Enerji Kullanamama
Moderatör: Sai
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Enerji Kullanamama
O değil de denizde ki tekne imkansız abi sallanmaz :( valla bak! :) abi herkes avatar ya la ben boşuna ilerledim o kadar
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
kutup ayısı gibi olmuş enerjini uyandırman gerek kardeşim :)
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Benzetmeni cok sevdim lo kırk yil düşünsem aklıma gelmez :-)Uchiha Sasuke yazdı:kutup ayısı gibi olmuş enerjini uyandırman gerek kardeşim :)
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
fademir e daha bişey dememe gerek yok ben avatar seviyesinde degilim açıkcası :D
ttmf meditasyonu çok iyi yapıyorum(düzenli ve odaklanması üst seviyede) düzenli beslenmede ne iyi ne kötüyüm ve uyku düzenini ise sölemek istemedigim derecede bozdum :D Birde mesela çok yorgun oldugum zamanlarda hiç beklemedigim kadar harika çalışmalar yapıyorum yani :D (Biliyorum biraz anormal bi durum ama idare edin işte :D )
ha bide sasuke o ayıcıgı nasıl uyandırcaz varmı bi bildigin :D
ttmf meditasyonu çok iyi yapıyorum(düzenli ve odaklanması üst seviyede) düzenli beslenmede ne iyi ne kötüyüm ve uyku düzenini ise sölemek istemedigim derecede bozdum :D Birde mesela çok yorgun oldugum zamanlarda hiç beklemedigim kadar harika çalışmalar yapıyorum yani :D (Biliyorum biraz anormal bi durum ama idare edin işte :D )
ha bide sasuke o ayıcıgı nasıl uyandırcaz varmı bi bildigin :D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
sağolasın bende senin benzetmelerini seviyorum canımsın :)Maximum yazdı:Benzetmeni cok sevdim lo kırk yil düşünsem aklıma gelmez :-)Uchiha Sasuke yazdı:kutup ayısı gibi olmuş enerjini uyandırman gerek kardeşim :)
kardeşim vallaha teşhisi koydum ama çaresini bende henüz bulabilmiiş değilim yani bana durumun onun gibi gözüküyo :) :PChaTLacK yazdı: ha bide sasuke o ayıcıgı nasıl uyandırcaz varmı bi bildigin :D
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Banada çok oluyor.Bi gün muhteşemken 2. gün psi-whell bile dönmüyor :D
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Yorumlara bakaraktan bi iki şey düşünüyorum (Yapmayı) bakalım sonuç vercek mi ? :Dkimsetutamaz yazdı:Banada çok oluyor.Bi gün muhteşemken 2. gün psi-whell bile dönmüyor :D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-