Psi-Wheel - Sıcaklık
Moderatör: Sai
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Psi-Wheel - Sıcaklık
Bu aralar konulara baktım da 1-2 arkadaş psi-wheel'ın elin ısısından döndüğünü falan söylüyor. Cevaplamalarını istediğim bikaç soru var.
1- Madem tamamen el ısısıyla ilgili neden ilk başlayanlar dönderemiyorda Telekinezi ile ilgilenenler dönderiyor?
2- Elimizdeki ısı bi kağıdı dönderecek kadar fazla da kabın içinden geçecek kadar az mı?
3- Tek elle de döndürülüyor onu nasıl açıklıyacaksınız?
Cevap istediğimi söyledim ama istemiyorum. Buraya yazmalarına gerek yok. Kafasında cevap oluşursa da kendileri kullanırlar. Ben sorunlara soruyla cevap vermeyi severim. Bunların bi açıklaması yok boşuna parmaklarınızı yormayın ve gidip çalışın. Kapatın artık şu ısı olayını. İnancınızı kaybedersiniz yoksa
1- Madem tamamen el ısısıyla ilgili neden ilk başlayanlar dönderemiyorda Telekinezi ile ilgilenenler dönderiyor?
2- Elimizdeki ısı bi kağıdı dönderecek kadar fazla da kabın içinden geçecek kadar az mı?
3- Tek elle de döndürülüyor onu nasıl açıklıyacaksınız?
Cevap istediğimi söyledim ama istemiyorum. Buraya yazmalarına gerek yok. Kafasında cevap oluşursa da kendileri kullanırlar. Ben sorunlara soruyla cevap vermeyi severim. Bunların bi açıklaması yok boşuna parmaklarınızı yormayın ve gidip çalışın. Kapatın artık şu ısı olayını. İnancınızı kaybedersiniz yoksa
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Re: Psi-Wheel - Sıcaklık
çoğu ilk başlayanlar o zaman neden ben ilk denememde başardım diyor :) ben çok kişiye ellerini yanlarına koydurttum başardılar(ısı) bak denemen için veriyorum, ellerini birbirini 1-2 dk boyunca çok hızlı sürt iyice ısınana kadar ve elini psi whellin yanına koy ama psi whelle bakma bile yani odaklanma dönecektir göreceksin :) Ama tabi zihin gücüyle döndüren var mı dersen ondan bolu yok :)
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- Clairvoyant
Ya olum dur bi ya ben ondan bahsetmiyorum adama bi ağız tadıyla atar yaptırmıyosunuz :D
- baraka52324
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Ilk deneyenler 3 gune kadar yapar sonra yapamazlar hem isiyla olsa isinan hava yukselir o zaman nasi ucmuo ve son peki yonu nasil degisio
"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum...
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
elinizi yüzünüze çok yakın tutun sıcaklık hissedeceksiniz. sonra yüzünüze değdiğin. elinizin sıcaklığının, elinizi yüzünüze yakın tuttuğunuzda hissettiğiniz sıcaklığa sebep olamıycağını anlarsınız. yani o sıcaklık enerjidir.
pixies forever <3<3
- Clairvoyant
Anlamadım ama haklı gibi duruyosun kanka :Dozina yazdı:elinizi yüzünüze çok yakın tutun sıcaklık hissedeceksiniz. sonra yüzünüze değdiğin. elinizin sıcaklığının, elinizi yüzünüze yakın tuttuğunuzda hissettiğiniz sıcaklığa sebep olamıycağını anlarsınız. yani o sıcaklık enerjidir.
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
az önce kanıtladım turab elim sımsıcakpsi whellin yanına getirip sosyal çalıştım dikkatimi dağıtmak için sonra kaıda baktım dönmüyo tabi bakınca refleks olarak elime enerji huraaaaaaaaaaaaaaaa 3 5 sn sonra döndü :D yanı ısı bişi yapmıyo :) clairvoyant atarlı ergen örneği XD
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
tekrar okuyunca ben de anlamadım :DClairvoyant yazdı:Anlamadım ama haklı gibi duruyosun kanka :Dozina yazdı:elinizi yüzünüze çok yakın tutun sıcaklık hissedeceksiniz. sonra yüzünüze değdiğin. elinizin sıcaklığının, elinizi yüzünüze yakın tuttuğunuzda hissettiğiniz sıcaklığa sebep olamıycağını anlarsınız. yani o sıcaklık enerjidir.
pixies forever <3<3
- Clairvoyant
Atara atar gidere gider, telekinezi.com.tr çocuğuyuz, Psi-wheel'ımız yeteeeer :Dzxc512 yazdı:az önce kanıtladım turab elim sımsıcakpsi whellin yanına getirip sosyal çalıştım dikkatimi dağıtmak için sonra kaıda baktım dönmüyo tabi bakınca refleks olarak elime enerji huraaaaaaaaaaaaaaaa 3 5 sn sonra döndü :D yanı ısı bişi yapmıyo :) clairvoyant atarlı ergen örneği XD
- Clairvoyant
ahaha :Dozina yazdı:tekrar okuyunca ben de anlamadım :DClairvoyant yazdı:Anlamadım ama haklı gibi duruyosun kanka :Dozina yazdı:elinizi yüzünüze çok yakın tutun sıcaklık hissedeceksiniz. sonra yüzünüze değdiğin. elinizin sıcaklığının, elinizi yüzünüze yakın tuttuğunuzda hissettiğiniz sıcaklığa sebep olamıycağını anlarsınız. yani o sıcaklık enerjidir.
-