dostum videonu izledim..benim çok telekinezi bilgim yoktur..hatta döndürüp döndirmedğim bile meçhul psi whell i..fakat sendeki sorunu videodan şöyle analiz ettim..sen bir şeyi itmeye çalışıyor ve enerjini ona yönlendiriyor olabilirsin..döndürmek için düşünceme göre biraz daha farklı enerjiler ve düşünceler gerekiyorki sen yapamadığını söylüyorsun..neyse kardeşim ben 19 yaşındayım senide tebrik ederim..ufak bir 'ben bilirim' havası sezdim sende ama onunda yakında geçeceğini düşünerek çok iyi çalışmalar yapabileceğine inanıyorum..iyi çalışmalar...DeMoNsS yazdı:Kardeşim psi-vell ve psi ball konusunda benden geri oLan yoktur :) Ben anahtarımı çevirir mumumu büyütürüm :) onLarı öğrenebiLeceğimi sanmıyorum bi ara psiwell'i kurup psi ball yaptım. attım düştü :S sonra bi daa yaptım içine getirdim kağıdı psiball'ın 2 tur döndü düştü :S
Telekinezi başlangıcı ve devamı
-
Re: Telekinezi başlangıcı ve devamı
- HİPerSPAce
Ya çocuk bi yürü git şuradan videoda ip olduğu bariz bir şekilde belli.Adam gibi doğruları söyleyin bu egonuzu tatmin etmek için bir araç değil.İnsan olup yalan konuşmayacaksan buyur aksi halde defol git
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
arkadaşım dalga geçmek istemem ama çocuk mu kandırıyorsun:)başkalarını kandırarak egonu tatmin etmeye kalkma söylemiş oliyim;)insanlar beyninin %10 uun yada 12 sini filan kullanmazlar hepsi palavra beyin denilen ve sizin anlamadığınız organı araştırın bakıyım 1 bölümünü kullanamazsak özürlü oluruz mesela göremeyiz yada duyamayız 5 duyumuzdan biri eksik olur nöronlar bağlantı kuramaz Allah o beynin geri kalanını boş olsun diyemi yaratmış çocukmu kandırıyorsunuz! arkadaşlar bu sitede % lafıyla beyin lafını yanyana getirmeyin ama zihinsel ve fiziksel fonksiyonlar hariç madem o kadar zekisin cevap verde sustur beni hadi;)DeMoNsS yazdı:Ben telekineziyi bir arkadaşımdan duydum. Elinde anahtar çeviriyormuş. Yarım saat denemiş ancak olmuş. Ben yapaya çalışırken elektrikler kesildi. Geçtim mumun başına 2 dk sonra ateş büyüdü. 1 metre öteden ısıyı hissediyordum. Sonra elimde anahtar çevirmeye başladım. İpi kaldırma ve benzeri. Anahtar çevirmeye başladıktan bir gün sonra gözlerim kapalı çevirmeye ve tek hamlede çevirmeye başladım. Yürümek-konuşmak kadar kolay ama açığa çıkarmak zor. Bunu yapanlar beyninin %10unu değil %12sini kullanıyordur yani zekidir. Yapmak isteyen sorusunu yazsın ve şu psi-ball'ın açılımını söylesin o ne ya
Forumda ne çok atan kişiler var ya ilk yapışta herşey olsaydı burda site kurulmazdı!
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- **profesyonel**
artık sinirden delirmeye başladım lütfen şu parapsikoloji sitesini açın ya yorum olayıda kapansın yoksa millet ben uçarken psi ball umla bina yıktım diye hayallere kapancak yada psi ball umu bir attım güneş patladı dicekler ya iyice saçmalamaya başladıalr adam daha psi-wheel i zar zor yapıyo önümüzde ben bilimle uğraşıyom telekineziyle uğraıyom diyo madem bilimle uğraşıyon hangi dalda uğraşıyon icat yaptınmı geliştirdinmi teorilerinin kanıtlaması varmı fizik açısından doğrumu matematiksel olarak mümkünmü diye bir araştır bakiyim şu andaki ustalar bile ilk deneyişte başaramamış o ben ilk deneyişte anahtarı çevirdim diyor ya!birde psi-ball adı üstünde psikolojik toptur yere düşmez enerji oalrak evrene yayılır...
- **profesyonel**
sağol cehalet adınıda bilmiyom ama abi dicem katılıyorum ordan burdan dolma bilgiyle beyin yüzdesini söylüyorlar nöron nedir beyinin bölümleri hipofiz bezini hipotalamus filan hepsini öğrensin bakalım anlayabilecekmi beyinin tamamının kullanıldığınıcehalet yazdı:Türkçede ortadaki "l" harfleri büyük yazılmaz.Önce sen türkçene dikkat et.Şu anda beynimizin tamamını kullanıyoruz,ilk insan da kullanıyordu,son insan da kullanacak.Bunu tübitak dahil bütün bilim kuruluşları onaylıyor.Cahil cahil konuşmayın.O yüzdelik olay daha farklı...DeMoNsS yazdı:_SuPeRNaTuRaL_ yazdı:yok şuana kadar yanılmıyorsam 5 6 cıvarında biriydi zaten bunun da üstüne çıkarsa death
Çok biLmiş kardeşim beynin çok yüzdesini kuLLanmakLa öLmenin ne aLakası var :) mağara insanLarı %0.1 kuLLanırdı bizden 1000Lerce yıuL sonra beLki %100 ünü kuLLanan biLe çıkar. Ayrıca TÜRKÇE'mizi doğru düzgün kuLLan!!!!
- **profesyonel**
o videoda neden parmaklarının arası hiç açılmıyor yoksa arasında mıknatısmı var madem o kadar iyisin neden kendine doğru gitmiyor o mıknatıs ve koyar koymaz nasıl hemen dönüveriyo:D
-
beyler beyler...11-12 yaşındaki bir çocuğun hayata olan hevesini kırmayın..daha yaşı çok küçük..ego kavramı üzerinde durmak için..
- telekült
Yeni başlayanlara tavsiyem var... ben hiç kapak çalışmdan çevirmeyi başardım ama kapak çalışmak işini kolaylaştırır ....
- wolfman
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
kapak çalışmak bir nevi enerjiyi gözde biriktiriyo bende.yani ben kapak çalışmadan pipeti ve wheeli döndürebiliyodum.ama elim kenarında oluyodu.15 gün kapak çalıştım.psi wheeli birkaç tur gözümle döndürdüm:)
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
-
- Yeni Kullanıcı
yhaa ben bunu yapmaya calısırken hanı avuclarımın ıcınde bı guc-enerjı- oldugunu dusunup o enerjıyı kagıda gonderıp yonetmeye calıstım,Fakat dogal olarak kendımı bayagı sıkıorum ...
Acaba bu yuzden mı olmuo???
Acaba bu yuzden mı olmuo???
-