Deliricem sonunda o olcak
Moderatör: Sai
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Deliricem sonunda o olcak
Ya arkadaş bir yol gösterin bana yoksa deliricem.Arkadaş tavanda asılı koskoca kumaştan mıknatıs dart tahtasını gözle görülür şekilde itme hareketiyle hareket ettiriyorum.Tavanda asılı porselen böyle çıngır çıngır çalan şeyler vardır ya işte onu gözle görülür bir şekilde hareket ettirebiliyorum.Sonra odamda masamın önünde yine asılı olan a4 kağıdında ders programımı gözle görülür bir şekilde hareket ettirebiliyorum.Ya ben bunları oynatabiliyoken küçücük psi wheeli yada küçücük pipeti hareket ettiremiyorum.Deli olcam ya.Enerjiyi küçük bir alanamı toplayamıyorum.Yoksa bende 2.75 miyop var bide gözlük takıyorum.Haliyle uzaktaki cisimleri görmem her ne kadar gözlükte olsa zorlaşıyor.Bundan mıdır.Yoksa.Yoksa ne.Bir sebebini bulabilsem gam yemicem.Ama niye böle ters oluyo ya.Büyük büyük şeyleri oynatıyorum.Küçücük psi wheeli hareket ettiremiyorum.Önceden fıldır fıldır dönmesede kontrollü bir şekilde sağa sola hareket ettiriyodum.Şimdi oda yok.Ben bu işte 1 ileri 2 geri ilerlemeye alıştım.Ama cidden bu olay beni çıldırttı.Attım kendimi buraya.Nolur biri yol göstersin.Yada teselli etsin.Cİdden ya ben artık yanlış işle uğraştığımı düşünmeye başladım.
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: Deliricem sonunda o olcak
Ne yapabiliyorsan ona yonel psi whell Olacak illaki diye bir olay yok
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
yav onlari yapabiliyorsan psi whelle ne isin var.. salla sen buyuk seylerle ugras derim..
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
- UsTr
Tamam da yani ben bu işi her türlü yapmak ve geliştirmek istiyorum.Yani tamam illa ki psi wheel olcak die bişey yok.Ama enerjiyi her türlü kullanmak istiyorum.Sadece psi wheel için değil.Ben bir kitabı yerinden oynatsam ama küçük bir cisme etki edemesem olmaz.Yani psi wheel enerjiyi küçük bir yere toplamakla ilgili sanırsam.Demin kendimi ve sabrımı sınırımın ötesine kadar zorladım ve enerjiyi psi wheel gibi küçük bir alana toplamayı başardım.Ama bunu yapasıya kadar canım çıktı.Ve her zaman olmuyo.Yani ben büyük birşeye etki edip küçük şeylere etki edemiyosam bu işi eksik yapıyorum demektir bana göre.Hayır o bişey değil.3 gün çalışmadım.Sanki en başa döndüm.Bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum.Yokmu bunun bi halçaresi.Büyük şeylere etki edip küçük bir şeye enerjimi toplayamıyorum.
Başlık beni :D korkuttu :D tam okuyamadım kusura bakma işim var
Git işine dalgamı geçiyorsun?
psi whell denen şey başlangıç alıştırması.ona kalırsa ferdi yani fenomen abi hiç cisimlerle uğraşmayın diyor.
chi ye dokunmadan dövüşe çalışın diyor :D
bende ona uydum
psi whell denen şey başlangıç alıştırması.ona kalırsa ferdi yani fenomen abi hiç cisimlerle uğraşmayın diyor.
chi ye dokunmadan dövüşe çalışın diyor :D
bende ona uydum
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
en iyisi böyle devam et :D
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
- UsTr
ya arkadaş ben tam anlatamadım galiba.Amacım benim büyük cisimleri hareket ttirmek.Birşeyleri fırlatmak filan değil.Oynatabileceğim cisim büyüklüğü yükseliyoda daha küçük bir cismi niye hareket ettiremiyorum.Öyle bir amacım olsa direk araba kaldırmaya başlarım.Yani anlatmak istediğim şu.İleri seviye alıştırma yapmaya başlayan birinin başlangıç seviyesindeki alıştırmayı rahatlıkla yapması gerekmezmi ? Yada ileri seviye birinin başlangıç seviyesindeki psi wheel,pipet v.s. kolaycana ve zorlanmadan yapabilmesi gerekmezmi ? Eğer yapamıyosa.Temeli sağlam atmamış demektir.Ki buda ben oluyorum.Ve size şunu söyliyim.Ben araba bile fırlatsam.Bir boncuk tanesini hereket ettiremiyosam ve enerjimi o küçük yere odaklıyamıyosam kendimde sorun ararım.Yani umarım anlatabilmişimdir.Büyük cisimleri hareket ettiren biri niye küçük cisimlerde zorlansın ki ? Bu işte bi yanlış var.
Psi whell in etrafına elini koyuyorsunya işte o zaman psi whell yerine parmağına odaklar :D işe yarar bir teknik
- UsTr
Zaten zar zor yapabiliyorum.İnşallah yavaşcana bu sorunu çözücem.Bugün o küçücük psi wheelin etrafına enerjimi toplayıncaya kadar canım çıktı.Abartısız canım çıktı yani :) Şimdi biraz sakinleştim.Bu yazıyı yazarken yanardağ gibiydim :) Ama diyorum ya psi ball yapabiliyorum.Farklı farklı tavanda asılı duran cisimleri hafiften oynatabiliyorum.Ama bunları yapabiliyoken sen gel psi wheel gibi küçücük bişeyde zorlan.Yani temelimi sağlam atmamışım gibime geliyo.