Neden psi wheel yapamıyorum?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Neden psi wheel yapamıyorum?
Arkadaşlar benim bugün psi wheel denememde üçüncü gün ama hala bir ilerleme, en ufak bir hareket yok. Forumdaki bazı arkadaşlar daha ilk denemede yaptıklarını yazmış. Ben de bunları gördükçe neden yapamıyorum diye üzülüyorum. Konsantrasyonum iyi gibi ama dönmesini hayal etmekte zorlanıyorum. Döndüğünü düşünüyorum ama masada dönmediğini görünce karışıyor her şey. Sizce tamamen umutsuz vaka mıyım yoksa hala denemelimiyim. Birde bu konuda neler yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
- kaptankork
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Re: Neden psi wheel yapamıyorum?
denemeye devam et ve dönmediğini görünce kafan karışıyorsa gözlerini kapatarak yap.
laa shay'a waqi'un moutlaq bale kouloun muoumkine.(söyleyemediniz mi
)
eşe-i vaka um mutlak el kullun mumkin.

eşe-i vaka um mutlak el kullun mumkin.
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Hocam büyük ihtimal ile dengesizlikten kaynaklanıyordur.Aslında hareket ediyordur ama enerjin şuan için biraz karmaşık olduğundan bir sağa ve de sola itme gücü birbirine eşit çıktığından sabit kalıyordur.Yalnız bunu da anlamanın bir kolay yolu vardır.İki elini yanına koy hiç bir şey düşünme cisim sağa veya sola dönmez köşeleri havalanır durum böyleyse daha önce yaşadığın başarısızlıklardan dolayı canın sıkkındır.Onları unutup 0dan başla.
- MustafaCoban
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
Kardeşim ilk gün bendede hiç birşey olmamıştı sabret o elbet olacaktır beynin yapacaktır. Sen kendini boşlukta bırak hiç birşey ama hiç birşey düşünme beynin hallediyor.
Her gün her saat her dakika bir insan hayal edersin. Sonra onunla yaşamaya başlarsın. Gerçek olur hayalin o insan artık yanındadır. Ama aslında sadece sen varsın.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ben 5 ay yaptım sonra bidaha yapamadım :D
-
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
Ya Bende 3 Güne Girdim Fakat 1 Tur Döndürebildim Ama Sevinçten Sonra Artık Döndüremedim Ama Sonuçta İnanarak Başardım Ve Halen Devam Ediyorum Bu Arada Ben Acemiyim Hiç Bişe Bilmiyorum Ama Kendine Bir Telekinezi Programı Uygulaman Lazım İstersen Benimkini Kullan Yalnız Biraz Baş Ağrıtıcı
Öğlen : 12:50--15 Dakika Kapak--15 Dakika Psi-Wheel--
Akşama Doğru : 16:45--15 Dakika Kapak--15 Dakika Psi-Wheel--
Akşam : 20:15--15 Dakika Kapak--15 Dakika Psi Wheel--
Gece : 22:00--15 Dakika Kapak--15 Dakika Psi Wheel--
Öğlen : 12:50--15 Dakika Kapak--15 Dakika Psi-Wheel--
Akşama Doğru : 16:45--15 Dakika Kapak--15 Dakika Psi-Wheel--
Akşam : 20:15--15 Dakika Kapak--15 Dakika Psi Wheel--
Gece : 22:00--15 Dakika Kapak--15 Dakika Psi Wheel--
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
@AcemiDemon,
Hocam benim tavsiyem akşamları geç saatlerde falan çalışma tabi senin için geç saat biraz daha farklı olabilir örneğin gece 1-2 gibi yatıyorsan 12 senin için normal bir saattir.Kısacası uykun geldiğinde çalışma yapma büyük ihtimalle günün yorgunluğu çalışmalarını etkiler.
Hocam benim tavsiyem akşamları geç saatlerde falan çalışma tabi senin için geç saat biraz daha farklı olabilir örneğin gece 1-2 gibi yatıyorsan 12 senin için normal bir saattir.Kısacası uykun geldiğinde çalışma yapma büyük ihtimalle günün yorgunluğu çalışmalarını etkiler.
-
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
Tamam Teşekkür Ederim Programımı Değiştirceğim Belki Gece'Leri Psi-Wheel|Kapak Yerine Psi Ball Çalışabilirim Bana Uygunsa?tariktr yazdı:@AcemiDemon,
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Yorumlar için teşekkür ederim. Özellikle Tariktr çok teşekkür ederim. Verdiğin bilgiyide gözden geçirerek yeniden başladım. AcemiDemon programı kendime göre düzenledim ve uygulamaya başladım ve sevdiğim bir şeyi yaparken ne baş ağrısı ne de yorgunluk hissetmiyorum 

-