Telekinezi ve basit PSI WHEEL Tekniği

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Muggle
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telekinezi ve basit PSI WHEEL Tekniği

Okunmamış mesaj gönderen Muggle »

Şimdi be bugünkü 2 yada 3.cü denememdi. Enerji çektiğimi filan böyle bi güzel imaje ettim. Sonra elimden çıktığını hissettim ve kağıt bir anda dönmeye başladı fırıl fırıl. Hemde hızlıca. Nefesimden etkilenmemesi için kağıttan uzakta durdum ve az az nefes aldım. Üzerine koyduğum masayla hiç temasım yoktu. Sizce ben mi bi şeyi yanlış yaptım yoksa bu konulara yatkınlığım mı var? Sorumu cevaplarsanız sevinirim :)
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_m8uh96rrW41rrv9jy.gif[/img]

aLemdaRx
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen aLemdaRx »

öncelikle herkese mrblar.Bugün merakımdan ötürü bu konulara girdim.Psiwheel düzeneğini hazırlayıp elimi koymamla beraber kağıt dönmeye başladı.Hava akımı söz konusu değil.Ellerimi çektiğimde kağıdın durduğunu gördüm.Yalnız ilk günümden acemiliğimden olsa gerek sağa yada sola dönüşünü ayarlayamıyorum.Kafasına göre takılıyor:)
WiRusSs
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Okunmamış mesaj gönderen WiRusSs »

Merhaba arkadaşlar benim bir tavsiyem var yaklaşık 1.5 aydır telekinezi ile uğraşıyorum geçenlerde yeni bir teknik gelistirdim psi wheel e odaklanın birden başınız daki kasları serbest bırakın kasları hissetmek için kafanızı Kasın bende cok ise yaradı sizede tavsiye ederim saygılar :))
Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

WiRusSs yazdı:Merhaba arkadaşlar benim bir tavsiyem var yaklaşık 1.5 aydır telekinezi ile uğraşıyorum geçenlerde yeni bir teknik gelistirdim psi wheel e odaklanın birden başınız daki kasları serbest bırakın kasları hissetmek için kafanızı Kasın bende cok ise yaradı sizede tavsiye ederim saygılar :))
Kafayı kasmanın bedende bir titreşim yarattığını bilirim ama bunu daha çok astral çalışmalarında kullanıyorum.Elimle beynimi bir defa sıktığımı imajine ediyorum.O an bedende bir titreşim yapıyor.ABD Astral Seyahat Eğitim Okulunun teknikler arasında önerdiği bir yöntemdir.Telekinezi çalışmalarına nasıl bir etkisi olur onu bilemem
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

demek astral için faydalı haa..deneyeyim bi
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN