Chronokinesis ( Zaman Kontrolü) Anlatım

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
archipallium

Re: Chronokinesis ( Zaman Kontrolü) Anlatım

Okunmamış mesaj gönderen archipallium »

ona bakarsan hiç uçan insan gördün mü sen ama levitasyona inanıyorsun bence zamanı kontrol eden vardır ama kimselere söylemiyordur...
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!

darkshine

Okunmamış mesaj gönderen darkshine »

bunun sebebi vucuttaki adrenalin patlaması olabilir yani bilmiyorum hiç araba kazası geçiren varmı yani araba çarpma anını çok yavaş olarak görürsünüz araba gelir yavaş yavaş çarpar resmen yaşarsınız yani bunun nedenide vucuttaki adrenalin seviyesinin yükselmesiyle kalp atışlarının hızlanmasıyla alakalı bir durummuş
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

archipallium yazdı:ona bakarsan hiç uçan insan gördün mü sen ama levitasyona inanıyorsun bence zamanı kontrol eden vardır ama kimselere söylemiyordur...

ucma var ama zamani durdurmak yokdur.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

öyle olsun ...
darkshine o dediğini ben heyecanlanmadan isteyerek yapıyorum beyin hızlandırma yani ki bu bile bana yetiyor
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

bence var zaten zamanı yavaşlatmak sizce kanıtlanacak birşeymi de adam gözünüzün önünde zamanı yavaşlatsın nerden anlayacaksın ki??

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

archipallium yazdı:ona bakarsan hiç uçan insan gördün mü sen ama levitasyona inanıyorsun bence zamanı kontrol eden vardır ama kimselere söylemiyordur...
Hiç uçan insan gördüm mü?Zaten bu konularla alakalı olarak benim ilk izlediğim video levitasyon videosuydu..Dediğim gibi hiç böyle bir şey yapan gördünüz mü?Zaman kontrolü diye bir şey olsa yapanlar acayip meşhur olurdu..Mesela Criss Angel levitasyon yapabiliyor (ya da hile) ve çok meşhur..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

kaplangoz yazdı:bence var zaten zamanı yavaşlatmak sizce kanıtlanacak birşeymi de adam gözünüzün önünde zamanı yavaşlatsın nerden anlayacaksın ki??
E madem anlaşılmayacak bir şey bunun amacı ne?O zaman ben senin karşına geçiyim bak şu anda zamanı yavaşlattım deyim sende inan :D.. Bi kanıtı olmalıki inanalım yoksa nasıl inanalım?
::Welcome to home Bruce::
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

karşıdaki zamanı yavaşlattığı için ayrıntıları daha iyi kavrar el çabukluklarını keşfeder fakat sen onu normal görürsün çünkü vücudu normaldir(hızlıda olabilir kesin birşey olmadığı için)
altanalisan

Okunmamış mesaj gönderen altanalisan »

arkadaslar imkansız diye birşey yoktur ki biz zihnimizde onun imkansız olacagını düşündüğümüz için öyle gelio yoksa hersey mumkun ısınlanmak bile ki
astral seyahat de ısınlanma olmasada ona benzer bişi ve bunu yapabilen insanları ben tanıyorum bu gece nerdeydin hawai bugun ispanya bugun roma derken gezio adam dünyayı
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

Bence olamaz kim durdurmuş ki zamanı hiç kimse