Halk Arasında Yanlış Bilinen "KARABASAN"

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Halk Arasında Yanlış Bilinen "KARABASAN"

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

Geçen gün arkadaşımla konuşuyodum. Sonra olay Karabasana falan gitti bi şekilde. Anlatmaya başladı: "Uyurken gecenin bi vakti kendimi bi boşlukta hissettim. Sonra kendi kendime bu Karabasan değilse ben de adam değilim dedim. Sonra birden nefes alış-verişim zorlaştı. Panik kapladı. Hareket edemiyordum. Ama artık anlayabiliyorum Karabasan gelip gelmediğini. Sık sık geliyor zaten." Bu olaydan sonra ona dedim sen lucid ruyaya çıkıyosun. Kendini Karabasanda olarak düşündüğün için öyle oluyor diye. Bana inanmadı. Olmaz öyle şey. Yok böyle şeyler. Falan diye inkar etti. Ben de daha fazla üstüne gitmedim. Bunu yazmamın amacı ise Karabasan geldiğinde eğer güzel şeyler düşünürseniz, güzel bir ruya görürsünüz. Kısaca bence Karabasan kabustan başka bir şey değil ki bunu güzel bir ruyaya çevirmek de sizin elinizde. Yararlı olabildiysem ne mutlu...
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.

Kullanıcı avatarı
TeleLife
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Re: Halk Arasında Yanlış Bilinen "KARABASAN"

Okunmamış mesaj gönderen TeleLife »

Karabasan gerçekten var tamda şimdi siteye tekrar girmeden annemle karabasan hakkında konuştuk tesadüfe bak annem bana hamileyken başlamış karabasan onda.Karabasan diye birşey gerçekten var neden mi ben her gece tanık oluyorum her gece sırt veya yüzüstü yattığımızda geliyor ve nasıl oluyor birden bi ağırlık biniyor üzerine kıpırdama yok ve dilin hareket etmiyor ve sevdiğin kişilerin kılığına girerek üstnde beliriyor bu bana olmadı anneme olmuş bneim gördüklerim ise daha farklı birinin kılığında değil korktuğum şeyler üzeirnde duruyor meslea çarpılmak bununla ilgili bir video izlemiştim sahda ölüm diye futbolcu çarpılıyordu ondan sonra dini konularda dikkat etmek istedim ama olmadı her neyse başta normal rüya görüyordum arkada ezan okunuyordu yanımda bir çocuk tanımıyorum onu gerçekte ama rüyamda en iyi arkadaşımdı sonra o ezan okunurken ezanı taklit ederk dalga geçiyordu nedense bi an içn ryada komiğime gitti ve bende yaptım hemen ardından sanki görüntü kaydı ve siyahlık belirdi gözümün önünde ve ALLAH yazısı geçiyordu ama silnk bi yazı biçiminde sonra iyice üzerime birşey çöktü kalp atışlarımı bile duyuyodum kulağımda aşırı derecede çınlama ve sesler vardı konuşamadım dilim dönemdi içimden bildiğim tüm herşeyi okudum Şehadet getirdim besmele çektim her şeyi yaptım sonunda hafifldi ve sonra erdi ve bikeresinde uyandıktan sonra geldi yatakta tam yeni uyandım gözlerimi açtım annem oturuyodu bilgisayarda napıyosun dedim hiç bişey dedi sonra tam kalkıcaktım ki yine aynı şey bi ağırlık çöktü konuşamadım kalkamadım sonra gözüm karardı hemen besmele çekmeye başladım bu sefer erken davranmıştım hemen geçti karabasan denen şey kesinlikle var yokluğu inkar edilemez bence var yazı uzun oldu ama anlatmak istedim
Beyin, benim ikinci favori organım. (Woody Allen)
Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

O zaman bilinçaltıyla da ilgisi var...
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
Kullanıcı avatarı
TeleLife

Dogukan64 yazdı:O zaman bilinçaltıyla da ilgisi var...

Olabilir :D
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

KArabasan hakkında çok geniş bir bilgi kapasitem var ..

Karabasanın sadece bir "uyku felci" olduğunu bilmeniz yeterli ..

detaya girmeyin ,girerseniz sizi detaydan çıkartırımda :D sorun değil yani :D

Kullanıcı avatarı
TeleLife

onlymerthy yazdı:KArabasan hakkında çok geniş bir bilgi kapasitem var ..

