Clairvoyant yazdı:Ya şu teknik olayını bıraksanız diyorum artık. Zihin gücüyle yapıyoruz bunu. El kol hareketleri ile değil. O yüzden teknik aramaya falan çalışmayın artık. İstediğim de oluyor diyosun ve hiç teknik kullanmadan yapıyorum diyosun. Siz Telekinezi'ye çalışmaktan Telekinezi'nin ne olduğunu unutmuşsunuz arkadaşım.
Birçok yerde haklısın ama el,kol hareketlerinin telekineziye çok büyük faydası oluyor..
Sadece psikolojik olarak beynin daha fazla yaptığına inanıyor. Ve ben bunu bildiğim için bende hiç bi fark olmuyor Karışık biraz
Clairvoyant yazdı:Ya şu teknik olayını bıraksanız diyorum artık. Zihin gücüyle yapıyoruz bunu. El kol hareketleri ile değil. O yüzden teknik aramaya falan çalışmayın artık. İstediğim de oluyor diyosun ve hiç teknik kullanmadan yapıyorum diyosun. Siz Telekinezi'ye çalışmaktan Telekinezi'nin ne olduğunu unutmuşsunuz arkadaşım.
Birçok yerde haklısın ama el,kol hareketlerinin telekineziye çok büyük faydası oluyor..
Sadece psikolojik olarak beynin daha fazla yaptığına inanıyor. Ve ben bunu bildiğim için bende hiç bi fark olmuyor :) Karışık biraz :)
Ama benm bildigim kadarıyla ellerden enerji daha rahat çıkıyormuş(Ya da onun gibi bişey..)
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN