Chronokinesis ( Zaman Kontrolü) Anlatım
- archipallium
Re: Chronokinesis ( Zaman Kontrolü) Anlatım
ona bakarsan hiç uçan insan gördün mü sen ama levitasyona inanıyorsun bence zamanı kontrol eden vardır ama kimselere söylemiyordur...
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
-
bunun sebebi vucuttaki adrenalin patlaması olabilir yani bilmiyorum hiç araba kazası geçiren varmı yani araba çarpma anını çok yavaş olarak görürsünüz araba gelir yavaş yavaş çarpar resmen yaşarsınız yani bunun nedenide vucuttaki adrenalin seviyesinin yükselmesiyle kalp atışlarının hızlanmasıyla alakalı bir durummuş
- fenomen
- Yönetici
archipallium yazdı:ona bakarsan hiç uçan insan gördün mü sen ama levitasyona inanıyorsun bence zamanı kontrol eden vardır ama kimselere söylemiyordur...
ucma var ama zamani durdurmak yokdur.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
öyle olsun ...
darkshine o dediğini ben heyecanlanmadan isteyerek yapıyorum beyin hızlandırma yani ki bu bile bana yetiyor
darkshine o dediğini ben heyecanlanmadan isteyerek yapıyorum beyin hızlandırma yani ki bu bile bana yetiyor
- kaplangoz
bence var zaten zamanı yavaşlatmak sizce kanıtlanacak birşeymi de adam gözünüzün önünde zamanı yavaşlatsın nerden anlayacaksın ki??
- ddemmahum
Hiç uçan insan gördüm mü?Zaten bu konularla alakalı olarak benim ilk izlediğim video levitasyon videosuydu..Dediğim gibi hiç böyle bir şey yapan gördünüz mü?Zaman kontrolü diye bir şey olsa yapanlar acayip meşhur olurdu..Mesela Criss Angel levitasyon yapabiliyor (ya da hile) ve çok meşhur..archipallium yazdı:ona bakarsan hiç uçan insan gördün mü sen ama levitasyona inanıyorsun bence zamanı kontrol eden vardır ama kimselere söylemiyordur...
::Welcome to home Bruce::
- ddemmahum
E madem anlaşılmayacak bir şey bunun amacı ne?O zaman ben senin karşına geçiyim bak şu anda zamanı yavaşlattım deyim sende inan :D.. Bi kanıtı olmalıki inanalım yoksa nasıl inanalım?kaplangoz yazdı:bence var zaten zamanı yavaşlatmak sizce kanıtlanacak birşeymi de adam gözünüzün önünde zamanı yavaşlatsın nerden anlayacaksın ki??
::Welcome to home Bruce::
karşıdaki zamanı yavaşlattığı için ayrıntıları daha iyi kavrar el çabukluklarını keşfeder fakat sen onu normal görürsün çünkü vücudu normaldir(hızlıda olabilir kesin birşey olmadığı için)
-
arkadaslar imkansız diye birşey yoktur ki biz zihnimizde onun imkansız olacagını düşündüğümüz için öyle gelio yoksa hersey mumkun ısınlanmak bile ki
astral seyahat de ısınlanma olmasada ona benzer bişi ve bunu yapabilen insanları ben tanıyorum bu gece nerdeydin hawai bugun ispanya bugun roma derken gezio adam dünyayı
astral seyahat de ısınlanma olmasada ona benzer bişi ve bunu yapabilen insanları ben tanıyorum bu gece nerdeydin hawai bugun ispanya bugun roma derken gezio adam dünyayı
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bence olamaz kim durdurmuş ki zamanı hiç kimse
-