Uyku felci anlamlı geliyo ama Şimdi bizi küçüklükten beri bunu karabasan diye alıştıdıkları için ona inanıyoruz sonuçta ama benim düşüncelerime göre var ne kadar yokluğu ispatlansada :D
Kullanıcı avatarı
onlymerthy

TeleLife yazdı:

Uyku felci anlamlı geliyo ama Şimdi bizi küçüklükten beri bunu karabasan diye alıştıdıkları için ona inanıyoruz sonuçta ama benim düşüncelerime göre var ne kadar yokluğu ispatlansada :D
Biliyorum .. Banada geldi ..

Ama nasıl hayal ederseniz o görüntüde oluyor .. beyniniz sizi o şekilde sıkıştırır..

Sen eğer düz bir şekilde sırt üstü yatıp ellerini sanlara sabitlersen vicudunda kan akışı bozulur.. çoğu insanın kemik yapısı sayesinde kan akışı sorunsuz gerçekleştiği için bazı insanlarda aksi yönde etki gösterir ..

Ben Kiloli bir insanım . .Kelimlerim yattığım zaman yatakla eşit düzeye geldiğinde kan akışı bozuluyor .. bu yünden nefes alma zorlaşıyor .. vücut kilitleniyor .. beyin uyarı verip seni uyandırıyor .. sen uyandığında aslında bedenin uyuduğu için RÜYAYI GERÇEK hayatta görüyosun .. işte o yüzden korkunun salgıladığı en korkunç görüntü gözünün önüne geliyor .. bu yüzden sen debelenmeyi seçersen bedenin uyanır ve bedeninle beraber zihninde uyanır .. ve artık beyin gerçek olanı görür .. bi başka değim ile kendine gelir.. bu aşama saniyeler içerisinde gerçekleşir .. (bi nevi vücut organlarının uyuyup beyindeki sinyallerle gözlerini açabilmenin etksiinde oluşan felç .) umarım anlatabilmişimdir :)
Kullanıcı avatarı
onlymerthy

onlymerthy yazdı:
TeleLife yazdı:

Biliyorum .. Banada geldi ..

Ama nasıl hayal ederseniz o görüntüde oluyor .. beyniniz sizi o şekilde sıkıştırır..

Sen eğer düz bir şekilde sırt üstü yatıp ellerini sanlara sabitlersen vicudunda kan akışı bozulur.. çoğu insanın kemik yapısı sayesinde kan akışı sorunsuz gerçekleştiği için bazı insanlarda aksi yönde etki gösterir ..

Ben Kiloli bir insanım . .Kelimlerim yattığım zaman yatakla eşit düzeye geldiğinde kan akışı bozuluyor .. bu yünden nefes alma zorlaşıyor .. vücut kilitleniyor .. beyin uyarı verip seni uyandırıyor .. sen uyandığında aslında bedenin uyuduğu için RÜYAYI GERÇEK hayatta görüyosun .. işte o yüzden korkunun salgıladığı en korkunç görüntü gözünün önüne geliyor .. bu yüzden sen debelenmeyi seçersen bedenin uyanır ve bedeninle beraber zihninde uyanır .. ve artık beyin gerçek olanı görür .. bi başka değim ile kendine gelir.. bu aşama saniyeler içerisinde gerçekleşir .. (bi nevi vücut organlarının uyuyup beyindeki sinyallerle gözlerini açabilmenin etksiinde oluşan felç .) umarım anlatabilmişimdir :)

Offff bi çok yanlış harf var ya .. düzenle tuşuda yok .. pfffff.. neyse .
Kullanıcı avatarı
TeleLife

Boşver yazım yanlşını herkes yapıyor okumak isteyen adam her türlü okur değil mi ? Çince olsa bile :D :D mantıklı bir açıklama ancak sen ne dersen de hangi açıklamayı yaparsan yap o illet var ve hergece bana gelmeye devam edicek yan yatsam bile :D :D
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

Gençler iyice saçmalamışsınız. Karabasan bi rüya hali değildir, uyku ile uyanıklık arası bişeydir. Yani kabus değildir. Şu linkteki https://telekinezi.com.tr/tasinmis-konular- ... t4387.html yazıya yaptığım yoruma bakarsanız daha net bilgi sahibi olursunuz, çünkü sıkıldım sürekli aynı şeyleri birilerine anlatmaktan.
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.