Okula ne için gidiyorsunuz ?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Okula ne için gidiyorsunuz ?
Okula iyi bir şeydir,fakat aynı zamanda da provokosyonlar için ondan güzel bir fırsat yoktur...Her küçücük bir söz bir düşünce tohumudur...bir gün büyür vebüyür...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
ayneennnnnn :)
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
not için :) okulda öğrendiğim o işlemler hayatımın neresinde işe yarıcak diye düşünüyorum.
Okul bize gelemediği için yazmayı düşünüyordum .Aslında ama soru böyle olunca değiştirdim :P
Okul bize gelemediği için yazmayı düşünüyordum .Aslında ama soru böyle olunca değiştirdim :P
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- Shrbz
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Ben bildiğim şeylerin 100 0,1 ini bile okulda öğrenmemişimdir evde ders çalışmıyorum okulda ders dinlemiyorum ama yinede iyi bir lisedeyim okul saçmalık sbs de türkçeyi çok kitap okumaktan fen bilgisi ve sosyal bilgileri genel kültür sevyemden matematiğide mantıklı çözümler ürettiğimden iyi yaptım okul zaman kaybı hiç yoktansa bizim okullar
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
- Shrbz
Okulun tek iyi tk yapabilmek için daha çok enerji ve dalga geçilebilecek bir hoca olması iki oldu ama neyse
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Daha çok enerji derken enerji felan mı çekiyon milletten :DShrbz yazdı:Okulun tek iyi tk yapabilmek için daha çok enerji ve dalga geçilebilecek bir hoca olması iki oldu ama neyse
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Shrbz
Kasıtlı olarak çekmiyorum ama okulda daha iyi yapıyorumChaTLacK yazdı:Daha çok enerji derken enerji felan mı çekiyon milletten :DShrbz yazdı:Okulun tek iyi tk yapabilmek için daha çok enerji ve dalga geçilebilecek bir hoca olması iki oldu ama neyse
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Hmm anladım..Shrbz yazdı:Kasıtlı olarak çekmiyorum ama okulda daha iyi yapıyorumChaTLacK yazdı:Daha çok enerji derken enerji felan mı çekiyon milletten :DShrbz yazdı:Okulun tek iyi tk yapabilmek için daha çok enerji ve dalga geçilebilecek bir hoca olması iki oldu ama neyse
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-