telekinezi hakkında...

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
hugo2626
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir

telekinezi hakkında...

Okunmamış mesaj gönderen hugo2626 »

Arkadaşlar ben psi whel yaparken hiç birşey yapmadan hemen dönüyor acaba ellerimden dolayımı dönüyor diyorum ellerimi kullanmadan döndürdüğümde yine çok rahat istediğim yere dönüyor ama hiçbir teknik kullanmadan oluyor yhani sadece diyelimki sola dönmesini istiyorum hemen dönüyor acaba rüzgardanmı oluyor diyip bütün pencereleri kapattımda yine dönüyor sizce ilerki seviyelere geçmelimiyim yoksa psi whele devammı etmeliyim

kaanka531
Yaşadığınız İl: 43 Kütahya

Re: telekinezi hakkında...

Okunmamış mesaj gönderen kaanka531 »

Bence atla gitsin artık :D daha fazlasını yapacak yetenekteyken azıyla yetinmeye gerek yok :D
hugo2626

tamam teşekkürler :D
Kullanıcı avatarı
kahtam0256
Yaşadığınız İl: 2 Adıyaman

Okunmamış mesaj gönderen kahtam0256 »

Güzel bi yetenek peki bunu ne kadar süre sonra yaptın
b e k l i ч o r u m . . ´ ´
hugo2626

2 ay kadar oldu

Schwerter21
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Schwerter21 »

Abi ben yeni başladım ya temel olarak ne düşünmeliyiz ne hissetmeliyiz ya lütfen birisi maddeler halinde yazabilir mi ben hala yapamıyorum :S
Kullanıcı avatarı
Maximum
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Maximum »

15 dk., yarım saat ya da 1 saat boyunca hiç bir şey düşünmeden kapağa bak sonra psi-wheel'e yine hiç bir şey düşünmeden bak muhtemelen ilk seferide olur.
Bunu bir hafta boyunca eksiksiz her gün yap.Sonrası sana kalmış bir sürü teknik sitede mevcut.
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Ya şu teknik olayını bıraksanız diyorum artık. Zihin gücüyle yapıyoruz bunu. El kol hareketleri ile değil. O yüzden teknik aramaya falan çalışmayın artık. İstediğim de oluyor diyosun ve hiç teknik kullanmadan yapıyorum diyosun. Siz Telekinezi'ye çalışmaktan Telekinezi'nin ne olduğunu unutmuşsunuz arkadaşım.
Kullanıcı avatarı
Maximum
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Maximum »

Clairvoyant yazdı:Ya şu teknik olayını bıraksanız diyorum artık. Zihin gücüyle yapıyoruz bunu. El kol hareketleri ile değil. O yüzden teknik aramaya falan çalışmayın artık. İstediğim de oluyor diyorsun ve hiç teknik kullanmadan yapıyorum diyorsun. Siz Telekinezi
çalışmaktan Telekinezi'nin ne olduğunu unutmuşsunuz arkadaşım.
Teknik derken suda cisim hareket ettirme sayfa çevirme vb. kastetmiştim ama sanırım bana demiyorsun :D
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Clairvoyant yazdı:Ya şu teknik olayını bıraksanız diyorum artık. Zihin gücüyle yapıyoruz bunu. El kol hareketleri ile değil. O yüzden teknik aramaya falan çalışmayın artık. İstediğim de oluyor diyosun ve hiç teknik kullanmadan yapıyorum diyosun. Siz Telekinezi'ye çalışmaktan Telekinezi'nin ne olduğunu unutmuşsunuz arkadaşım.
Birçok yerde haklısın ama el,kol hareketlerinin telekineziye çok büyük faydası oluyor..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN