yenetekler anlatılınca yokmu olur
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Re: yenetekler anlatılınca yokmu olur
hmm şimdi tam anlamı ile aydınlanmış oldu :) Teşekkürler :)
-
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Rica Ederim... =) Ama Benimde Pek Bi Bilgim Yok Kitap ve Siteden Bildiğim Kadarıyla Aydınlatmaya Çalıştım :)mehmetaga yazdı:hmm şimdi tam anlamı ile aydınlanmış oldu :) Teşekkürler :)
Hayat; önüne gelen fırsatları değerlendirip kullanan cesur insanların sahnesidir. Korkaklara yer yoktur. Korkaklar sadece sahneyi tamamlayan dekorlardır.
"BENDE ONLARDAN BİRİYİM SADECE…"
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
olsun yinede biraz bilgi edinmiş oldum :)
-
eyw. =)
Hayat; önüne gelen fırsatları değerlendirip kullanan cesur insanların sahnesidir. Korkaklara yer yoktur. Korkaklar sadece sahneyi tamamlayan dekorlardır.
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
bence bu bilinc altindan yaranmis sartlandirmaya bagli sonuc verir.yani:
senin dusncelerinle ilgili.bunun boyle oldugundan korkarsan yetenekler saklana bilir,umursamamaya calisir ve basarirsan her sey yokunda gider(bence)siz nasil dusunuyorsunuz?
senin dusncelerinle ilgili.bunun boyle oldugundan korkarsan yetenekler saklana bilir,umursamamaya calisir ve basarirsan her sey yokunda gider(bence)siz nasil dusunuyorsunuz?
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
-
hocam okudugum bazı yazılarda anlatmak ve insanların ilgisini çekmek insanların egolarını ve bencilliğini canlandırırmış ki psişik güçlerin en büyük düşmanlarından biriside egolar ve bencillikmiş yapılan araştırmalarda bencillik ve egoları ortaya çıkan insanların çogu yeteneğini kaybetmiş :S
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
aynen buda var haklısın abiLord_of_Hackland yazdı:bence bu bilinc altindan yaranmis sartlandirmaya bagli sonuc verir.yani:
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Bide kendi gözümden bakıyım.Biri bana gelse telekinezi yapabiliyorum dese.Gözümün önünde bardağı düşürse.Yada hareket ettirse.Ben onu feci derecede kıskanırım.Bikere otururum ve o hırsla bu işe uğraşırım.Tabi aşırı sabır gerekeceği için yapamam.O zaman bu aşırı kıskançlık bir şekilde dışarı vurucağı için bir şekilde bu telekinetik arkadaşın güçlerini yada çalışmalarını baltalamak için uğraşırım.Örnek nazar.Bikere aşırı kıskançlıktan nazar değer.Ben bu arkadaşı kıskandığım için hakkında 1001 türlü palavra yayıp onun gururunu,çalışma şevkini kırmaya çalışırım.Herkesi ona düşman ederim.Ve tek çaresi bu işi bırakmak oluncaya kadar etrafındaki herkesi ona düşman ve hayatını ona zindan ederim.Bu kadar uğraş sonunda baktım yapamıyorum.Kıskançlık adamın gözünü kör eder.Bende işleri ters gitsin diye karabüyü yaparım.Elbet bu işi bırakmak zorunda kalıcak.Yani bu kadar şeyden sonra zaten hevesi tükenir ve bu işten nefret etmeye başlar.Şimdi ben bunları niye yazdım.Ben eskiden olan ve hala kontrol etmekte zorlandığım aşırı kıskançlık huyumu ortaya koydum.Ve eğer ben yapamadığım halde başkası böyle birşeyi gelipde bana anlatsaydı bu kıskançlık bana anlatan arkadaşa ve bana neler kaybettireceğini ve ne gibi zararlar vereceğini göstermek istedim.Bem kendimi çok ama çok iyi eleştirebilen biriyim.Hatta bazen kendime haksızlık ettiğimi söylerler.Ben bu işin içindeyim.Ama benim gibi aşırı kıskanç olan birine kaza sonucu bu işle ilgili konuşursanız ve yeteneklerinizi gösterirseniz o kişi benim gibi kıskançlık duygusunun esiri olursa yukarıda yazdığım felaket senaryosundan çokta farklı bir senaryo ile karşılaşmazsınız.Yani başlığın cevabını verecek olursam.Bu unsurlar sonucu anlatılan yetenek yok olabilir.Bu arada forumun her yerine grafiti gibi yazdığım şeyi birde buraya yazmak istiyorum izninizle.Bu işle uğraştığınızı bir siz,bir biz,birde Yüce ALLAH bilsin.Gerisine lüzum yok.Biz bize yeteriz :D
- Lord_of_Hackland
tesekkur butonu olsaydi basardim,ama calismiyor galiba,sen basmisim gibi idare et,lutfenUsTr yazdı:Bide kendi gözümden bakıyım.Biri bana gelse telekinezi yapabiliyorum dese.Gözümün önünde bardağı düşürse.Yada hareket ettirse.Ben onu feci derecede kıskanırım.Bikere otururum ve o hırsla bu işe uğraşırım.Tabi aşırı sabır gerekeceği için yapamam.O zaman bu aşırı kıskançlık bir şekilde dışarı vurucağı için bir şekilde bu telekinetik arkadaşın güçlerini yada çalışmalarını baltalamak için uğraşırım.Örnek nazar.Bikere aşırı kıskançlıktan nazar değer.Ben bu arkadaşı kıskandığım için hakkında 1001 türlü palavra yayıp onun gururunu,çalışma şevkini kırmaya çalışırım.Herkesi ona düşman ederim.Ve tek çaresi bu işi bırakmak oluncaya kadar etrafındaki herkesi ona düşman ve hayatını ona zindan ederim.Bu kadar uğraş sonunda baktım yapamıyorum.Kıskançlık adamın gözünü kör eder.Bende işleri ters gitsin diye karabüyü yaparım.Elbet bu işi bırakmak zorunda kalıcak.Yani bu kadar şeyden sonra zaten hevesi tükenir ve bu işten nefret etmeye başlar.Şimdi ben bunları niye yazdım.Ben eskiden olan ve hala kontrol etmekte zorlandığım aşırı kıskançlık huyumu ortaya koydum.Ve eğer ben yapamadığım halde başkası böyle birşeyi gelipde bana anlatsaydı bu kıskançlık bana anlatan arkadaşa ve bana neler kaybettireceğini ve ne gibi zararlar vereceğini göstermek istedim.Bem kendimi çok ama çok iyi eleştirebilen biriyim.Hatta bazen kendime haksızlık ettiğimi söylerler.Ben bu işin içindeyim.Ama benim gibi aşırı kıskanç olan birine kaza sonucu bu işle ilgili konuşursanız ve yeteneklerinizi gösterirseniz o kişi benim gibi kıskançlık duygusunun esiri olursa yukarıda yazdığım felaket senaryosundan çokta farklı bir senaryo ile karşılaşmazsınız.Yani başlığın cevabını verecek olursam.Bu unsurlar sonucu anlatılan yetenek yok olabilir.Bu arada forumun her yerine grafiti gibi yazdığım şeyi birde buraya yazmak istiyorum izninizle.Bu işle uğraştığınızı bir siz,bir biz,birde Yüce ALLAH bilsin.Gerisine lüzum yok.Biz bize yeteriz :D
- Lord_of_Hackland
:)
En son Lord_of_Hackland tarafından 20 Mar, 02:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-