Enerji Kullanamama
Moderatör: Sai
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Enerji Kullanamama
Ben uzun bir süredir enerji kontrolü çalışıyorum..Ve ben enerji yönlendirerek element çalışmaları,telekinezi,psi ball ve levitasyon yapıyorum (Genel Olarak) Ancak hala çözemedigim birşey var neden birgün yaptıgım çalışmaları çok rahat bir şekilde yapabiliyorumda bir sonraki gün aynı verimin yarısını bile alamıyorum ?
Yardımcı Olursanız Sevinirim..
Yardımcı Olursanız Sevinirim..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Yondaime
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Enerji Kullanamama
Şimdi birkaç kişi gelecek sana diyecek ki ''sen çünkü ona inanıyorsun''. Senin tek sorunun enerjine konsantre olamaman. Bunun için bir çalışma:
1- Hergün erik yemeye çalış(niye diye sorma)
2- Haranın olduğu kısma yatmadan masaj yap.
3- Her zamanki enerji kontrol çalışmanın 2 katını yap.
Bunu 2 hafta boyunca yap eminim düzelir.
Düzelmesse özelden ulaş. :)
1- Hergün erik yemeye çalış(niye diye sorma)
2- Haranın olduğu kısma yatmadan masaj yap.
3- Her zamanki enerji kontrol çalışmanın 2 katını yap.
Bunu 2 hafta boyunca yap eminim düzelir.
Düzelmesse özelden ulaş. :)
Forumda yeni olabilirim ama 11 yıldır bu işin üstündeyim...
Sorulan hertür soruya açığım...

- fademir
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Arkadasım o senin günlük pozitif veya negatif ruh halinle ilgili.mesela bende bir gün rüzgarsız havada denizde duran tekneyi aerokinezi ile sallarken başka gün (kafam karışık olduğunda) kağıda bile hükmedemiyorum.Devamlılık ve farkındalıkşart sanırım
- ChaTLacK
21 kişi bakmış ve bir yorum yok haa..! :(
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Konsantrasyon eksikliğinden olduğunu düşünüyorum, başlamadan bir kaç dakika önce meditasyon, kapak çalışması vs. yapmaya deneyebilirsin.
Komik hayallere kapılmayın..
- ChaTLacK
Aman Tanrım !!! Avatarlar istila etmiş...Tekneyi felan sallayında kendinizede dikkat edin hani...İlk yorumu atan arkadaşım böyle yok sormadan yap yok şöyle böyle sevmedigim şeyler bunlar..
woods31 galiba sen bizdensin,insan ırkındansın o yüzden normal cevap verebilecegim tek kişisin ... :D
Başlamadan önce yaptıgım çalışmaların kimse tarafından yapılmadıgından emin olabilirsin ve birkaç dakikalık kafadan sallama bir çalışma degil, kapak çalışması yapacagım en son şey olur heralde o da telekineziyle kapagı hareket ettirme felan olur diye düşünüyorum :D fademir sende başta normal girdin sonradan artık mutasyonmu geçirdin ne olduysa sallanmaya başladın...
Bu arada başka düşüncesi olan varsa bu başlık altında veya özelden mesaj atarlarsa sevinirim,yani lütfen bilgisi olanlar bilgilerini burda paylaşırlarsa en azından bizde birşeyler kaparız..
woods31 galiba sen bizdensin,insan ırkındansın o yüzden normal cevap verebilecegim tek kişisin ... :D
Başlamadan önce yaptıgım çalışmaların kimse tarafından yapılmadıgından emin olabilirsin ve birkaç dakikalık kafadan sallama bir çalışma degil, kapak çalışması yapacagım en son şey olur heralde o da telekineziyle kapagı hareket ettirme felan olur diye düşünüyorum :D fademir sende başta normal girdin sonradan artık mutasyonmu geçirdin ne olduysa sallanmaya başladın...
Bu arada başka düşüncesi olan varsa bu başlık altında veya özelden mesaj atarlarsa sevinirim,yani lütfen bilgisi olanlar bilgilerini burda paylaşırlarsa en azından bizde birşeyler kaparız..
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Yondaime
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Ben yazdiklarimda ciddiydim
Forumda yeni olabilirim ama 11 yıldır bu işin üstündeyim...

- ChaTLacK
Bende ciddiyim ama abicim erik ye ama niye diye sorma yok şöyle böyle..Sen benim ne yapmamı bekliyosun bu konuşma tarzıyla ?
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- fademir
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Hmm herkes kendinde olmayandan şikayetçidir arkadasım.Sizi tanımadığım halde yalan söyleyecek kadar seviyesizleşmedim ayrıca tekne olayınıda aerokinezi ile uğraşan arkadaşlar bilirler.) neyse fazla muhabbete gerek yok yolun açık olsun
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Çünkü enerji harcıyorsun. E sen meditasyon yapmazsan düzenli beslenip iyi uyumazsan nasıl devamı gelsin ki? Oyunlarda pot içmek gibi bu. Bitiyor enerjin :)
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
-