Halk Arasında Yanlış Bilinen "KARABASAN"

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
TeleLife
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Halk Arasında Yanlış Bilinen "KARABASAN"

Okunmamış mesaj gönderen TeleLife »

ozzzyyy yazdı:Gençler iyice saçmalamışsınız. Karabasan bi rüya hali değildir, uyku ile uyanıklık arası bişeydir. Yani kabus değildir. Şu linkteki https://telekinezi.com.tr/tasinmis-konular- ... t4387.html yazıya yaptığım yoruma bakarsanız daha net bilgi sahibi olursunuz, çünkü sıkıldım sürekli aynı şeyleri birilerine anlatmaktan.

E Kardeş millette anlat diye peşinde koşmuyo heralde neyine sıkılıyon ki
Beyin, benim ikinci favori organım. (Woody Allen)

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

TeleLife yazdı:
ozzzyyy yazdı:Gençler iyice saçmalamışsınız. Karabasan bi rüya hali değildir, uyku ile uyanıklık arası bişeydir. Yani kabus değildir. Şu linkteki https://telekinezi.com.tr/tasinmis-konular- ... t4387.html yazıya yaptığım yoruma bakarsanız daha net bilgi sahibi olursunuz, çünkü sıkıldım sürekli aynı şeyleri birilerine anlatmaktan.

Yanlış bilgiyi düzeltmekten sıkıldım. Ben il temsilcisiyim ve sorumlu olduğum bölgedeki hiç bir insanın yanlış bilgiler edinmesine göz yumamam. Onun dışındakiler beni ilgilendirmez, ben bunu kendi bölgemdeki kişiler için düzeltiyorum. Ama artık cidden çok sıkıcı olmaya başladı... Yok zırt pırt abuk sabuk teknikler, yalan yanlış hikayeler, bide bu Criss Angel videoları... Bu arada onları sen paylaşıyodun doğru ya, konuları yanlış bölümde paylaşıyosun haberin olsun. Serbest ilgi alanlarında paylaşıcan İllüzyon videolarını.
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
Kullanıcı avatarı
TeleLife

ozzzyyy yazdı:
TeleLife yazdı:

Yanlış bilgiyi düzeltmekten sıkıldım. Ben il temsilcisiyim ve sorumlu olduğum bölgedeki hiç bir insanın yanlış bilgiler edinmesine göz yumamam. Onun dışındakiler beni ilgilendirmez, ben bunu kendi bölgemdeki kişiler için düzeltiyorum. Ama artık cidden çok sıkıcı olmaya başladı... Yok zırt pırt abuk sabuk teknikler, yalan yanlış hikayeler, bide bu Criss Angel videoları... Bu arada onları sen paylaşıyodun doğru ya, konuları yanlış bölümde paylaşıyosun haberin olsun. Serbest ilgi alanlarında paylaşıcan İllüzyon videolarını.

videoları nerede paylaşıcağımı bilmiyordum sağol yeni katıldığım için ve sadece bi kere paylaştım ayrıca KARABASAN ile criss angel'ın ne alakası var ki şimdi gelip burda onu söylüyorsun ve afedersin ama yaptığın yanlış bişey ben il temsilcisiyim ve sadece beni kendi ilimdekiler ilgilendirir gerisi ilgilendirmez o kısımın dışında kalanlar insan dğeil bilgi alamazmı ? ve sen sadece bu konuyu yorumda bırakmayabilir bi konu açardın herkes girer bakar aa bak bu böyleymiiş doğrusu buymuş felan diye bilgi sahibi edinebilir sende bu konuda canını sıkmamaış olursn :)
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

Aynı seyden bahsediyoruz ....
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy

videoları nerede paylaşıcağımı bilmiyordum sağol yeni katıldığım için ve sadece bi kere paylaştım ayrıca KARABASAN ile criss angel'ın ne alakası var ki şimdi gelip burda onu söylüyorsun ve afedersin ama yaptığın yanlış bişey ben il temsilcisiyim ve sadece beni kendi ilimdekiler ilgilendirir gerisi ilgilendirmez o kısımın dışında kalanlar insan dğeil bilgi alamazmı ? ve sen sadece bu konuyu yorumda bırakmayabilir bi konu açardın herkes girer bakar aa bak bu böyleymiiş doğrusu buymuş felan diye bilgi sahibi edinebilir sende bu konuda canını sıkmamaış olursn :)[/quote][/quote][/quote]
Önemli değil, bu arada hoş geldin aramıza. Yalnız bahsettiğim şey sitenin son zamanlarda aldığı kötü haldi. Bide sadece kendi bölgemdekiler ilgilendirir derken, o senin söylediğin lafa bi karşılıktı. İsteyenle herzaman bilgi paylaşımında bulunurum elimden geldiğince. Ama benim sorumluluğum kendi bölgemdekiler bunu söylemek istedim sadece. Önerin içinde sağol. :))

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy

Bu arada alıntı yaptım, neden ben yazmışım gibi çıktı anlamadım. :))
Kullanıcı avatarı
TeleLife

ozzzyyy yazdı:Bu arada alıntı yaptım, neden ben yazmışım gibi çıktı anlamadım. :))

başındaki kısım sona gelmiş alıntı olmamışş :D :D :D Hoşbulduk :D Rica ederim :D
Alisan
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Okunmamış mesaj gönderen Alisan »

Türkçe'de karabasan nın karşılığı kabus olarak geçiyor. Bana da olmuştu ama ben bişeyler görmemiştim. ben ses ler duyuyordum o kadar. Telelife belki seninle iblisler dalga geçmiştir. :)
Kullanıcı avatarı
TeleLife

Alisan yazdı:Türkçe'de karabasan nın karşılığı kabus olarak geçiyor. Bana da olmuştu ama ben bişeyler görmemiştim. ben ses ler duyuyordum o kadar. Telelife belki seninle iblisler dalga geçmiştir. :)

Alisan dalgamı geçiyosun ??? iblisler mi ? iblis 1 tanedir şeytanların başıdır yani babalrı gibi düşün şeytanlar ise çocukları Bence bilmediğin konular hakkında böyle konuşmamalısın başına bi iş gelebilir herşeyi bırakıp o kada büyük bi nufusu olan dünyada beniimle dalga geçicekler bi kere başlı başına iblis(ler) değişin ve dalga geçme değişin saçma ve anlamsız anlıyormusun bunu seni kötülemek için söylemiyorum.
Alisan
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Okunmamış mesaj gönderen Alisan »

Bizzat gelip Azazil'in dalga geçtiğini söylemiyorum. İblis konusunda haklısın şeytanlar demeliydim. Bir noktaya değinmek isterim bu kadar insan varken neden seninle dalga geçmesinler ? Konu hakkında bilgi sahibiyim bu noktadada sıkıntı yok. Ne olacağını bilemezsin sıradan bir kabus, bilinçaltı bir durum yada gerçekten hedefteki eğlence parçası olabilirsin sadece ihtimal sunuyorum çözüm getirmiyorum.