Enerjiyi Hissetmek
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- starscream936
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Enerjiyi Hissetmek
ben istediğimde elimde hissedebiliyorum bi karıncalanma bi ısınma oluyor :D
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Devam etmeniz lazım işte ve dışarıda da hissetmeniz lazım .. :)
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
konu özeti : enerjinizi biyere getirip hissedin ve bunu yaparken karında yavaşça nefes alın :D
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- zxc512
konu yararlı :D

- starscream936
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
benim yorumu yönetim yanlış anlamıs ben o anlamda yazmadım herkesten özür diliyorum
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
- ChaTLacK
Konu özeti deyip geçersen sonra aglarsın psi whell niye dönmüyo diye..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- zxc512
konuyu özetledim ya :S

- ChaTLacK
Şu anda hiç bişey anlamadık..starscream936 yazdı:benim yorumu yönetim yanlış anlamıs ben o anlamda yazmadım herkesten özür diliyorum
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- ChaTLacK
Senin özetin kalsın sen ugraşma yorma kendini Allahını seviyosan bak özet felan yapma sen...Dedigimi Yap ;))zxc512 yazdı:konuyu özetledim ya :S
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- zxc512
tmm ben senin konulara yorum yapmıyım :D

-