ENERJİYİ CİSME YÖNLENDİRMEK(RESİMLİ ANLATIM)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
optimist_21

ENERJİYİ CİSME YÖNLENDİRMEK(RESİMLİ ANLATIM)

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucunda enerji yönlendirme ile ilgili bazı bulgulara ulaştım hemen hemen tüm arkadaşların yaptığı bu hatayı düzeltmeye çalışacağız. Öncelikle bu tekniğin KİŞİSEL değil, EVRENSEL bir teknik olduunu belirtmek istiyorum.

Kuzey yarımkürede Dünyanın eksen hareketinden dolayı akışkanlar SAAT YÖNÜNDE akar.

Türkiye kuzey yarımkürededir ve vücudumuzdaki enerji de akışkan olduğu için enerjimiz akarken SAAT YÖNÜNDE dönerek akacaktır. Güney yarımkürede ise tersi geçerlidir.

Aşağıdaki şekillerde enerjinin akış yönü gösterilmiştir. 1. şekilde enerji BİZİM AVUCUMUZA DIŞARIDAN BAKAN BİRİNE GÖRE SAAT YÖNÜNDE DÖNEREK AKMAKTADIR. Yani size göre SAAT YÖNÜNÜN TERSİ YÖNDE OLACAKTIR. Enerji AVUCUMUZUN YÜZEYİNDE DOLAŞMAKTADIR, İÇİNDE DEĞİL !!!Aynı durum her iki el için de aynı yöndedir.

Resim

2. Şekilde ise enerji AVUCUMUZUN YÜZEYİNDE YUKARI VE AŞAĞI YÖNDE AKMAKTADIR. Aynı durum her iki el için de aynı yöndedir.

Resim

Aşağıdaki resimde ise enerjinin NASIL AKITILMAMASI GEREKTİĞİ gösterilmiştir. Bu şekilde bir yönlendirme yaparsanız enerji ileri yönde değil saat yönünde dönme kuralına aykırı bir yön izleyeceği için akış bozulacaktır ve avucunuzdaki enerji kanallarını tıkayıp avucunuzun ısınmasına ve enerjinin yapısının bozulmasına yol açacaktır. O yüzden enerjinizi bu şekilde GÖNDERMEMELİSİNİZ.

Resim

Ve son olarak şunu NET bir biçimde söylemek isterim ki telekinezi çalışırken AVUCUNUZ ISINIYORSA avucunuza enerji çekmeyi bırakın ÇÜNKÜ ISINMA ENERJİNİN ÇOK BÜYÜK BİR KISMININ AVUCUNUZUN İÇİNDE TIKANDIĞINI VE DIŞARI AKAMADIĞININ GÖSTERGESİDİR. Böyle bir durumda enerjinizi serbest bırakmalı ve yukarıdaki şekillerde görüldüğü yönde hareket ettirilmelidir ve ELLERİNİZE SÜREKLİ ENERJİ ÇEKMEMELİSİNİZ çünkü akışı zorlaştırabilir, cisim üzerindeki etki azalınca enerjiyi avuçlarınıza ÇEKİP BIRAKARAK rahat bir şekilde akmasına izin vermelisiniz. Ve ellerinizde SERİNLİK HİSSİ OLUŞMALIDIR.

Umarım bu şekilde çalışarak daha etkili sonuçlar alabilirsiniz.

Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: ENERJİYİ CİSME YÖNLENDİRMEK(RESİMLİ ANLATIM)

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

Güzel bir çalışma
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
optimist_21

bu tekniği uygulamaya başladıktan sonra gerçekten enerjinin cisme daha çok belirgin bir şekilde etki ettiğini gördüm deneyin arkadaşlar:)
NMTD!
Yaşadığınız İl: 42 Konya

Okunmamış mesaj gönderen NMTD! »

Elime bir çatal aldım ve gözlerimi kapattım, odaklanarak diğer elimle son resimdeki gibi onu çekmeye calıstım.haraket ettiğini hissediyorum, fakat başımı çok ağrıtmaya baslıyor.bırakıyorum mecburen.fakat ilerleteceğim diye düşünüyorum bakalım :)
[if]http://c1112.hizliresim.com/s/m/16luk.png[/if]
blood61

Okunmamış mesaj gönderen blood61 »

kardeş gerçekten çok iyi işler çıkartıyorsun seni kutlarım Allah razı olsun işime yaradılar.

blood61

Okunmamış mesaj gönderen blood61 »

işime yaradılar da :D hangi şekle uyarak elimi cisme doğru tutayım ?
Kullanıcı avatarı
pumaxar
Yaşadığınız İl: 58 Sivas

Okunmamış mesaj gönderen pumaxar »

ellerin sıcak olması gereken durumlarda nasıl olacak dediğin soğuma meselesi pyrokinezide sıcak olması lazım :D
AKŞAM OLDU DİYE GÖZLERİNİ KAPATMA
O ZAMAN YILDIZLARIN GÜZELLİĞİNİ GÖREMEZSİN...
Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Güzel bir teknik deniyeceğim yararlı olursa dönerim :D
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
optimist_21

NMTD! yazdı:Elime bir çatal aldım ve gözlerimi kapattım, odaklanarak diğer elimle son resimdeki gibi onu çekmeye calıstım.haraket ettiğini hissediyorum, fakat başımı çok ağrıtmaya baslıyor.bırakıyorum mecburen.fakat ilerleteceğim diye düşünüyorum bakalım :)
son resimde enerjinin nasıl akıtılmaması gerektiğinden bahsediyorum orda, 1. ve 2. resimlerde gösterilen yönlerde akıt enerjini:)
optimist_21

blood61 yazdı:işime yaradılar da :D hangi şekle uyarak elimi cisme doğru tutayım ?
1. ve 2. şekildeki gibi enerjini akıtmalısın, yani enerjiyi 3. şekildeki gibi direk cisim yönünde akıtmamalısın, 1 ve 2deki gibi yaparsan enerji zaten dışa doğru akacak ve cisme gidecektir.