Psi-Wheel - Sıcaklık

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
zxc512
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Psi-Wheel - Sıcaklık

Okunmamış mesaj gönderen zxc512 »

Clairvoyant yazdı:
zxc512 yazdı:az önce kanıtladım turab elim sımsıcakpsi whellin yanına getirip sosyal çalıştım dikkatimi dağıtmak için sonra kaıda baktım dönmüyo tabi bakınca refleks olarak elime enerji huraaaaaaaaaaaaaaaa 3 5 sn sonra döndü :D yanı ısı bişi yapmıyo :) clairvoyant atarlı ergen örneği XD
Atara atar gidere gider, telekinezi.com.tr çocuğuyuz, Psi-wheel'ımız yeteeeer :D
rapçi atarlı genç clairvoyant XD
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez :)

eremtezcan
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Okunmamış mesaj gönderen eremtezcan »

Arkadaş sizin yüzünüzden telekineziye ilgilenenlerin sayısı çok az çünkü bu el koyma ısı hava akımını bir sürü belgeselde tv programlarinda bunu fiziki olarak açıkladılar ve kap koymaya gelince hava akımını kap engeller dışardan hava giremez içeriye yani ısı etkiler bunu nasıl çaylak başkanı bilmiyor anlıyamadım oysa akrepkralda benim dediklerime katılıyor
Lütfen Türkçeyi doğru kullanalım
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

izleyin ellerinin yakınlığına bakın lütfen
En son Admin tarafından 08 Ara 2012, 23:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Video düzenlendi
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

eremtezcan yazdı:Arkadaş sizin yüzünüzden telekineziye ilgilenenlerin sayısı çok az çünkü bu el koyma ısı hava akımını bir sürü belgeselde tv programlarinda bunu fiziki olarak açıkladılar ve kap koymaya gelince hava akımını kap engeller dışardan hava giremez içeriye yani ısı etkiler bunu nasıl çaylak başkanı bilmiyor anlıyamadım oysa akrepkralda benim dediklerime katılıyor
Anlatmak istediğimi değil, okuduğunu anlamışsın arkadaşım boş ver. Hiç anlatmaya kafa yormayacağım biraz düşünsen kendin anlarsın. Bide asıl senin bu yazını okuyan kişi telekineziden soğur ve inanmaz. Telekineziye yeni başlayan birinin ilk yaptığı şey olan psi-wheel'a ısıyla dönüyor dersen adam bırakır hiç yapmaz. Biz burda bu düşünceyi kırmaya çalışıyoruz altın kuralımız olan İNANMAYI kaybetmesinler diye. Ve sen Telekinezi'de bilim ararsan Psi-Wheel'dan öteye gidemezsin kardeşim bırak o yüzden
Kullanıcı avatarı
zxc512
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen zxc512 »

ozina yazdı:

izleyin ellerinin yakınlığına bakın lütfen
içine soksaymış elini :D bildiğiniz elini altına kyuyo ya bi dkk ben ölede yaptım dönmedi ve şu an elim terden vıcık vıcık :S ilgiiiiiiinnç
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez :)

Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Zaten eller altında değil yanlarda olması gerek bu direk fail abi ya :D Gelsinler benim videomu kanıtlasınlar :D
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

eremtezcan yazdı:Arkadaş sizin yüzünüzden telekineziye ilgilenenlerin sayısı çok az çünkü bu el koyma ısı hava akımını bir sürü belgeselde tv programlarinda bunu fiziki olarak açıkladılar ve kap koymaya gelince hava akımını kap engeller dışardan hava giremez içeriye yani ısı etkiler bunu nasıl çaylak başkanı bilmiyor anlıyamadım oysa akrepkralda benim dediklerime katılıyor
Katılıyor derken farklı bir anlam olmuş sanki ellerin kullanımı konusunda bir video göndermiştim. Ellerin kullanımı etkiyi hızlandırır ancak bu eller kullanılarak yapılan çalışmalar geçersizdir anlamına gelmez. İlk aşamada kişinin enerjisini en azından cisme yön vererek geliştirmesi bakımından kolay bir yöntemdir.

Tezini savunurken başkalarını itham etmene gerek yok gereksiz tartışma doğurur
Aramak, güzel bir çabadır.
eremtezcan
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Okunmamış mesaj gönderen eremtezcan »

Clairvoyant yazdı:
Anlatmak istediğimi değil, okuduğunu anlamışsın arkadaşım boş ver. Hiç anlatmaya kafa yormayacağım biraz düşünsen kendin anlarsın. Bide asıl senin bu yazını okuyan kişi telekineziden soğur ve inanmaz. Telekineziye yeni başlayan birinin ilk yaptığı şey olan psi-wheel'a ısıyla dönüyor dersen adam bırakır hiç yapmaz. Biz burda bu düşünceyi kırmaya çalışıyoruz altın kuralımız olan İNANMAYI kaybetmesinler diye. Ve sen Telekinezi'de bilim ararsan Psi-Wheel'dan öteye gidemezsin kardeşim bırak o yüzden

Bence senin bu konuda tam bir bilgi donanımın yok çünkü her şeyin bir mantığı vardır ve senin dediğinin aksine telekinezinin zaten var olduğunu bilim kanıtladı yani telekinezi bilimin sonucudur telekinezide bilim arayabilirsin ve telekinezide bilimle ilerlersin.Akrepkral sen haklısın telefondan yazdığım için tam yazamamıştım yanlış ifade etmişim kendimi.
Lütfen Türkçeyi doğru kullanalım
dokimoki
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen dokimoki »

Cam olmadığı halde bile sadece elinin ısısıyla döndürmen için elinde kömürden fazlası olması lazım :D
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Beyler daha fazla tartışmayın ya inanan inansın inanmayan bıraksın başlamasın bile(İnanmayanlarda şansını zorlamasın)...
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN