Yardıma ihtiyacım var
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yardıma ihtiyacım var
Selam arkadaşlar ne zamandan beri yokum buralarda çünkü bir türlü belli başlı şeylerden başka birşey yapamıyorum (psi-wel,kaşık bükme,psibal oda etki etmiyo)işte sorun burda ne teknik uyguladıysam olmadı lütfen daha başka birşeyler bilenler varsa yapabildikleri teknikleri yazanlar olursa sevinirim.Şimdiden sonra forumdayım sorulara ve önerilere açığım
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
- Cavasta
Re: Yardıma ihtiyacım var
Bakan yokmu hiç arkadaşlar yardımcı olsanız bir
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Öncelikle ilk başladığım zamanlarda bana çok yardımcı olduğun için teşekkür ederim.Ve sana bir teknik söyleyebilirim.Psi wheel yapabiliyomuşsun.Kaşık bükebiliyomuşsun.Kaşık bükmeyi geliştirmek için bence daha kısa ve küçük bişey bükmeyi deneyebilirsin.Çünkü boyutu ne kadar küçülürse enerjiyi o kadar küçük noktaya sığdırman gerekir.Ve bir o kadarda güç göstermen gerekir.Yani bu bükme konusunda seni geliştirebilir.Hareket ettirme konusundada herkese söyledğim şeyi söylemeyi düşünüyorum.Herkese küçücük bir boncuğu sağa,sola,öne ve arkaya hareket ettirmesini söylerim.Ama sen kendini daha geliştirmiş olduğun için golf topu,pinpon topu hatta bilardo topu filan hareket ettirmeyi deneyebilrisin.Başka fikir olarak.Plastik bardak yada blastik kola şişesi filan devirmeye çalışabilirsin.Levitasyon üzerine yoğunlaşabilirsin.hayal gücünü serbes bırak bu işle yapabileceklerinin sınırı yok.Hayal et ve gerçekleştir :) Başarılar...
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Kaşık bükme vb. olaylar ilk denemede olucak olaylar degil yapamasanda yapıyomuş gibi bir duygu hisetmeye çalıs . kendini özel biri gibi hissetmeye çalıs . Kendine güven.
Onun dışında çok çalış .
Odaklanmanı gleiştir.
Bir de kasık bükme den önce kagıt bükmeyi ögrensen daha iyi olur gibi geliyor. tabi bu benim yorumum .
Yani işin sırrı : teknigini kendin bul . nasıl daha kolay imajine edebiliyorsan hissedebiliyorsan daha rahat geliyorsa öyle yap .kafanı 50 tane teknikle doldurma 1 tane kendi stilini kendin bul başkalarına rahat gelen teknik sana zor gelebilir.Ya da sana zor gelen teknik başkalarına kolay gelebilir.
Onun dışında çok çalış .
Odaklanmanı gleiştir.
Bir de kasık bükme den önce kagıt bükmeyi ögrensen daha iyi olur gibi geliyor. tabi bu benim yorumum .
Yani işin sırrı : teknigini kendin bul . nasıl daha kolay imajine edebiliyorsan hissedebiliyorsan daha rahat geliyorsa öyle yap .kafanı 50 tane teknikle doldurma 1 tane kendi stilini kendin bul başkalarına rahat gelen teknik sana zor gelebilir.Ya da sana zor gelen teknik başkalarına kolay gelebilir.
. __________-Hiçbir Cisim Kaybolmaz Sadece Saklanır-__________.
- Cavasta
Bugün sabah erken kalktım ve psiwel yaptım ama dönmedi kapak çalışması yapmaya çalıştım kapak yerşne para ile denedim bir süre sonra para kayboldu.Sonra bundan yararlanıp birşeyler yapmaya çalıştım bir gülle alp 1 liranın arkasına koydum görmeyeceğim şekilde sonra odaklandım bir müddet sonra yine kayboldu para ve arkasındaki bilye göründü tam başardım diye sevinirken bidaha yapmaya çalıştım bilyenin olduğu yere kadar para silindi sonra bilye gözükmedi.Birdaha ve birdaha denedim olmadı sonra çok yaptığım için gözlerim biraz bulanık görmeye başladı şimdi biraz geçti ama moralim biraz bozuldu yani bu arada ustr söylediklerin için teşekkür ederim bir zamanlar bende teknik verebiliyordum ama artık deil 

- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
olm ilk başta ben de senin gibiydim . çok sabırsızdım. 2-3 hataya psi wheeli fır ır döndürmek istiyodum ama olmadı. her hafta 15 dk çalıştım. 1 yıl sonra yaptım. ama artk istediğim zaman döndürebiliyodum. yani anlıycağın bu iş sabır ve tecrübe işi. bi sene sonra olayın mantığını kavradıktan sonra istediğin gibi döndürürsün. sen istersen haftada 30 dk çalış daha kısa sürede yap onu bilemem. ben çalışmaktan sıkıldığım için bu kadar uzun sürdü. ama hergün 30 dk aralıksız çalışman en doğrusu.
pixies forever <3<3
-
abi sen 1 yılda mı psi wheeli döndürdün O.oozina yazdı:olm ilk başta ben de senin gibiydim . çok sabırsızdım. 2-3 hataya psi wheeli fır ır döndürmek istiyodum ama olmadı. her hafta 15 dk çalıştım. 1 yıl sonra yaptım. ama artk istediğim zaman döndürebiliyodum. yani anlıycağın bu iş sabır ve tecrübe işi. bi sene sonra olayın mantığını kavradıktan sonra istediğin gibi döndürürsün. sen istersen haftada 30 dk çalış daha kısa sürede yap onu bilemem. ben çalışmaktan sıkıldığım için bu kadar uzun sürdü. ama hergün 30 dk aralıksız çalışman en doğrusu.
. __________-Hiçbir Cisim Kaybolmaz Sadece Saklanır-__________.
- DogukanPekmezci
1 Yıllmı? Uh. Yimede başarmıssın ama.ozina yazdı:olm ilk başta ben de senin gibiydim . çok sabırsızdım. 2-3 hataya psi wheeli fır ır döndürmek istiyodum ama olmadı. her hafta 15 dk çalıştım. 1 yıl sonra yaptım. ama artk istediğim zaman döndürebiliyodum. yani anlıycağın bu iş sabır ve tecrübe işi. bi sene sonra olayın mantığını kavradıktan sonra istediğin gibi döndürürsün. sen istersen haftada 30 dk çalış daha kısa sürede yap onu bilemem. ben çalışmaktan sıkıldığım için bu kadar uzun sürdü. ama hergün 30 dk aralıksız çalışman en doğrusu.
Facebook ;https://www.facebook.com/hacker.pow?ref=tn_tnmn
I wanna know what's inside you
Hold your head up, movin' on
Keep your head up, movin' on
```````` `````````````` DOĞUKAN PEKMEZCİ
- Cavasta
Peki bu görünmez tünel denilen şeyi geliştirebilirmiyim sizce zararlı yanı varmıdır
- DogukanPekmezci
Orası sana bağlı.
Facebook ;https://www.facebook.com/hacker.pow?ref=tn_tnmn