bunu görmüştüm, ve benzer bir video. o yüzden böyle denedim. :) konu eklemiştim daha video falan eklemiştim de kabul edilmemiş galiba.
Kendi videolarımı falan yayınlamayı düşünüyorum.orada varsa hatam gösterebilirsiniz.
akış sırasında cisimde herhangi bir etki gözlemleyemiyorsan ve ellerin ısınıyorsa o zaman enerji tıkanmış demektir ama pyrokinezi de durum biraz farklı enerji kanalları açık olanlar enerjilerini ateş gibi bir hale getirerek akıtıyorlar ve cisme etki ediyor ama enerji kanalları tıkalı olan biri pyrokinezide başarılı olamaz ayrıca pyrokinezi enerjinin doğasını bozduğu için kronik rahatsızlıklara sebep olmaktadır, o yüzden pyrokineziyle ilgili en popüler uygulama olan kaşık bükmeyi ateş enerjisiyle değil de enerjiyi odak noktasında toplayarak yapılırsa daha iyi olur ki genelde o şekilde yapılıyor. bu konularla ilgili bikaç aydınlanmamış nokta daha var araştırmalarım devam ediyor:)pumaxar yazdı:ellerin sıcak olması gereken durumlarda nasıl olacak dediğin soğuma meselesi pyrokinezide sıcak olması lazım :D
aslında her şekilde ellerden enerji çıkar ama en doğru ve en çok enerji akışını 1 ve 2de gösterilen doğrultularda elde edebilirsinNMTD! yazdı:Açıkcası ben daha yeniyim aranızda, fakat orada okuduğumu anlamamısım, bu da problem tabi. fakat
bunu görmüştüm, ve benzer bir video. o yüzden böyle denedim. :) konu eklemiştim daha video falan eklemiştim de kabul edilmemiş galiba.
Kendi videolarımı falan yayınlamayı düşünüyorum.orada varsa hatam gösterebilirsiniz.
sağol kardeş cümlemizden, bu teknikleri uygula yakında yeni bir teknik daha paylaşıcam yine enerjiyi yönlendirme ile ilgili. denemeye devam et:)blood61 yazdı:kardeş gerçekten çok iyi işler çıkartıyorsun seni kutlarım Allah razı olsun işime yaradılar.
aslında bu tekniği destekleyici zor bi teknik daha var, yine de tek başına bu teknik işe yarıyor:)Cavasta yazdı:Güzel bir teknik deniyeceğim yararlı olursa dönerim :D