Deliricem sonunda o olcak
Moderatör: Sai
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Deliricem sonunda o olcak
psi wheel zamanla olur ( bunu en iyi ben biliyorum ) :D uğraşmaya devam et mutlaka olucak
pixies forever <3<3
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Bu zamana kadar uğraşmayı kesseydim ztn şuan burda olmazdım :) Ama gerçekten çok sinir bozucu olabiliyo.Psi wheel çalışırken bir stres topu şart :)
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
UsTr yazdı:Bu zamana kadar uğraşmayı kesseydim ztn şuan burda olmazdım :) Ama gerçekten çok sinir bozucu olabiliyo.Psi wheel çalışırken bir stres topu şart :)
o konuda haklısın bazeN dönmek bilmiyor :D
pixies forever <3<3
- seyahdoo
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
yaw ona bakarsan bende psi wheel döndürcem diye 1 ay uğraştım istersen sana tekniği de söylerim ama iş teknikte diil...
teknik:zihin kaslarımı kasıyorum o sırada beynimde bi enerjinin biriktiğini düşünüp elime aktarıyorum ve bu enerjinin çalışmaktra olan bi jet motoru gibi psi whell i döndürdüğünü düşünüyorum(hayal etmiyorum düşünüyorum ikisi farklı şeyler...) ve dönüyor fırıl fırıl...
teknik:zihin kaslarımı kasıyorum o sırada beynimde bi enerjinin biriktiğini düşünüp elime aktarıyorum ve bu enerjinin çalışmaktra olan bi jet motoru gibi psi whell i döndürdüğünü düşünüyorum(hayal etmiyorum düşünüyorum ikisi farklı şeyler...) ve dönüyor fırıl fırıl...
isim:seyyid
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...
- UsTr
Ya ben oraları geçeli 3 ay oldu :) Benim sorunum enerjiyi küçük bir alana toplamak.Buda aşırı derecede zorluyo beni.Ama serbestçe öünmde ne var ne yok hepsini ittiğimi düşünüyorum tavanda asılı durna 3 tane şey sallanıyo :) Yani enerjiyi azaltmak,küçük bir alana toplamak,İstediğim küçük bir noktaya yoğunlaştırmak.Umarım anlamışsındır.
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
psi whell degilde ne biliyim baska bisey denesene bi kucuk bisey yani onu hareket ettirmeyi falan dene.. yani telekinezide ilerlediginde kurup psi whell yapmani gerektircek bisey yok diye dusunuyorum..
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
- UsTr
İyide madem ilerledim niye başlangıç alıştırmasını yapmakta zorlanıyorum ? Yani beni rahatsız eden bu.
- Yalniz
tamam seni rahatsiz eden seyi anladim ama psikolojik olma sansida olabilir.. cok sacma olur cunki ileri seviyeyi yapiyorsun, baslangici yapamiyorsun.. ama bide soyle dusun psi whell yapmaya ihtiyacin yok ki.. bi sure psi yapmaya calisma, sonra belki olur.
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
- UsTr
Dün oldu zaten.Zar zor canım çıktı ama yaptım.Yaptıktan sonrada 20 dakika bırakmadım.Yani madem yakaladım bari çalışayım dedim. :) Yapabiliyorum.Ama dediğim gibi zorlanıyorum.Parmaklarıma enerji çekme ve psi ball yapar gibi parmak uçlarımdada manyetik alan hissetme çalışmaları yapıyorum.ALLAH'ın izniyle bununda altından kalkıcam.Desteğiniz için teşekkürler.Dün sinirden deliriyodum üstüme su döktünüz adeta :)
- Yalniz
:D Allah yardimcin olsun =)
-