Telekinezi

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
berry
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Kadın

Telekinezi

Okunmamış mesaj gönderen berry »

İlgilenmeye yeni başladım. Araştırdım, izledim, okudum. Ama yapan tecrübeli birinden bir şeyler öğrenmek istiyorum. Yanlış bi hamleyle başlamak istemem. Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Farklı olduğuna inanıyorsan, çoktan başarmışsındır.

Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telekinezi

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

berry yazdı:İlgilenmeye yeni başladım. Araştırdım, izledim, okudum. Ama yapan tecrübeli birinden bir şeyler öğrenmek istiyorum. Yanlış bi hamleyle başlamak istemem. Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Yanlış herhangi bir hamle olduğunu düşünmüyorum.
Gelişmek istiyorsan, bazı gerekli şeyleri yapmak zorundasın ki zaten zor gelmeyecektir. Daha çok oku.
Ayrıca ne yapmak istiyorsun?
bu konuda bilgi verirsen, çok daha iyi yardımcı oluruz.
Hangi konuda ilerlemek veya başlamak istediğini söyle lütfen. :)
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN
Kullanıcı avatarı
berry
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

İlk amacım tavsiyelerle ilerlemek olucak ki son hedefim nesneleri hareket ettirme :)
Kullanıcı avatarı
GEN-X

berry yazdı:İlk amacım tavsiyelerle ilerlemek olucak ki son hedefim nesneleri hareket ettirme :)
Şimdi ben şunu anlamak istiyorum
Sen Telekinezi, Biokinezi, Astral, Telepati...
Ne yapmak istiyorsun söyle ki tavsiye verelim.
Daha kolay bir şekilde ilerlemeni sağlarız. Mesela ben sana bir uygulama önerebilirim başlangıçta.

#BaŞaRıYaKıN
Kullanıcı avatarı
berry
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Telekinezi hedefim. Nesnelere komut vermek herkesin ilk amacı sanırım

Kullanıcı avatarı
GEN-X

Neyse anladım.
Tavsiye olarak sana vereceğimiz şeyler olacak tabi ki. Mesela SüperTrans'ı bekleme sen eğer okuduysan. Çünkü yeni başlamışsın biraz oku öğren, alıştırmalar yap.
Öncelikle yapmak istediğin her şeyin mantığını çözmeye çalış. Böylelikle daha mantıklı düşünür, daha iyi sonuçları daha erken alırsın. Biraz fazla daha dedim ama kusura bakma artık. :)
Dediğim gibi eğer düzenli şekilde çalışırsan başarırsın ama sana ekstra bir çalışma tekniği vermek isterim.
Nefes alıştırmaları yap. Şöyle:
Başlangıçta, 3 saniye nefes al. 3 saniye tut. 3 saniye ver. 3 saniye bekle. 3 saniye al. 3 saniye tut........ Böyle böyle devam et. İyice odaklandığını hissedene kadar. Bu ileride çok faydası olacak. Hatta SüperTrans'a temel atar bile diyebiliriz.
Oku. Oku. Oku. Ne buluyorsan oku. Fakat bundan da önemli yapman gereken bir şey var ki oda düşünmek. Düşün. Hiç olmadığı kadar fazla, detaylı düşün. Bardağı eline almayı nasıl öğrendiğinden tutta yer çekimi neden çekiyora kadar her şeyi düşün.
Sürekli düşün Çünkü daha Yasaklanmadı. :)

#BaŞaRıYaKıN
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Ayriyeten Düzenli Çalıştıkça Zamanla Olayın Mantığını Kavrayıp Bakış Açın Değişicek.Telekineziyi Nesneleri Hareket Ettirmek Ve Uçurmayı Bilinçaltına Sokarsan Daha İyi Olur.Her Gece Yatmadan Önce Düşün Bunları Sonra Rüyanda Telekinezi Yapmaya Başlıyorsun.Rüyada Yaptıktan Sonra Emin Ol Gerçekte İşin Biraz Daha Kolaylaşıyor.Ayriyeten İlk Önce Odaklanmanı Geliştir.1 Hafta Her Gün 15 Dakika Kapak Çalışması Yapabilirsin Ki Buda 15 Dakika Boyunca Kapağın İçindeki Çıkıntıya Bakman Demek.Ondan Sonra Her Gün Düzenli GEN-X'in Dediği Gibi Nefes Çalışmaları Yap.İmajinasyonunu Güçlendir Yani Hayal Et Ve Düşün.Her Gün İstediğin Zaman Olabilir Psi Wheel Veya Pipet Çalışabilirsin.Ama Önemli Nokta Sana En Kolay Gelen Şeyi Yap Böylelikle Daha Hızlı Gelişebilirsin.Ve Yine En Önemli Şeyler İnanç Ve Sabır Bunlarda Olmazsa Olmazlardır.Şimdilik Bu Kadar Kardeşim Sorun Olduğu Zaman Çekinmeden Sorabilirsin :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Kullanıcı avatarı
berry
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Tesekkurler soylediklerinizi dikkate alicam :) Olmasa da son umudumu bunun icin kullanicam inat inanc ve hirsimla umarim yapabilirim :D
Kullanıcı avatarı
GEN-X

İnanç yeterli. :)

#BaŞaRıYaKıN
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

GEN-X yazdı:İnanç yeterli. :)
Aynen :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.