telekinezi hakkında...
-
- Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
telekinezi hakkında...
Arkadaşlar ben psi whel yaparken hiç birşey yapmadan hemen dönüyor acaba ellerimden dolayımı dönüyor diyorum ellerimi kullanmadan döndürdüğümde yine çok rahat istediğim yere dönüyor ama hiçbir teknik kullanmadan oluyor yhani sadece diyelimki sola dönmesini istiyorum hemen dönüyor acaba rüzgardanmı oluyor diyip bütün pencereleri kapattımda yine dönüyor sizce ilerki seviyelere geçmelimiyim yoksa psi whele devammı etmeliyim
-
- Yaşadığınız İl: 43 Kütahya
Re: telekinezi hakkında...
Bence atla gitsin artık :D daha fazlasını yapacak yetenekteyken azıyla yetinmeye gerek yok :D
-
tamam teşekkürler :D
- kahtam0256
- Yaşadığınız İl: 2 Adıyaman
Güzel bi yetenek peki bunu ne kadar süre sonra yaptın
b e k l i ч o r u m . . ´ ´
-
2 ay kadar oldu
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Abi ben yeni başladım ya temel olarak ne düşünmeliyiz ne hissetmeliyiz ya lütfen birisi maddeler halinde yazabilir mi ben hala yapamıyorum :S
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
15 dk., yarım saat ya da 1 saat boyunca hiç bir şey düşünmeden kapağa bak sonra psi-wheel'e yine hiç bir şey düşünmeden bak muhtemelen ilk seferide olur.
Bunu bir hafta boyunca eksiksiz her gün yap.Sonrası sana kalmış bir sürü teknik sitede mevcut.
Bunu bir hafta boyunca eksiksiz her gün yap.Sonrası sana kalmış bir sürü teknik sitede mevcut.
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Ya şu teknik olayını bıraksanız diyorum artık. Zihin gücüyle yapıyoruz bunu. El kol hareketleri ile değil. O yüzden teknik aramaya falan çalışmayın artık. İstediğim de oluyor diyosun ve hiç teknik kullanmadan yapıyorum diyosun. Siz Telekinezi'ye çalışmaktan Telekinezi'nin ne olduğunu unutmuşsunuz arkadaşım.
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Teknik derken suda cisim hareket ettirme sayfa çevirme vb. kastetmiştim ama sanırım bana demiyorsun :DClairvoyant yazdı:Ya şu teknik olayını bıraksanız diyorum artık. Zihin gücüyle yapıyoruz bunu. El kol hareketleri ile değil. O yüzden teknik aramaya falan çalışmayın artık. İstediğim de oluyor diyorsun ve hiç teknik kullanmadan yapıyorum diyorsun. Siz Telekinezi
çalışmaktan Telekinezi'nin ne olduğunu unutmuşsunuz arkadaşım.
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Birçok yerde haklısın ama el,kol hareketlerinin telekineziye çok büyük faydası oluyor..Clairvoyant yazdı:Ya şu teknik olayını bıraksanız diyorum artık. Zihin gücüyle yapıyoruz bunu. El kol hareketleri ile değil. O yüzden teknik aramaya falan çalışmayın artık. İstediğim de oluyor diyosun ve hiç teknik kullanmadan yapıyorum diyosun. Siz Telekinezi'ye çalışmaktan Telekinezi'nin ne olduğunu unutmuşsunuz arkadaşım.
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-