Neden psi wheel yapamıyorum?

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
AcemiDemon
Yaşadığınız İl: 1 Adana

Re: Neden psi wheel yapamıyorum?

Okunmamış mesaj gönderen AcemiDemon »

Bilmiyorum ama ben hissediyorum programları kaçırmadan yapıyorum ama başım biraz ağrıyo bende hastalık var galiba .s

Kullanıcı avatarı
botan
Yaşadığınız İl: 73 Şırnak
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen botan »

AYNI ŞEKİLDE KARDEŞİM BENDE NE ZAMAN YAPSAM OMİRİLİK SOGANI YANİ BAŞIMIN SOL TARAFI AGRIYOR BUNU MERAK EDİYORDUM BENDEN OLUŞAN Bİ SORUN MU AMA BAKIYORUM ALIŞTIRMA YAPANLARIN BÜYÜK Bİ KISMINDA BU GÖRÜLÜYOR NEDENİNİDE HALA CÖZEMEDİM CÖZEN VARSA ACIKLIYA BİLİRMİ RİCA
sonunda olum var aklini basina al
MaxName
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen MaxName »

botan yazdı:AYNI ŞEKİLDE KARDEŞİM BENDE NE ZAMAN YAPSAM OMİRİLİK SOGANI YANİ BAŞIMIN SOL TARAFI AGRIYOR BUNU MERAK EDİYORDUM BENDEN OLUŞAN Bİ SORUN MU AMA BAKIYORUM ALIŞTIRMA YAPANLARIN BÜYÜK Bİ KISMINDA BU GÖRÜLÜYOR NEDENİNİDE HALA CÖZEMEDİM CÖZEN VARSA ACIKLIYA BİLİRMİ RİCA
Herhangi bir bilgim yok ama beyin o sırada çok fazla çalıştığı ve zorlandığı için olabilir. Mesela çok hızlı yazı yazıldığında kolumuzun ağrıdığı gibi olabilir. Ama yinede bir bilgim yok sadece bir tahmin.
tariktr
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen tariktr »

MaxName yazdı:
botan yazdı:AYNI ŞEKİLDE KARDEŞİM BENDE NE ZAMAN YAPSAM OMİRİLİK SOGANI YANİ BAŞIMIN SOL TARAFI AGRIYOR BUNU MERAK EDİYORDUM BENDEN OLUŞAN Bİ SORUN MU AMA BAKIYORUM ALIŞTIRMA YAPANLARIN BÜYÜK Bİ KISMINDA BU GÖRÜLÜYOR NEDENİNİDE HALA CÖZEMEDİM CÖZEN VARSA ACIKLIYA BİLİRMİ RİCA
Herhangi bir bilgim yok ama beyin o sırada çok fazla çalıştığı ve zorlandığı için olabilir. Mesela çok hızlı yazı yazıldığında kolumuzun ağrıdığı gibi olabilir. Ama yinede bir bilgim yok sadece bir tahmin.
Yuh ne alakası var beynimiz psi-wheel sırasında falan çok çalışmaz.Hocam sıkıntı sende git bir doktora görün.