yardımcı olurmusunuz?

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
telekült

Re: yardımcı olurmusunuz?

Okunmamış mesaj gönderen telekült »

normal bi kapak al (kola) ve onun ortasına bak ve hiç bişe düşünme hatta bişe düşünmemen gerektiğini bile düşünme 15-20 dk günde 1defa çalışman yeterli

külteri

Okunmamış mesaj gönderen külteri »

ya hu ARKADASLAR BEN YENI BASLADIMDA BU KAPAK NEDIR HERKEZ SITEDEKI KAPAGI TIKLA GORURSUN DIYO TEK KAPAKLA ILGILI İLETILERI MESAJLARI FELAN GORUOM AMA TAM ANLATAN BISEYE RASLAMADIM VALLA KIL OLCAM YA BU KAPAK NE KAPAGI?KAPAGI ALIN ORTASINDAKI CIKINTIYA BAKIN SADECE DIYOLAR....YA BÖLE BISEY VARMI YA NASIL BI ANLATIMDIR YENI BASLDIM DIYOM BAN BU OLYI
TAM OLARAK ANLATICAK YARDIMCI OLABILECEK YIGIT VAR MI YA DELIRCEM!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

külteri yazdı:ya hu ARKADASLAR BEN YENI BASLADIMDA BU KAPAK NEDIR HERKEZ SITEDEKI KAPAGI TIKLA GORURSUN DIYO TEK KAPAKLA ILGILI İLETILERI MESAJLARI FELAN GORUOM AMA TAM ANLATAN BISEYE RASLAMADIM VALLA KIL OLCAM YA BU KAPAK NE KAPAGI?KAPAGI ALIN ORTASINDAKI CIKINTIYA BAKIN SADECE DIYOLAR....YA BÖLE BISEY VARMI YA NASIL BI ANLATIMDIR YENI BASLDIM DIYOM BAN BU OLYI
TAM OLARAK ANLATICAK YARDIMCI OLABILECEK YIGIT VAR MI YA DELIRCEM!!!!!!!!
e tamam işte, kapağı al ters çevir ortasındaki çıkıntıya bak, enerjinin oraya doğru aktığını düşün, başka şeyler de düşünme