Evet bana göre zararı var.Bikere gözlerini aşırı zorluyosun ve gözlerin ağrıyo.Gözlerinin zarar görme ihtimali var.Onun dışında bu görünmez kontrol edilmediği sürece 3-4 sn baktığın yeri görünmez yapar.Buda çok rahatsız edici bir hal alabiliyo.Psi wheel yaparken kendimden biliyorum.Bu yüzden bence bu görünmez tünel olayını geliştirmek yerine engellemeyi ve kontrol etmeyi dene.Yani bence :)Cavasta yazdı:Peki bu görünmez tünel denilen şeyi geliştirebilirmiyim sizce zararlı yanı varmıdır
Yardıma ihtiyacım var
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Yardıma ihtiyacım var
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Peki arkadaşlar bana güzel kolay teknik verebilecek yokmu.Önceden psi wel yapabiliyodum ama artık olmuyor öf ya.
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
abi psi wheeli 1 yılda mı yaptın gerçekten :D . ama sonunda başarmışsın ya o önemli . sabırlı olursan istersen 5 yılda bile yapsan bizi geçersin zaten geçmişain zaten :Dozina yazdı:LAN sabır dedik sabır :D
. __________-Hiçbir Cisim Kaybolmaz Sadece Saklanır-__________.
-