yani ailesinin yanında yaşayanlar yapamaz :D
element büken buraya
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- wolfman
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: element büken buraya
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
- pumaxar
- Yaşadığınız İl: 58 Sivas
pyrokinezist var mı bende pyrokinezistim karşılıklı yardımlaşalım
AKŞAM OLDU DİYE GÖZLERİNİ KAPATMA
O ZAMAN YILDIZLARIN GÜZELLİĞİNİ GÖREMEZSİN...
O ZAMAN YILDIZLARIN GÜZELLİĞİNİ GÖREMEZSİN...
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
bilgiyi tam olarak vermedim sadece bir kısmı ayrıca grup artık pasif yani yok scream sadece gerçekten çalışan bir öğrencisine ö.m. ile ders veriyorwolfman yazdı:grup içindeki bir bilgiyi yazmamam gerekmez miydi?ikea yazdı:ben element grubuna kabul edildim fakat tavsiye etmem çünkü gerçekten verilen çalışmaları yapmazsınız, yapamazsınız sabahın köründe kalkıp parka gidip tütsü yakıp hava için şiir okurmusunuz imkanım olsa gruba alınınca yapardım ama imkanım yok buda sadece bir örnek daha çok imkan gerektiren dersler var yani ailesinin yanında yaşayanlar yapamaz :D
Nothing Else ...
-
- Yeni Kullanıcı
bu konuları öğretçek kişi yok mu ya...
-