Hipno Telepati Tekniği

Hipno telepati nasıl yapılır? Hipno telepati nedir? Hipno Telepati teknikleri

Kullanıcı avatarı
Carmen25
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Re: HİPNO TELEPATİ

Okunmamış mesaj gönderen Carmen25 »

Paylaşım için teşekkür ederim. Yarın bunu okulda deneceğim. umarım işe yarar. :)
Artık aranızdayım :))

optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

UsTr yazdı:Çok güzel bi teknik ama bu tekniği uygulamak için telapatik yönde ilerlemek gerekmiyomu.Yani direk hiç çalışmadan ben bunu birine yapsam oluyormu.Hissederek yapsam yani olurmu çünkü hemen olması için belli bir telepatik seviye gerekmezmi.
telepatik özelliklerin gelişmesi için odaklanma gerekir ki sağ beyin sezgilerin merkezi olduğundan devreye girsin, bunun kapak çalışabilirsin, kapak çalışırken hiçbirşey düşünme ve sonra bazı cisimlerin görüntülerini hafızanda tutmaya çalış cisme 30 saniye bak gözlerini kapat ve görüntüyü görmeye çalış, imajinasyo ve kapak telepatik özellikleri arttırır, hem bu ikisini yap bir yandan da hipno telepatiyi dene.
optimist_21

Yalniz yazdı:olduuuu :D hahaha cok mutluyum yaa :D biriyle yazisiyordum.. cikicakti.. cikmdan once bisey demesini istedim ne oldugunun onemi yok :P onu yaziyormusum gibi dusundum vs :D sonra onu yazdi :D
harika bi de yüzyüzeyken dene çok etkili yöntem olunca çok şaşıracaksın:)
optimist_21

Carmen25 yazdı:Paylaşım için teşekkür ederim. Yarın bunu okulda deneceğim. umarım işe yarar. :)
dene ama onlara sana şöyle yaptıracaktım bak olmadı ya da olursa bunu sana ben yaptırdım falan deme, o mutluluğu içinde yaşa:)
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

optimist_21 yazdı:
UsTr yazdı:Çok güzel bi teknik ama bu tekniği uygulamak için telapatik yönde ilerlemek gerekmiyomu.Yani direk hiç çalışmadan ben bunu birine yapsam oluyormu.Hissederek yapsam yani olurmu çünkü hemen olması için belli bir telepatik seviye gerekmezmi.
telepatik özelliklerin gelişmesi için odaklanma gerekir ki sağ beyin sezgilerin merkezi olduğundan devreye girsin, bunun kapak çalışabilirsin, kapak çalışırken hiçbirşey düşünme ve sonra bazı cisimlerin görüntülerini hafızanda tutmaya çalış cisme 30 saniye bak gözlerini kapat ve görüntüyü görmeye çalış, imajinasyo ve kapak telepatik özellikleri arttırır, hem bu ikisini yap bir yandan da hipno telepatiyi dene.
Telepatiye ilgim yok.Zaten hiç başarılı olduğum bi konu deil.Sadece merakımdan sordum bu tekniğin telepatik yetenek gerektirip gerektirmediğini.Yinede saol belki ilerde telapatiye başlarsam ilk bu teknikten ve bu tavsiyelerden başlayacağım.

Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

Bakalim deneyeyim ins :)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)

I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
optimist_21

SÖYLEMEYİ UNUTTUĞUM BİŞEY VAR, YÖNTEMİ UYGULADIKTAN SONRA HEMEN O DÜŞÜNCEDEN KURTULUN VE DÜŞÜNCENİN SERBEST KALMASINA İZİN VERİN, YANİ BAŞKA BİŞEY DÜŞÜNÜN HEMEN
Infamous

Okunmamış mesaj gönderen Infamous »

Bunu daha önceden bilmeden yapıyordum ama şu şekilde.. Herhangi birinin gözlerine bakınca 1-2 dk düşündüğüm şeyi yapıyordu veya onun yapacağı şeyi biliyordum.. Ama sadece göz göze temas kurduğumda oluyor zaten biri gözlerime bakınca 10 sn falan artık alamıyo gözlerini hipnoz gibi oluyor öle
İnanmak zafere ulaşmanın %90 ını oluşturur
Kullanıcı avatarı
delenamo
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

Allah razı olsun vallahi oldu :D
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
arena
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 80 Osmaniye

Okunmamış mesaj gönderen arena »

matrix düşünce tekniğini anlatmışsın sanırım... iki nokta düşünce tekniği ilede bu anlattıkların gerçekleşebilir...