Telekinezi
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekinezi
arkadaşlar ben de telekineziye yeni başladım psi whell i yapayım dedim ilk koyduğum gibi fıldır fıldır döndü 2. gün tık etmedi ben habire okumaya başladım forumdaki şeyleri sonra psi den sıkıldım psi balla geçtim bunda da biraz ilerledim bunda da sıkıldım bi süre sonra astral seyahati duydum astral seyahat yapmayı başardım. konudan saptım esas anlatmak istediğim şu ben çok iyi odaklanıyorum ama çok çabuk sıkılıyorum ve ben ilk görüdğümde doğruyu söleyeyim kaşık bükme için girmiştim bu siteye direk kaşık bükmeye geçsem olur mu ne kadar sürede yaparım
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- Gipsy Danger_X3
- Yaşadığınız İl: 70 Karaman
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Sana bağlı kardeşim. Odaklanman söylediğin kadar iyi ise 3-4 güne yaparsın
What wasn't destroy you, leaves you broken instead
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Dene!inflames yazdı:arkadaşlar ben de telekineziye yeni başladım psi whell i yapayım dedim ilk koyduğum gibi fıldır fıldır döndü 2. gün tık etmedi ben habire okumaya başladım forumdaki şeyleri sonra psi den sıkıldım psi balla geçtim bunda da biraz ilerledim bunda da sıkıldım bi süre sonra astral seyahati duydum astral seyahat yapmayı başardım. konudan saptım esas anlatmak istediğim şu ben çok iyi odaklanıyorum ama çok çabuk sıkılıyorum ve ben ilk görüdğümde doğruyu söleyeyim kaşık bükme için girmiştim bu siteye direk kaşık bükmeye geçsem olur mu ne kadar sürede yaparım
Tek seferde bile yapabilirsin.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- inflames
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için hemen elime kaşığı alıyorum
çay kaşığından mı başlayayım yoksa normal kaşıktan mı forumda yazıyorsa özür dilerim ama bunu bulamadım çay kaşığı ya da tatlı kaşığıyla başlayın diye bir şey demiyordu. hangisinden başlıyayım sanırım çay kaşığı daha kolay olur mantıken 

GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- TelekinetikAkim
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
sende benim gibi sabırsızsın. 2 yıl önce psi-wheel yapmayı denediğimde eninde sonunda sinirlenip bir tane vuruyordum. şimdi yine yapamıyorum :D ama en azından vurmuyorum ve biraz daha sabrediyoruminflames yazdı:arkadaşlar ben de telekineziye yeni başladım psi whell i yapayım dedim ilk koyduğum gibi fıldır fıldır döndü 2. gün tık etmedi ben habire okumaya başladım forumdaki şeyleri sonra psi den sıkıldım psi balla geçtim bunda da biraz ilerledim bunda da sıkıldım bi süre sonra astral seyahati duydum astral seyahat yapmayı başardım. konudan saptım esas anlatmak istediğim şu ben çok iyi odaklanıyorum ama çok çabuk sıkılıyorum ve ben ilk görüdğümde doğruyu söleyeyim kaşık bükme için girmiştim bu siteye direk kaşık bükmeye geçsem olur mu ne kadar sürede yaparım
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias
A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
-Baltasar Bracias
A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
- inflames
psi whell dönüo da 20 dk odaklanıyom 1 2 tur dönüo çay kaşığını bükmeyi denedim sabrettim 30 40 dk boyunca gözümü bile kırpmadım sonra aynı tür kaşığın üstüne koydum bi baktım 2 3 cm bükmüşüm bi sevindim bi sevindim elim kavanoza çarptı kavanoz yere düştü ve kırıldı annem geldi beni o kaşıktan daha fazla büktü ama ben kaşık büktüm yaşasın be yapamam diyordu bir tarafım yaptım işte oh be kendime güvenim arttı şu an çok sevinçliyim
hedefimiz tatlı kaşığı...... (to be continued)

- GEN-X
Çok sevindim senin adına. Bence tatlı kaşığını bırak. Direk BÜYÜK HEDEFLERLE Başla. Eline Demir kepçe al (Yemek katılan) Onu bükmeye çalış. Sonra tatlı kaşığını atomlarına bile ayırırsın :Dinflames yazdı:psi whell dönüo da 20 dk odaklanıyom 1 2 tur dönüo çay kaşığını bükmeyi denedim sabrettim 30 40 dk boyunca gözümü bile kırpmadım sonra aynı tür kaşığın üstüne koydum bi baktım 2 3 cm bükmüşüm bi sevindim bi sevindim elim kavanoza çarptı kavanoz yere düştü ve kırıldı annem geldi beni o kaşıktan daha fazla büktü ama ben kaşık büktüm yaşasın be yapamam diyordu bir tarafım yaptım işte oh be kendime güvenim arttı şu an çok sevinçliyim :D hedefimiz tatlı kaşığı...... (to be continued)
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- inflames
elime kepçeyi alayım onu bükeyim ve sonra annem beni atomlarıma ayırsın :D ben en iyisi tatlı kaşığıyla tatlı tatlı telekinezimi yapayım abi çok seviyom kaşık bükmeyi. yalnız şaka yapıyon değil mi kepçe falan :D gerçekten ciddiysen şaka yapıyon değil mi kesin şaka tamam ya :D yanlız ben kaşıkta kendi yansımamı görüyom kim bu yakışıklı diyorum ve odaklanma olmuyor napıcaz bunu :D
- GEN-X
Şaka değil. Ciddi manada gerçek. Dostum, sen kepçeyi büktüğün için anneni sorun edeceksen, o konuda sana bir önerim var. Bükülmüş kepçeyi al eline yüklen ona eski haline getir. Bu kadar basit. Yalnız ben ciddi ciddi ciddiyim. :) Tavsiye ve teknik benden uygulaması senden. Yol gösterme bizden; İnanıp, güvenip yapmak senden... :)inflames yazdı:elime kepçeyi alayım onu bükeyim ve sonra annem beni atomlarıma ayırsın :D ben en iyisi tatlı kaşığıyla tatlı tatlı telekinezimi yapayım abi çok seviyom kaşık bükmeyi. yalnız şaka yapıyon değil mi kepçe falan :D gerçekten ciddiysen şaka yapıyon değil mi kesin şaka tamam ya :D yanlız ben kaşıkta kendi yansımamı görüyom kim bu yakışıklı diyorum ve odaklanma olmuyor napıcaz bunu :D
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- inflames
haklısın genx ama kepçeyi bükebilir miyim inançlıyım ama kepçe de hani :DD::D yeni başladım ya o yüzden soruyom biliyorum imkansız diye bir şey olmadığını ama ben yapabilir miyim bilmiom çay kaşığını bile 40 dakikada 2 3 cm zor oynattım
-